Underbart!

Den 2007-11-30,kl 22:46:05 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Det var helt underbart att träffa er igen girls. Även om det inte var länge så var det jätte trevligt, nu är lika härliga som förr. Måste ses snart igen, får inte gå flera månader igen. Saknar er redan. Andreas åkte ut! bra det. Nu ska vi sova.

Natti natt..

Klart...

Den 2007-11-30,kl 12:50:39 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image386image387
Nu har jag diskat och duschat. Ska snart föna, platta håret och tillsist ta på lite makup. Kattera var tvungna att vara med när jag diskade, Zorro satt på fläkten och spanade och Nala i fönstret. Även när jag duschade skulle Nala vara med, hon sitter på handfatet och tittar (vi har ett genomskillningt draperi) men idag kom hon även in i duschen, hoppase upp i neredelen av badkaret men när hon fick lite vatten på sig stack hon :P 

Längtar till 16.00!!  

image388
Mina girls!

Spela

Den 2007-11-30,kl 10:30:21 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag sätta mig och spela 1h sen blir det städning..

God Morgon =)

Den 2007-11-30,kl 10:15:11 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image385
Ännu en vecka har snart passerat, var tog dagarna vägen? Har sovit underbart inatt, länge sen jag sovit så här bra. Idag består min frukost av ett äpple och en banan. Älsko hade varit så gullig imorse och gett katterna mat innan han drog till jobbet, då fick ju jag sova längre när Nala inte kom och väckte mig =) 

Idag måste jag plocka lite här hemma, det ser hemskt ut. Varken älsko eller jag var på humör för att städa igår. Sen ska jag duscha och göra mig klar för att åka till stan och fika med Ems och Milla, ska bli så mysigt*  

Ha en underbar fredag!
Puss!

Sängen ropar efter mig

Den 2007-11-29,kl 21:20:10 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Har precis kollat på Död mans kista, hade inte sett den så tyckte att det var på tiden.  Den var bra, kunde varit bättre men jag skrattade faktiskt en eller två gånger. Annars idag har jag inte gjort mycket. Suttit vid datorn hela dagen (nästan iaf) och spelat, inte sims, utan spel från nätet. De ni! Jämt före fyra drog jag iväg till hallen, älsko körde mig, skulle ha 1h träning med tejerna med dock var det bara fyra tjejer där, trots att vi frågade i tisdags vilka som skulle komma och då var de fler. Men.. men.. iaf.. Det finns inte så mycket att träna när det bara är fyra där så vi höll bara på i 40 min och de fick välja själva vad de ville göra. Som tur var had jag inte tagit mig tid att lägga upp en träning innan för då hade jag inte varit på bra humör, det är så tråkigt, här tar vi oss tid, från vår egen fritid och tar oss ner till hallen för att träna dem och så dyker de inte upp. Är det ouppskattat eller vad!? De kan väll iaf ringa som vi sagt att de ska göra. Idag var det bara en som hade ringt. Nej, slut pratat om det :) 

Imorgon ska jag få träffa mina tjejer Em och Milla! Ska bli så kul, saknat er som bara den! 

Nepp, nu ska jag borsta tänderna med blir det att krypa ner hos älsko. Ska nog läsa lite i Harry Potter om det inte stör älsko för mycket. 

Sov gott alla och dröm sött! Hörrs imorgon igen =) 

Pusselipuss!!  

Asos i Jul

Den 2007-11-29,kl 15:36:45 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

image384


Lista

Den 2007-11-29,kl 14:07:29 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
en lista tagen härifrån

Namn: Angelica Josephine Emelie Laine
Tilltalsnamn: Angelica
Födelsedag: 20:e Maj
Hemstad: Storfors
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Ljusbrunt
Längd: ca 173cm
Höger/Vänsterhänt: höger
Värsta vana: ?
Stjärntecken: Oxe
Sko stlk: 39
Är dina föräldrar skilda: nix
Skor idag: lacoste
Din svaghet: Nu? är så damn känslig! Kan bli sur för minsta lilla.
Dina rädslor: Att älsko ska gå bort :(
Mål för det här året: Nada..
Mest använda fras på msn: Hello!
Det första du tänker på när du vaknar: TOA!
Dina bästa kännetecken: Handbollen tror jag, alla vet vem jag är på planen :)
När går du och lägger dig: När jag inte orkar vara vaken längre.
Bästa minne: När vi fick reda på att vi skulle ha bebis*

Favoriter

Färg: Röd
Mat: Tonfiskgratäng.
Sport: Handboll
Djur: Mina katter Zorro & Nala
Glass: Mjukglass
Godis: Choklad
Affär: H&M
Sallad: Skinksallad
Bokstav: ?
Nummer: 7
Tuggummi: V6
Helgdag: lördag
Årstid:  vinter
Tandkrämssmak: ?
Radiostation: Rix FM
Parfym: Massa
Kroppsdel på motsatta könet: ögon, stjärt.

dagens..

Den 2007-11-29,kl 13:44:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Låt: Sonata Arctica - Replica

Orka

Den 2007-11-29,kl 10:42:44 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nee, idag orkar jag inte något. Kommer inte orka diska, kommer inte orka dammsuga, kommer absolut inte orka tvätta och kommer inte orkar bädda rent. Jag överlämnar det till älsko. Sorry!

God Morgon

Den 2007-11-29,kl 09:56:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

  

image383

FY TUSAN!!
snön är ju borta!?
Det är bara lite kvar =(
Jag vill ju ha MASSOR!

Idag blev det inte banan och te till frukost, kände för annat =) Så idag blev det Oboý och smörgås med ost och gurka på, smaskens. Nala väckte mig idag igen, först vid 07.50 men kände inte för att gå upp så som tur var så kunde jag somna om. Sedan vid 09.15 tyckte hon att det var dags att gå upp, så då var det bara att pallra sig upp. Kan lova att mina hormoner spökar på nätterna, ligger och svettas som en gris vissa nätter, inte det roligtste kan jag lova.  

Idag ska jag:
Dammsuga
Diska
Bädda rent
Tvätta
Träna tejerna

Får se om jag orkar allt, idag är en sådan där jobbig dag då jag egentligen inte vill göra något. Imorgon ska jag få träffa mina girls iaf, har saknat er som fan.

PussÅhejj!
 


SÄNGEN

Den 2007-11-28,kl 19:19:31 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image382
Är helt slut i kroppen så detta får bli mitt sista inlägg för idag.
Jag krypa ner i sängen och läsa Harry Potter, men först lite myspys med älsko!

God natt.

Hoppas alla har haft en bra dag!

Pusss

vad har hon på sig!?

Den 2007-11-28,kl 18:46:05 | Filed in | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image381

Nyheter från Bianco

Den 2007-11-28,kl 18:39:23 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

image379image380

Bianco 


Badat..igen...

Den 2007-11-28,kl 18:23:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Har nyss klivit upp ur ett mysbad. Älsko och jag myste lite med tända ljus =)

Älskar min pojk!

Köttbullesmörgås...

Den 2007-11-28,kl 14:24:58 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image378
Maten idag!

