Nyår

Den 2006-11-22,kl 14:20:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Heyy! Har kännt mig rätt sleten de senaste dagarna, funderar på om jag kanske börjar bli sjuk :/ Blev hemma från skolan idag, kanske inte så bra har redan mycket frånvaro, men jag orkade verkligen inte upp imorse. Idag har min jacka kommit också men vi får ta ut den på fredag när älsklingen har fått lönen :)


Denna jacka har Ä köpt åt mig (fast i brunt)Vet inte vilken av klänningarna jag vill ha. Får åka in till Karlstad och se om det finns någon jag vill ha :)

Ha det!

Fullt upp

Den 2006-11-20,kl 13:56:05 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Japp, jag har haft fullt upp och kommer att ha det hela denna vecka också. I helgen har jag spelat handboll, dömt handboll och spelat handboll igen. I lördags så var jag med mitt älskade STORFORS gäng och spelade mot Kristinehamn, vi hade väntat oss en riktigt jämn match och så blev det, slutresultatet blev 24-27 till Storfors! Direkt efter matchen åkte jag iväg till Karlskoga och dömde en A-flicks match, och det gick också väldigt bra. Klockan halv tolv på söndagen åkte vi iväg från kristinehamn med buss för att jag skulle med deras div 2 lag till Lysekil och spela. Denna match gick inte så bra och resultatet blev 42-14 till Lysekil. Jag kommer förmodligen inte att hinna skriva här på ett tag igen men jag ska göra så gott jag kan.

Ha det!!

feber =(

Den 2006-11-13,kl 13:25:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Gick upp klockan kvart i sju imorse och skulle till skolan. Men det blev inte någon skola, kände mig helt febrig och mådde inte alls bra så jag blev hemma idag. Mår forfarande inte bra, men imorgon är det nationellt prov i svenska så imorgon måste jag till skolan hur dåligt jag änn mår. USch! Nu under helgen har jag varit på Baskurs i handboll så att jag kan bli en bra handbollstränare. Det var en jätte roligt kurs. =)

Nepp, out and smoke now!

Back to school!

Den 2006-11-06,kl 22:28:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag var det skola igen då. Inte alls så roligt, skulle hellre vara hemma. Saknade min älsklinge som bara den i skolan idag. Älskar mina änglar, vad skulle jag göra utan er i skolan? Emma och Camilla ni är bäst! Har precis tittat på reprisen av Idol, det var rätt att Danny åkte ut, han var inte bra alls. Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem sen ska vi hoppa in i duschen then the bed! är så trött. Imorgon har jag en svenska redovisning. *hoppas på det bästa* Ska prata om handboll så det ska inte bli allt för jobbigt. Kan ju det mesta så! Nepp, nu ska jag krypa ner i sängen till älsklingen kommer och läsa lite!

Sov gott!

//Angelica

Snart

Den 2006-11-02,kl 16:33:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Snart bär det av till kristinehamn på träning. Carro och jag drar dit. Ska bli roligt och jobbigt också, kommer att vara helt slut när jag kommer hem. Kommer att träna från 18.20 till 21.30 idag, vilket nog kommer att bli jobbigt. Imorgon har vi match mot Kil (borta) och jag hoppas verkligen att vi inte kommer att spela som i söndags. Hoppas på vinst!!!

Ha det gött! Nu ska jag byta om =))

Torsdag

Den 2006-11-02,kl 10:43:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Igår var jag i staden med mamms och syrran. Syrran tog som sagt hål i naveln och det blev skit snyggt. Sen gick mamms och jag runt och letade efter en jacka åt mig men efterson jag inte hade så mycket pengar så hittade jag inte någon. Ist blev det en ny percing till nalven (svart och vit), ett till hål i örat (i flörpen som sitter i örat), ett par byxor (gråa korta), sen blev det lite till till hemmet som te.x. nytt tanborstställ och nya grytlappar =) Så jacka får det bli lite senare, ska försöka spara lite pengar nu när jag har dömt. Nu är det dags för städning. =) Senare ikväll drar Carro och jag iväg till Kristinehamn och tränar lite med dem efter det blir det träning med Storfors! På lördag är det lagfest med mitt älskade Storfors! Damn vad roligt vi kommer att ha =))

Ha en bra dag!

Staden

Den 2006-11-01,kl 09:24:06 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Ska snart iväg till stan med mamms och syrran. Syrran ska perca naveln och jag ska in och kolla om jag hitta någon jacka. Hoppas att dat finns någon fin.

Outfit:
Blå lee jeans
vitt linne
svart kofta
svart väst
bruna stövlar
vinröda vantar