^^,

Den 2007-11-28,kl 12:28:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska Angelica lägga sig i ett bad*

Fram till nu

Den 2007-11-28,kl 11:56:29 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica LaineDet började redan i Maj. Efter att jag hade haft ont i vänstra delen av "nedre" magen i ca två veckor ringde jag till kga och fick tid för undersökning. Det visade sig att jag hade en cysta på den vänstra äggstocken och var tvungen att opereras för att få bort den, men med tanke på att den satt på äggstocken så skulle de ha vart tvungna att även ta bort den. Läkaren sa att det inte alls var någon fara att ta bort ena äggstocken för att jag har ju en till och det skulle inte bli något svårare att få barn när vi väl bestämde oss för det. Så den 14:e maj blev jag inlagd för operation, vid lunchtid körde de bort mig till operationssalen och där sövde de ner mig. Läkarna hade berättat att jag skulle ha jätte ont i magen när jag vaknade efter operationen så när jag vaknade och inte kände någon smärta blev jag helt paff. Det visade sig att cystan hade försvunnit av sig själv, som tur var märkte de det innan de öppnat mig. Den hade tydligen spruckit och försvunnit. Men, det var iaf detta som fick oss att fundera på att skaffa barn. Vi kom på det att man vet aldrig vad som kan hända, där hade jag kanske mist ena äggstocken och bara haft en kvar, vad skulle vi gjort om den andra också försvunnit. Så vi pratade väll om det ett antal gånger, men aldrig riktigt seriöst förrs efter studenten. Det var då vi bestämde oss för att försöka, sagt och gjort. Efter ca två veckor visade det sig att jag var gravid, 
VILKEN LYCKA
 
Efter kanske två veckor till så berättade vi för alla, vi kunde inte hålla tyst. Alla andra var också jätte glada och grattade oss. Jag kunde fortfarande inte riktigt fatta att det var ett litet liv i mig, det tog lång tid. När jag var i vecka 4 började illamåendet komma. Det var inte så farligt till en början, jag kunde äta men inte mat som luktade. Vi var till barnmorskan på enn alkohol/tobak möte och där fick vi även rådet att äta lite med ofta. Provad det men det hjälpte inte, måde illa och nu hade jag även börjat kräkas. en helg omkring vecka 10 fick jag sova hemma hos mor då älsko jobbade natt, jag behövde någon som tog hand om mig och serverade mig mat. Jag kunde inte resa på mig för att gå och hämta själv för då skulle jag ha kräkts.
Mamma var en ängel!
 
Hon kom med te på morgonen när jag vaknade och så fort jag ville ha något var det bara att jag sa till. Den veckan fick jag tillbaka lite av mina krafter men inte tillräckligt. Sen vecka 11 var vi till barnmorskan igen, vid det laget hade jag gått ner 8 kg och inte ätit mat på tre månader, det enda jag åt var kanske ett hårt bröd per dag, mer fick jag inte i mig. Barnmorskan förstod hur dåligt jag måde och gick till läkaren som skrev ut lergigan åt mig, lergigan är tabletter mot illamående. Jag skulle prova dem i två veckor och om det inte hjälpte så skulle jag ringa. Jag började med tabletterna på direkten och till en början hjälpte dem.  Jag kräktes inte men jag åt heller inte utan tabletterna gjorde mig såå trött att jag bara sov hela dagarna. Fick i mig saftsoppa inte mer. Men efter några dagar hjälpte inte heller tabletterna utan jag började kräkas igen och nu kunde jag absolut inte äta något eller jag kunde men jag fick inte behålla det, det gick så långt att jag fick inte ens behålla vätska. Det som åkte ner kom upp lika fort. Efter 2 veckor ringde jag tillbaka till barnmorskan men fick inte tag på henne. Jag provade igen nästa vecka men inte då heller fick jag tag på henne, då frågade jag en annan barnmorska vad jag skulle göra, hon sa till mig att ringa till Karlstad där de skulle få undersöka mig. Jag ringde dit och fick tid redan på förmiddagen samma dag. Ringde och berättade för mamms att jag skulle in och hon sade till mig att ta med tandborste och kläder för att jag troligtvis skulle bli inlagd. (Mamma var själv jätte dålig när hon väntade mig och fick själv bli inlagd då.) Älsko och jag åkte in och de tog blodprover och en massa andra prover och det visade sig att jag var uttårkad. Jag var även så undernärd att kroppen hade börjat tagit från musklerna, så nu har jag inte myckt musklr kvar. De gjorde även ett ultraljud för att se att bebisen måde bra och att hjärtat slog som det skulle. Även vi fick se bebisen och ögonen tårades både på mig och älsko. Jag fick läggas in med dropp, 2 lite per dag i tre dagar och tabletter mot illamåendet.. Fjärde dagen blev jag utskriven och fick åka hem.
Väl hemma var jag jätte pigg och eftersom vi precis flyttat, (älsko fick flytta allt själv och packa upp när jag låg på sjukhuset) började jag tvätta och stryka gardiner, städa och plocka med allt som skulle upp. Jag var verklige hur pigg som helst. Hade fått med mig tabletter hem lergigan comp, samma tabletter som jag fick av barnmorskan men i dessa var det även koffein i så att jag skulle bli piggare ist för tröttare. Allt gick jätte bra, jag kräktes inte något. Det kändes inte helt rätt att äta tabletter varje dag så efter två veckor försökte jag sluta ta dem, vilket inte gick så bra. Men tanke på att det var så mycket koffein i tabletterna fick jag migrän när jag inte tog dem. Så jag började käka dem igen men efter yttligare en vecka bestämde jag mig för att sluta, sagt och gjort! Fick migrän första dagen och hade extrem huvudvär andra dagen men sen gick det bra. Nu har jag mått bra hela tiden, eller iaf nästan hela tiden. Händer att jag mår illa vissa dagar men inte så illa att jag kräks. Den 23:e oktober var vi på ultraljud och de såg inget fel på vår lilla bebis. Vi hade velat se könet men det syndes inte så bra men barnmorskan tyckte att det var en lite pojke. Nu mår jag bara bra, bebisen också :) För kanske två veckor sen började jag känna den sparka, även älsko har fått känna.
Bebisen  är en riktig vilding på kvällarna när jag ska sova.
Vi har jättesvårt att komma på ett namn så alla förslag uppskattas :)

Hoppas på att jag ska må bra nu resten av graviditeten, vilket jag tror att jag kommer att göra.

Ursäkta att inlägget blev så långt, men kunde tyvärr inte korta av det.


Onsdag..

Den 2007-11-28,kl 10:14:15 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Godmorgon alla!

Idag var det meningen att jag skulle med mamms till mormor och hjälpa henne sätta upp julen, men jag råkade köra lite för hårt igår med mig själv på tjejernas träning. Så idag har jag ont i hela kroppen, så kan det gå. Skulle visa en övning för låren och de flesta tjejerna gjorde den fel så jag fick visa den massor med gånger. Idag märkte jag att den inte bara tar låren utan även magen och ryggen, bra övning =)

Iaf, sorry mamma att jag inte förljde med och hjälpte till*

Nu snöar det ute! Jag älskar vintern, och framförallt när det är snö ute. Allt blir så himla mysigt då. Sitter här med min frukost (Te och banan), har helt fastnat för att äta det på morgonen. Annars idag händer det inte mycket, ska diska lite senare och även lägga mig i ett bad för att muka upp mina stela muskler.
Ha en underbar onsdag!

Puss

Fortsättning..

Den 2007-11-27,kl 19:06:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nu ska jag stryka och sätta upp gardiner, bilder kommer troligtvis imorgon.

Te och smörgås framför Ugly Betty.

Senare ikväll.. Desperate Houswives =)

Ha en underbar tisdagskväll!

dagens outfit

Den 2007-11-27,kl 14:51:55 | Filed in | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image366

 *Vit tröja, laredoute
 *Rött boxarlinné, H&M
 *Svarta mjukisar, laredoute
 

FUL

Den 2007-11-27,kl 14:43:22 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image365
Tror aldrig jag har sett en så här ful tiger förr...

Jul pynta

Den 2007-11-27,kl 12:57:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Nu när jag slog in julklappar blev jag såå sugen på att börja pynta, vilken leder till att jag kommer att börja sätta upp lite saker idag.
Älsko kommer att bli galen!
Enligt honom så behöver man bara pyntet på jul annars kan det kvitta, pucko han är! :)
Nepp, nu ska jag käka och pynta!

Bilder kommer att komma upp när jag är "klar"

=)

Den 2007-11-27,kl 12:52:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image363
Har inte många kvar att handla nu.

Tisdag

Den 2007-11-27,kl 11:39:09 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

okej, vad händer idag då?
Jadu, har träning med tjejerna vid fem så innan det ska jag lägga upp träningen. har inte alls lust att göra något idag.
Är på himla dåligt humör, inte en aning om varför.
Nu ska jag slå in lite julklappar. Även kasta julgardinerna i tvätten.

Ha en underbar tisdag!

Pusss!


Yesterday

Den 2007-11-27,kl 09:48:06 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Damn vad bra damerna spelade igår. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att det skulle bli en stor förlust för stf men icke! Damerna var hur bra som helst, vilket försvar! 0-6 till stf efter ca 10min. Inte dåligt de. Synd bara att de inte fick vinna, för efter så mycket slit så förtjänade de att vinna. Ett enda mål vann kga med.
Nästa match tar ni tjejer!   

Hmf..

Den 2007-11-26,kl 16:22:10 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image361

Varför ska det göra så ont!?

MAGEN

Den 2007-11-26,kl 13:30:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image359

^^,

Den 2007-11-26,kl 13:24:13 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image358

image356

Klar..

Den 2007-11-26,kl 11:53:13 | Filed in Angelica | Kommentarer: 3
© Angelica Laine
 image355
Nu är jag klar.
Vad tycker ni?
 Något som stör er?
Något jag ska ändra på?

Kex

Den 2007-11-26,kl 10:44:15 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu är jag klar med tvätten och strykningen =) Gick fort när jag väl kom igång. Disken tar jag sen efter jag ätit.
Nu sitter jag och äter Mariekex.
image354
Såå gott!

Te och banan

Den 2007-11-26,kl 08:51:32 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Det är min frukost =)

Snön ligger kvar och det är såå underbart fiint! Så här ser det ut på vår bakgård.image352

Somnade vid tio igår vilket betyder att jag vaknade rätt så tidigt (07.45) utvilad och pigg. I vanliga fall när älsko har förmiddag brukar Nala väcka mig när hon tycker att det är dags för mat, men idag var det skönt att vakna av sig själv. Håller nu på att tvätta, ska snart ställa mig och stryka och hänga in tvätten från i torsdags. Efter det blir det lite diskning.
På onsdag eller torsdag blir det att sätta upp julen, längtar!
På onsdag ska jag även med mor till mormor och hjälpa henne att få upp julen. Kuligt! =) Härligt att träffa käraste mormor.

image353
Zorro min bäjjb sitter och spanar utåt ^^

Natti natt

Den 2007-11-25,kl 20:08:57 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa "nya" SOLO som jag av papps idag =) Efter det blir det natta! Är såå trött.


Imorgon lovar jag att göra klart min sida*

Natti natt och dröm sött alla ^^,

Pusss
/Angelica

Posh Spice

Den 2007-11-25,kl 17:44:00 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image351

Blond eller Brunett? 
Vad tycker ni?

American Music Awards'

Den 2007-11-25,kl 17:41:33 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine


En massa dyra klänningar men endast en vacker och denne bär Vanessa Hudgens upp perfekt (Bild nr5)

Trötter

Den 2007-11-25,kl 17:02:07 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Sorry att jag har varit tråkig denna helg och inte skrivit mycket alls, man det beror på att jag är helt slut, både i kropp och huvud efter två hela dagar (nästan hela dagar iaf) i karlstad och kollat på handboll. På SHK's hemsida kommer jag under morgondagen att lägga upp bilder från helgen för er som är intresserade, kommer även att lägga in endel bilder i bilddagboken imorgon. Som ni kanske har förstått så är handboll en stor del av mitt liv och detta innebär att jag även kommer att åka och kolla på handboll imorgon. Damerna spelar mot karlskoga (kommer bli en bra match). Får se om jag tar med mig kameran då och tar lite kort på dem också. Men det återstår att se, var ju som sagt inte så populärt sist jag skulle ta kort så... Har ni haft en bra helg alla? Det har iaf jag =)

image345

Hur goa tjejer som helst!!

Uppe med tuppen

Den 2007-11-25,kl 06:26:57 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
trött som bara den är jag också :P hehe, men så får det faktiskt vara ibland. Hade jätte svårt att somna igår, kanske därför jag är så trött. Har inte mycket mer att skriva nu men återkommer senare i eftermiddag. 

Ha en underbar dag!  

Usch

Den 2007-11-24,kl 21:17:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu är jag helt slut i kroppen, en hel dag med handboll i en hall där det var hur obekväma "stolar" som helst. Usch! Tjejerna var jätte duktiga, kämpade hela dagen, synd bara att det inte fick synas i resultatet. Idag blev det bara förluster tyvärr. Hoppas på mer tur imorgon.

Nu är jag på hur dåligt humör som helst, inte pga dagen, har inte en aning om varför.. Eller.. Jo det har jag men orkar inte eller vill inte skriva det här. Så är det. Imorgon åker jag till karlstad vid tjugo i sju, blir en tidig morgon alltså. Får se hur många matcher det blir imorgon, beror helt på. Det blir iaf inte lika sent hem som det blev idag. Kan lova att magen är trött nu :) Nepp, nu ska jag kika runt lite sen blir det sängen.. 

Natti natt! 

Pusss/ Angelica 

Hellton Cup

Den 2007-11-24,kl 09:12:49 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image344

Idag blir det handboll hela dagen. Ska med mina tjejer som ska spela Hellton Cup för första gången :) Hoppas det går bra för dem. Kommer hem ikväll igen, spelar sista matchen 17.50. Hörrs igen efter det! (Hoppas på att få klart sidan idag)

Te

Den 2007-11-23,kl 19:42:48 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Ska snart gå och fixa te till Idol. köpte ngt nytt te idag, hoppas det smakar, hoppas det är lugnande =)

Ulli, HelltonCup imorgon, Synd att det inte blev du och jag att döma iår igen =( Men nästa år ska vi att döma! Lycka till gumms!

Städning

Den 2007-11-23,kl 17:31:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu måste jag städa.. Håller på att göra om bloggen men har inte hunnit klart. Alltså, den kommer inte se ut så här!

Hemma igen.

Den 2007-11-23,kl 16:03:07 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Eller jag har faktiskt varit hemma ett tag, åt lite lunch (beställde kebebtallrik), hur gott som helst. Nu har älsko precis dragit iväg på träning, kommer hem jämt efter sex, då ska jag ha maten klar. Korvstroganoff med ris blir det (igen). Gott..gott.. Skulle ta en storstädning idag men tror inte att det blir av. Ska iaf diska och dammsuga! Så är det. Ikväll blir det mys framför Idol. Vem åker ut? Jag tror och hoppas att Andreas eller Amanda åker. Vad tror ni? Hittade btw en mascara i stan, blev Maybellines Sky high Curves Waterproof. Blev även en eye makeup remover från LDB (hoppas den funkar).
 

God Morgon

Den 2007-11-23,kl 09:27:37 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image342
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det staden :)

God Natt

Den 2007-11-22,kl 22:43:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image341
Nu blir det sängen! Är lite sömnig*
Myspys med älsko  ^^,
inge fel de!
Puss/Angelica

Namn...

Den 2007-11-22,kl 21:22:24 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Benjamin är fint även, Oliver.
Alicia 
och Filippa.

SVÅRT 


Fågel

Den 2007-11-22,kl 21:18:30 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image340

Bättre?

Den 2007-11-22,kl 20:52:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu orkar jag inte sitta och krånlga mer, ni får nöja er med detta tills jag har mer energi.

Bygger om *IGEN*

Den 2007-11-22,kl 20:26:09 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image339
Sakerna kommer från Victorias Secret.

GlamGirl

Den 2007-11-22,kl 18:49:01 | Filed in | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image337
Hoppas att jag hittar ngt fint lipgloss imorgon.

Vill inte

Den 2007-11-22,kl 17:36:06 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
... Nu, och då menar jag nu! Jag vill inte må illa, vill inte... vill inte... vill inte... USCH!!! Mår pyton idag,kanske för att jag inte fått i mig riktig mat? Eller för att jag även har ont i huvudet? Allt på samma gång!

One tree hill

Den 2007-11-22,kl 16:47:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Tittar på one tree hill nu och efter det blir det diskning. Usch, men det måste också göras. Fanns ingen mat hemma så det fick bli yoghurt men flingor och en smörgås. Tur att det är lön imorgon, då blir det att fylla på kylen och skafferiet.

Chad Michael Murray

Den 2007-11-22,kl 16:10:23 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image336
*veckans goding*

...

Den 2007-11-22,kl 15:51:21 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image2518

1) Om du skulle välja ett ord för att beskriva dig, skulle du säga:
A; Gullig
B; Excentrisk
C; Målmedveten
D; Galen

2) När du klär på dig för att imponera på någon har du på dig:

A; En söt, trendig topp med sexiga jeans till.
B; Något designerplagg blandat med secondhand.
D; Heta märkeskläder som visar mycket hud.
C; En cool streetinsprierad outfit.

3) Din partystil är;

A; Oskyldig, ett litet hemmaparty med några tjejpolare.
B; Lite vild, men du är inte den som står i centrum.
D;Het ! Festen är där du är.
C; Intimt. Du umgås hellre på tu man hand med din kille.

4) Det galnaste du gjort är:
A; Sjungit karaoke och varit sämst.
B; Parat lite för mycket och varit smått okontaktbar
under kvällen.
C;Gått emot mina föräldrars önskemål.
D; Det involverade en videokamera och internet . . .

5) Vem är din drömkille utav dessa:
A; Nick Lachey
B; Jared Leto
C; Jay-Z
D; Nick Carter

6) Om du lyckades bli känd, var skulle du bo ?
A; Los Angeles. Där bor ju typ alla.
B;New York - lätt.
C;Där du bor nu, fast i ett coolare hus.
D;Här och där, jag skulle ha flera hus världen över.

7) Var handlar du helst dina kläder ?

A; Topshop
B; Myrorna eller annan second hand butik.
C; Nk
D; Gucci 


image2519
¤ FLEST A :
image2520
Ashlee och Jessica Simpson.
- Du är vacker, feminin och stylish. Vem bryr sig om du är en
pappas flicka ?
 

¤ FLEST B :
image2521
Mary Kate och Ashley Olsen.
- Funky, excentrisk och speciell. Du är inte en snäll elr
ond flicka, du är bara lite annorlunda. Men vem bryr sig?

FLEST C :
image2522
Solange och Beyoncè Knowles.
- Talangfull, sexig och cool. Du har det där lilla extra - starqualityn
som gör att alla lägger märke till dig.

FLEST D :
image2523 
Paris och Nicky Hilton.
- Vild, ökänd och grymt snygg. Du ställer till med
en scen var du än är and you love it !

( Hojta gärna till vilken ni blev :D  )

Kom tillbaka!

Den 2007-11-22,kl 15:41:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image335
jag blir så himla deprimerad när vädret är såhär. Jag vill ju ha snö, det blir så himla mycket ljusare då. Snö och kyla! Snälla, kom tillbaka!

Året runt

Den 2007-11-22,kl 13:30:25 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Usch vad jag mår illa nu idag :( Inte alls roligt. Får hoppas att det går över snart så jag kan börja städa, ser ut som fan själv här hemma. Men tror nog att det får bli en städdag imorgon ist, när älsko är hemma och kan hjälpa till, är så tråkigt att städa själv, mycket som behöver göras. japp, så får det bli. Älsko och jag städar imorgon, då ska vi, dammsuga, skura, tvätta, dammtorka m.m. kommer att ta nästan hela dagen. Ska först åka till stan imorgon och handla lite, mat osv. Jag måste verkligen ha en ny mascara. Några tips på en bra? Jag har inte en aning om vad jag ska köpa för någon, har inte hittat någon jag fastnat för. Vill ha en vattenfast som förlänger fransarna men inte gör dem klumpiga. Får se om jag hittar vad jag söker imorgon. Nepp, nu ska jag spela sims sen kolla på film. BAMBI 2. älskar tecknade filmer.

Puss!

I'm back!

Den 2007-11-22,kl 12:43:53 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Japp, nu fungerar datorn igen :) Jippie!! Älsko lagade den, är helt överlycklig nu. Håller på att ladda hem Bambi 2 filmen, älskar att kolla på tecknat, så det blir det att göra idag, måste även städa :/ usch! jajja! Vi hörrs!!

Pusss!!

Kanske

Den 2007-11-22,kl 11:02:08 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Ni får ursäkta om dessa två senaste inläggen har sett konstiga ut men det beror isf på att de är skrivna från mobilen. Förhoppningsvis så komme älsko kunna laga datorn idag och det hoppas jag verkligen att han kan. Annars har jag inte en aning vad jag ska göra idag. Inget bra på tv, ingen bra film hemma och ingen träning idag. Jag fattar inte hur jag kunde klara mig i 5 veckor utan internet, hur gick det till? Ha det överdrivet underbart alla. Puss angelica

Trasig

Den 2007-11-21,kl 22:04:15 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej alla!
Anledningen till att jag inte skrivit något de senaste två dagarna är att våran dator har pajat. Inte alls roligt. Nu har jag inte något att göra under dagarna och han som ska komma och hjälpa oss att laga datorn vägrar svara i sin telefon. Men håll utkik kommer att skriva så fort jag får tillgång till dator.
Ha det underbart! Puss angelica

Städtajm!

Den 2007-11-19,kl 10:50:45 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image334


God morgon

Den 2007-11-19,kl 09:40:28 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image333
Har precis ätit frukost nu och precis kastat in lite tvätt i maskinen. Dagen kommer att bestå av att tvätta och städa, förhoppningsvis hinner jag städa klart innan Ulli kommer. Älsko gick precis till affären och sen ska han till en kompis på kaffe. Han har eftermiddag denna vecka så för min del kommer det bli mycket tid framför datorn denna vecka. Nepp, nu måste jag fixa lite inför tjejernas träning imorgon.

Ha n underbar måndag*

Nu säger Angelica Sov gott!

Den 2007-11-18,kl 20:31:42 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

God natt
och sov överdrivet underbart alla*

Huvudvärk

Den 2007-11-18,kl 19:49:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Tidigt i sängen ikväll. Ska väll lägga mig och läsa lite nu om jag orkar. Har både ont i huvudet och ryggen, värktabletterna vill tyvärr inte hjälpa :( Imorgon kommer min vän Ulli hit, hon är bäst!


Ledsen

Den 2007-11-18,kl 17:40:43 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
kan inte roför att få en lite tår i ögat när jag verkligen lägger ner mig och vill att Storfors HK's hemsida ska bli lite finare och mer intressant med lite blider på de som spelar i alla lagen. Skulle ta kort idag efter dam matchen men endel i laget vägrade vara med på kort då de inte fått reda på det innan matchen utan efter. Detta gör mig som sagt lite lessen i ögat och jag har inte ens ord som beskriver vad jag känner nu. Jag vet iaf att detta troligtvis inte är ett lag jag vill spela i nästa säsong men jag kan inte säga säkert, kan ju lika gärna vara hormonerna som styr mig nu och kastar runt mina känslor. Vill iaf säga att både 96-orna gjorde två bra matcher idag och att damlaget också gjorde en bra match, det Arvika vann på var kontringar och kantskott. har bara sett två dam matcher (denna inräknad) och denna match var MYCKET bättre än den första jag såg.


Nu sitter jag och ska lägga in bilder från dammatchen på SHK's hemsida. Väntar även på att älsko ska komma hem från träningen så vi kan dra till mamms och käka, de har bjudit oss på middag idag :) MUMS**

Blomma

Den 2007-11-18,kl 15:02:02 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image330
Vår vackra blomma*

Ombyte

Den 2007-11-18,kl 14:48:43 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image329
Kände att jag inte orkade ha jeans på mig så det blev att åka hem och byta om lite mellan matcherna. Detta blev då resultatet. Vi (96-tjejerna) har spelat klart våra två matchr och det blev en vinst och en förlust. Men tjejerna var så duktiga*

handboll

Den 2007-11-18,kl 08:33:06 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image328
Som sagt, idag blir det handboll hela dagen. Detta blev då dagens outfit. Uppdatering kommer inte komma förrns i eftermiddag eller till kvällningen. Önska oss lycka till ^^,

Ha det underbart!

Puss/Angelica

halsbränna

Den 2007-11-17,kl 21:28:16 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image327

Nu säger jag god natt. Ska svepa ett glas samarin först sen blir det sängen. Klockan är ställd på 07.30 imorgon så.. Bums i säng!!

Kärlek

Den 2007-11-17,kl 20:39:33 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image326
Angelica's ALLT <3
KÄRLEK

fransk manikyr

Den 2007-11-17,kl 20:17:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image325

trodde att jag skulle somna förrut men upptäckte att det var High School Musical och High School Musical 2 på tv, då blev jag helt plötsligt pigg. Har precis gjort fransk manikyr nu, blv lite sådär denna gång (inte mina naglar på bilden). Imorgon blir det troligtvis en heldag i hallen. Våra tjejer har två matcher, sen har damerna en också, ska vara där och ta kort så jag kan lägga ut på Storfors Hk's hemsida.  

Vila

Den 2007-11-17,kl 15:54:16 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag lägga mig framför tv:n och slumra lite. Är så trött nu. Hörrs senare :)

Mobiler

Den 2007-11-17,kl 12:53:56 | Filed in | Kommentarer: 1
© Angelica Laine


Motorola W375 rosa,  749kr
Nokia 6500 brons, 3249kr
Sony Ericsson S500, 2799kr

Kryddiga?

Den 2007-11-17,kl 12:28:01 | Filed in | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image320
Mel B's skor = Ljuvliga!
Geri's klänning & skor = VILL HA!!

Lite låg?

Den 2007-11-17,kl 12:25:13 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image319
Heidi Klum's klänning kanske var lite väl lågt skuren? Mmm..JA.

Sexlista

Den 2007-11-17,kl 10:15:30 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Emma gumms tyckte att jag skulle svara på denna lista så okej, men jag kommer nog inte svara på alla frågor, för enligt mig är vissa för personliga för att läggas ut här på bloggen.
När hade du din sexdebut: 13 år
Hur många har du haft sex med: *HEMLIGT*
Har du tittat på porrfilm: japp
Vilken kroppsdel är du mest respektive minst nöjd med: Minst nöjd men låren. Mest nöjd med handlederna.
Vad gör dig upphetsad: Riktiga kyssar på hela kroppen.
Hur tillfredställer man dig bäst: *HEMLIGT* Räcker att älsko vet ;)
Vilken ställning föredrar du: Jag rider = Jag har kontrollen.
Har du en sexleksaker? Vad/vilka: Nix, men älsko fick en dildo i 25års present av en vän (dock är den svart vilken jag inte gillar.)
Är du tyst eller högljudd i sängen: Tyst skulle jag tro, inte knäpptyst men mer åt det tysta hållet.
Har du varit på sexmässa/Sexklubb: nix
Har du någon gång filmat/fotat när du haft sex: Nix
Vilket är det mest udda stället du haft sex på: På en väldigt stenig klippa.Ajaj!
Vad fantiserar du om när du onanerar: *HEMLIGT*
Har du haft sex med någon då någon ej deltagande tittat på: nej
Hur ofta onanerar du/har sex: Inte mkt, har tyvärr tappat suget på sex nu när jag är gravid :(
Var anser du sperman skall bli av: I mig tack.
Har du haft sex med någon av samma kön som du själv: nix
Har du haft analsex: japp
Lack/läder eller spets: Latex?
Vilket föredrar du, hårt eller mjukt: hårt
Vad är bättre än sex:
Just för tillfället? Det mesta, annars inget.
Skulle du kunna tänka dig ha sex med någon av samma kön: Nej tack.
Kan man ha sex med en bästa vän: Kan men nog men jag skulle inte vilja det.
Kan man ha sex med bästa vännens pojkvän/flickvän: Men kan men det är inte rätt.
Ge eller få oralsex: Båda, helt ge.
Vad är det mest upphetsande som finns: Älskos kyssar.
Har du haft sex på fyllan: japp
Har du haft sex påtänd: nepp
Har du varit så full att du glömt att du haft sex dagen efter: nepp
Vad är det mest avtändande någon kan göra under sex: Svår fråga, kan tyvärr inte svara på den.
Kan man stöna för högt: nix
Skulle du klara dig utan sex i 30 dagar: japp
Har du haft sex idag: Nix
Hur länge har du varit utan sex som mest sedan du förlorade oskulden: inte en aning, men troligtvis nu under graviditeten.
Hur länge har du varit utan sex som mest det senaste året: Inte en aning.
Varför ett så långt uppehåll: Pga av jag inte är sugen.
Minns du namnen på alla du haft sex med: Japp
Skulle du suga av en alkoholist på navet för 500 kronor: No Way!!
P-piller eller kondom: Kondom.
Orakade eller rakade könsorgan: rakade
Inget sex eller dåligt sex: inget tack.

okej, svarade så gott jag kunde. Nu är det eran tur ;)

Lördag

Den 2007-11-17,kl 09:56:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image318

Idag händer det inte mycket. Ska hem till mammsen sen och hämta bilen och rasta vovvarna. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, blir väll säkert att ta det lugnt (som vanligt). Tyvärr så finns det inte så mycket att göra här i Storfors. Emma och Camilla ni får komma och hälsa på snart! Onsdag?

ha en underbar dag!

Sängen

Den 2007-11-16,kl 22:44:29 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image317

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Är hur trött som helst. Visste att det skulle stå mellan Mattias och andreas men trodde absolut att Andreas skulle få lämna Idol eftersom han är så himla osäker på scenen. Tyckte faktiskt att Mattias var bra idag. Sov gott alla och tack för alla kommentarer* 

 

Bättre?

Den 2007-11-16,kl 16:22:58 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Hoppas att det blev lättare för alla att läsa nu :) Det är bara att kommentera igen om det ni inte tyckte att det blev någon förbättring.

Emma - jag ska (tror jag) svara på din lista, troligtvis senare ikväll eller imorgon. Om jag ha modet då ;)

Suddig outfit

Den 2007-11-16,kl 08:40:40 | Filed in Angelica | Kommentarer: 3
© Angelica Laine
image316

Vitt linne - laredoute
Mörkblåa jeans - H&M

Väntar nu på att våran vaktmästare (även älskos far :)) ska komma och rensa våra rör. Vattnet sjunker inte ner som det ska. När han har åkt blr det nog sängen ett par timmer, är sååå trött nu..
Test

Den 2007-11-16,kl 07:29:22 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image315
Din poäng: 296
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

testet hittar du här: TEST

God morgon

Den 2007-11-16,kl 05:51:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image314
Sitter nu här och dricker vaniljte och käkar smörgås. Vaknade halv fem av att det dundrade i köket och var tvungen att gå upp och kolla vad det var. Det var naturligtvis någon av katterna som hade rivit ner en tekopp i diskhon. Gick och la mig igen men kunde inte somna om då magen började kurra och jag frös som bara den. Så nu sitter jag här med te som sagt och har pyamas, morgonrock och filt över mig. Brrr... Som tur var så blev det en tidig kväll igår och jag har fått sovit hela natten. Men det får nog bli en eftermiddags nap om jag ska orka vara vaken ikväll och se IDOL, det vill jag ju inte missa.

Ha en underbar morgon ^^,
Puss/ Angelica

Orka

Den 2007-11-15,kl 19:22:18 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Anledningen till att jag inte skrivit så mycket igår och idag är för att webblogg har varit så segt. Fick mail om att det skulle vara det ett tag för de höll på att byta server ellr något. Iaf, jag har inget tålamod när det gäller att vänta så jag skiter helt enkelt i att skriva ist när det segar. Så är det. Har precis kommit upp ur badet. underbart. Nu ska vi käka chokladpudding och kolla på simpsons the movie.

ha det!

Lista

Den 2007-11-15,kl 12:01:24 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Listan kommer härifrån

Kan du:
Gå ner i splitt - Nix
Skriva med båda händerna - Japp, men det blir inte bra med vänster.
Vissla - Japp
Blåsa en bubbla - Japp
Rulla din tunga i en cirkel -  Japp
Ha dina ögon i kors -  Japp
Nudda näsan med tungan - Nepp
Dansa - Nix
Äta vad du vill utan att oroa dig - Nix

Vem var den senaste personen:
Du nuddade - Älsko
Du pratade med i telefonen : Mammsen
Du msnade med - Mammsen
Du kramade - Älsko
Du skällde på - Nala
Du sportade med - Alla tjejer på träningen.

Senast du:
Skrattade - Igår kväll
Grät - I min dåliga period av graviditeten, var ett tag sen alltså :)
Filmen du såg - Shrek The Third.
Tuggade tuggummi - Nu.
Drog ett skämt - Läänge sen
Sjöng en sång - Läänge sen

Vad ser man utanför ditt fönster - Verket
Lyssnar du på musik nu - Nix
Vad har du på dig - Nattlinne och en filt

Tror du på:
Liv på andra planeter - japp
Mirakel - japp
Magi - japp
Kärlek vid första ögonkastet - japp
Gud - Nix
Satan - nix
Spöken - Japp
Tomten - Nix

Har du nånsin:
Varit kär - Japp
Blivid dissad - Japp
Rymt hemifrån - Japp
Föreställt dig ditt ragg naken - Nix 
Skolkat - Japp
Tänkt på självmord - Nix
Sovit utomhus - Japp, i tält?
Gråtit i skolan - Japp
Spytt i skolan - Nix
Velat bli modell - Japp
Sett din bästa vän naken - Japp
Varit otrogen - japp (förr)
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Japp
Sett en död människa - Nix
Druckit alkohol - Japp
Använt droger - Nix
Ätit sushi - Nix
Varit på scen - Nix
Snattat - Japp
Retats - Japp
Blivit ner slagen - Nix

God morgon

Den 2007-11-15,kl 11:33:39 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image313
Höll på att bli galen på Nala imorse. Hon gick omkring och kåtade sig klockan halv fem på morgonen. Lättväckt som jag är så vaknade jag, försökte somna om men det gick inte för hon bara skrek och skrek. Då blev det att jag flög upp ur sängen, to katten och stoppade ner ett (av hennes) p-piller i halsen. Hon ska igentligen inte ha förrns imorgon men orka vänta. Som tur är så är det inte farligt att ge tidigare, iaf efter jag gett henne ett så gick ohon och skrek i kanske en minut till sen kom hon ha la sig vid mina fötter :)

Händer idag då?

Diska
Dammsuga
♥ Duscha
♥ Lägga upp träningen för tjejerna
♥ Träna tjejerna
Städade även toan.. usch..

Natti natt

Den 2007-11-15,kl 01:25:25 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image312

Nu é det dags att sova!! Inte för att jag är trött men måste sova!

Lista så här på kvällen då..

Den 2007-11-15,kl 00:40:14 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (Annars också)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. (om öronen räknas)
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar (När jag blir brun)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit något från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat så att någon form av dricka kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har vart i Tyskland.
[ ] Jag har vart i Kina.
[ ] Jag har vart i Japan.
[ ] Jag har vart i USA.
[ ] Jag har vart i Afrika.
[ ] Jag har vart i Asien.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit på ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrsken.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har "aprillat" någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag röker.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexia och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexia och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att behöva det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig/jag har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod eller mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag har köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsresturang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk chocklad.
[x] Jag spelar datorspel och/eller TV-spel
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv.

Magen*

Den 2007-11-15,kl 00:15:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image311
Min vackra mage :)

Gömd i Mörkret

Den 2007-11-14,kl 23:45:47 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag blir det tidigt i säng. Ska faktiskt gå och lägga mig redan nu, inte för att sova utan jag ska lägga mig och läsa lite. Boken jag läser heter Gömd i Mörkret.


Jag gick faktist och la mig och läste, försökte även somna men det gick inte. Så ist för att ligga och vrida och vända på mig gick jag hit och satte mig.

Hon får vad hon vill ^^,

Den 2007-11-14,kl 15:51:37 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nästan jämt iaf :) Tur att men inte är bortskämd. Som sagt idag blir det korvstroganoff och ist för ris kom jag på att jag ville ha potatis´så det blir det. Älsko är till affären nu sen ska vi börja med maten. Namm Namm...

JAG ÄLSKAR NÄR DET ÄR SNÖ UTE!!!!

image310

Dagens outfit

Den 2007-11-14,kl 15:32:48 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image309

^ Brunt linne - Ica maxi
^ Svart kofta - H&M
^ Aprikos kjol - Second hand

Idag är jag sminklös, har varit röd i ögonen i tre dagar nu så no makeup!

Dusch

Den 2007-11-14,kl 13:47:14 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nu ska jag hoppa in i en dusch, har suttit och spelat lite :) Älsko kommer även hem snart, idag vill jag har korvstroganoff och ris till mat. och jag brukar oftast få som jag vill. dagens outfit kommer även läggas ut idag, så håll utkik ni som är intresserade.

Utvilad

Den 2007-11-14,kl 11:20:58 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image308

Blev tidigare isäng igår än vad jag trodde att det skulle bli. Gick och lade mig direkt efter desperate housewives, läste lite sen slocknade jag. Tänkte gå upp vid 8 idag men orkade verkligen inte, så 11 fick Nala väcka mig. Älsko hade gett dem mat innan han drog till jobbet imorse det var nog därför jag fick sova så länge :) Tack älskling! Nu sitter jag här med Caffe Latté men en smutt av choklad i och vaniljyoghurt, skivad banan i och kanel på. Jammie är det vill jag lova.

Tv:n

Den 2007-11-13,kl 19:37:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Ikväll har jag bokat tv:n, kommer att sitta som klistrad där från klockan 20.00 till 23.00 sen ska jag sova, om jag inte sätter mig och spelar sims dvs. Hmm.. Får se vad som sker :)

Medans jag vilar kan jag ju göra en lista :)

Den 2007-11-13,kl 14:01:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Hur svarar du i hemtelefonen?
A det är Angelica
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Mmm... eller hallå
Ringer det mycket till dig?
Nix
Ringer du mycket?
Nix
Vem ringde du senast?
Mammsen
Hur mycket pengar har du?
På telen? Abonemang...
Senast kramat och när?
Älsko igår kväll.
Antal timmar sömn inatt?
7h
Sov du ensam?
Nix
Vem sov du hos senast?
Senast jag sov borta var hos mormor.
Vem sov hos dig senast?
Ulli var nog den senaste.
Vem vet mest om dig?
Älsko
Vem vet du mest om?
Älsko!
Vad ser du fram emot?
Att bebben ska komma.
Vad vill du ha just nu?
Något gott att äta på.
Vem hånar du?
Ingen
Vem längtar du mest efter?
älsko..
Vem vill du helst slippa?
"Blonda" personer.
Vem stör du dig på?
Många nu i graviditeten, tror jag har klagat på alla.
Vem vill du sova bredvid inatt?
Älsko
Vilken buss åker du oftast?
Åker inte buss längre, men i när jag gick i skolan var de 402:an.
Vilken årstid är det nu?
Vinter.
Anser du dig själv snygg?
Inte för tillfället, men när jag gjort mig ordning.. Lätt!
Har du varit kär?
Japp
Är du kär nu?
Japp
Är du en bra partner?
Tror det
Har någon varit otrogen mot dig?
Inte vad jag vet.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
inte vad jag vet.
Har du varit otrogen?
Tyvärr... När jag var yngre.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Båda.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Japp
Vad åt du senast?
Pommes
Är du polare med grannarna?
polare nix, men hejar och kan småprata lite med tanten brevid
Har du varit på ett party?
jepp 
Har du varit utomlands?
Yes
Var är dina syskon just nu?
Skolan
Vilken tid gick du upp imorse?
9.30
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Somnade
Vad är det första du gör på morgonen?
Kissar.
Vad ska du göra efter det här?
Dammsuga.


vacker bild

Den 2007-11-13,kl 10:41:10 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image307

Att göra idag:

Den 2007-11-13,kl 10:30:27 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
  • Dammsuga
  • Skura hall och badrum
  • Bädda rent i sängen
  • Tvätta en 60 maskin
  • Diska
  • Plocka undan saker
  • Stryka och vika in (Blir troligtvis morgondagens syssla ist.)
  • Duscha
  • Träna tjejerna (På gång)
  • Mys framför tv:n

Kännde att jag behövde en liten paus nu efter jag käkat, idag blev det lite pommes och ketchup. Inte så gott... Det snöar ute :) MYCKET :D


God Morgon

Den 2007-11-13,kl 09:58:12 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image306
Nala min bebbe är bara för go, blev väckt av henne idag också. 9.15 kom hon och började jama, men jag ville verkligen inte gå upp så jag försökte somna om och det gick faktiskt ganska bra. Sen orkade inte Nala vänta på mat längre utan kom och började skrika igen vid 9.30 så å var det bara att gå upp. Nu sitter jag här med kaffe och ska snart skicka ett mess till Malin att jag är vaken så att hon kan komma förbi, men ska duscha först.

Ha en underbar dag <3

GOD NATT

Den 2007-11-13,kl 01:24:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image305
Det blev visst en till natt av sims spel. Nu ska jag iaf borsta tändrna sen krypa ner hos älsko.

Fantasivärld

Den 2007-11-12,kl 22:15:45 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image303
Har kommit på mig själv nu den senaste veckan att jag ofta drömmer mig bort i någon slags fantasivärld. När jag sitter och tittar på någon såpa eller spela sims eller bara kollar på någon vacker bild har jag lätt att försvinna lite, bara för stunden. Men jag lovar, det är ganska skönt :)

promenad

Den 2007-11-12,kl 17:59:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Innan älsko får sätta sig här ska jag dra med honom ut på en kylig och go promenad :) Efter det blir det mys i badet, sen kanske han får sätta sig vid datorn ;)

One tree hill

Den 2007-11-12,kl 17:51:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Så bra, har fastnat för det nu. Det blec ugnstekt falukorv med massa grejs i botten av formen och till det kokade vi platta spegettis. Det blev riktigt gott, synd bara att vi hade fel falukorv hemma. Snart ska älsko sitta här och spela lite sen ikväll igen blir det sims för mig del. Håller på att bygga mig ett Storfors :P hhehehe...

Mat

Den 2007-11-12,kl 13:52:08 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nu är det dags att laga lite mat. Har inte en aning om vad jag är sugen på men ska kolla i frysen om det finns något gott. Emma och Jossan ni hade rätt :) Fastnade ett antal timmar nu med. Tiden verkligen flyger ivä när man spelar sims. hehe, man ack så roligt det är. Nepp, mat var det nu ja :D  

En lista nu på förmiddagen :)

Den 2007-11-12,kl 10:37:27 | Filed in | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Jätte glad, vet inte varför men vaknade glad.
Favoritgodis: Lindt LINDOR 60%
Är det nåt du absolut inte äter: Nee, äter nog det mesta.
Kläder just nu: Nattlinne och morgonrock. *MYSER*
Musik just nu: Nightwish nya skiva "Dark Passion" Helt underbar skiva.
Vad sa du senast: God morgon bebisar, till mina katter.
Favorit-hangout: Hemma helst, annars gillar jag hallen, där får man höra mycket och träffa folk.  
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 1600-talet eller 1700-talet.
Fisk eller badkruka: När jag var mindre var jag verkligen fisk, kvittade hur kallt vattnet var så var jag jämt först i. Nu är jag nog mer badkruka är vattnet kallt kommer jag knappt i utan det tar tid... Lång tid.. 
Saft eller alkohol: Måste såga saft nu, är inte alls sugen på alkohol.
Hur många kuddar sover du med: Har fem i sängen men sover bara med en annars får jag ont i nacken hela dagen.
Favoritväder: Vill ha kyla, alltså många minusgrader och SNÖ.
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Katterna, älsko, sällskapsspel, mat & mamma. 
Spelar du nåt instrument: Nepp, inte nu. När jag var lite spelade jag fiol, i gymnasiet spelade jag gitarr men har glömt det mesta redan :/
Morgon- eller nattmänniska: Natt!
Sparare eller slösare: Slösa!
Vem är viktigast för dig: ÄLSKO!
Bästa film:  Titanic.
Tror på liv på andra planeter: Varför skulle det inte finnas?
Kommer du ihåg din första kärlek: Mmm....
Älskar du henne/honom fortfarande: Skulle inte tro det...
Har du några homosexuella vänner:  Bi? Japp.
Tror du på mirakel: Japp.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Japp.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Inte nu när jag är gravid.
Har du en besatthet? Just för tillfället är jag besatt av the sims och älsko.

God Morgon

Den 2007-11-12,kl 10:14:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image302
Blev väckt idag av Nala gumman. Kom upp på min mage och började jama, då var det bara att kliva upp och ge henne blötfoder. När de var små tyckte de inte om det så vi har bara gett dem torrfoder tills vi flyttade till denna lägenhet. Vi provadde att ge dem blötfoder vilket de älskar nu. Men de får bara en påse varje morgon och det vet de om så väl, så fort vi vaknar på morgonen springer de ut i köket och sätter sig och väntar på att få mat. De är så goa mina små liv. Just nu sitter jag och dricker kaffe och käkar banan, bebben har kommit på att banan är jätte gott :) Älsko jobba förmiddag så han är inte hemma förrns efter 14 så jag kommer nog att tillbringa min dag framför datorn, The sims alltså :) hehe.

Ha en underbar dag*

Puss/ Angelica

Usch...

Den 2007-11-12,kl 01:19:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Shit vad tiden gick  fort då! Nu ska jag borsta tänderna sen blir det natten.

Sov gott alla*

Fast ^^,

Den 2007-11-11,kl 23:37:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Man blir ju verkligen helt fast vid att spela sims. Har nu skaffat The sims 2 Året runt. Det är ju hur kul som helst. Går lätt att sitta och bara kasta bort en hel dag på ingenting. :P   

Mamsen

Den 2007-11-11,kl 14:14:27 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Är hemma hos mamsen nu och försöker hjälpa henne och städa men jag vet inte rikitgt vad jag ska göra. Papps är i stan med syrran för hon dömer nu, när han kommer hem ska han få en skiva av mig eftersom de är farsdag och allt. Just för tillfället håller mamma på att försöka laga skrivaren vilket inte går så bra :P Ska snart sätta mig vid den gamla datorn de har och kolla igenom ifall det är några gamla bilder där som är mina som jag vill ha kvar. Förmodligen inte, tror att jag har tagit alla som jag gillar redan. Gott var det iaf med mat förut, mamsen blev jätte glad när vi kom och plockade upp henne och tog med henne hem så hon också fick mat. Hon hade inte ätit hackkorv på jättelänge eftersom pappa och syrran inte tycker om det så hon blev jätte glag. Nepp, nu ska jag kika runt lite... 

Ha en bra dag!

Puss/Angelica  

Hjälpa

Den 2007-11-11,kl 10:49:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Ska snart dra till mamma och hjälpa henne att städa. Älsko och jag bjuder även henne på lunch eftersom de sedan kommer att bhuda oss på middag idag :) Till lunch blir det hackkorv, potatis (mos hoppas jag på), och röbetor. Ikväll blir det köttgryta, potatis. Jammie!!

Tiden flög iväg

Den 2007-11-11,kl 00:25:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

har suttit och spelat sims nu i ett antal timmar. Tiden bara flyger iväg när man har roligt :) Nu ska blir det iaf sängen, älsko sover redan. Godingen.


God Morgon

Den 2007-11-10,kl 10:18:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image301

Idag åker vi troligtvis till Karlstad och tittar på lite handboll. Div.2 match. Är roligt att se lite bättre handboll ibland. Har precis vaknat nu, älsko jobbar, men han kommer nog hem snart. Sitter och dricker kaffe nu, sen blir det duschen, ska nog åka hem till mor och far lite senare, hälsa på vovverna :)

Suck

Den 2007-11-09,kl 22:40:35 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
trodde verkligen inte att Christoffer skulle vara den som åkte ut ikväll. Lite syns med tanke på att det finns andra som enligt mig sjunger mycket sämre. Iaf, nu ska jag borsta tänderna och tvätta av sminket sen blir det natten. Sov gott alla*

nigthwish

Den 2007-11-09,kl 22:18:48 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image300
Älskar dem nu med den nya sångaren. Hon är verkligen en sångare i min stil. Även han den blonda med skägget har en gudomlig röst. Helt underbart att liggaoch lyssna på.
KISS WHILE YOUR LIPS ARE RED - underbar låt!!

Vem åker ut idol?

Den 2007-11-09,kl 21:34:10 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Ja du, jag har inte en aning denna gång. Har gissat rätt alla andra ggr men denna gång var det mycket svårare. Jag skulle nog chansa på Andreas. Vem tror ni?

Mackor

Den 2007-11-09,kl 17:38:00 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag gör mackorna klara så är det bara att kasta in dem i ugnen sen när "gästerna" kommer :) Trött som skam är jag tyvärr.

Shakira

Den 2007-11-09,kl 16:48:46 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image299

ÄLSKAR

Den 2007-11-09,kl 15:27:26 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Jag älskar att ligga i ett bad, ska snart lägga mig i ett idag igen, läsa en tidning och koppla av. Älsko ska på träning, senare ikväll kommer mor, far, sis och hennes gubbe och käkar "mat" här. Vi ska bjuda på varma mackor. Nepp, nu ska jag joina älsko innan han drar.

SNÖ

Den 2007-11-09,kl 13:30:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image298
♣Tröja, Syrrans
Klänning, Kappahl
♣ Strumpisar, H&M
Stövlar, Bergqvistskor

Nu ska vi till affären :)


Kiss while your lips are still red

Den 2007-11-09,kl 12:48:56 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Sweet little words made for silence
Not talk
Young heart for love
Not heartache
Dark hair for catching the wind
Not to veil the sight of a cold world

Kiss while your lips are still red
While he's still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
hold another hand while the hand's still without a tool
Drown into eyes while they're still blind
Love while the night still hides the withering dawn


First day of love never comes back
A passionate hour´s never are wasted wrong
The violin, the poet´s hand
Every thawing heart plays your theme with care

Kiss while your lips are still red
While he's still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
hold another hand while the hand's still without a tool
Drown into eyes while they're still blind
Love while the night still hides the withering dawn

-NIGHTWISH

Trött

Den 2007-11-09,kl 11:58:25 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image297
Helt slut är jag idag. Somnade kanske vid 00.00 igår och vaknade inte förrns ca 11.15 och är fortfarande trött. Får ta och lägga mig och sova lite senare igen så jag orkar kolla på idol ikväll. Clabbe skulle ju tydligen komma och vara med som jury men han skulle inte dömma idolerna utan juryn. Kan vara roligt att höra vad han har att säga. Älsko är ute och byte till vinterdäck nu, sen blir det att dra till affären. Annars händer det inte mycket idag, men tanke på att jag känner mig så sleten så blir det förmodligen en lugn kväll. 

Puss/Angelica 

MYSIGT

Den 2007-11-08,kl 22:50:25 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image296

Så nu har jag tänt upp lite ljus i sovrummt och stängt ut katterna så älsko och jag kan mysa ifred när han kommer hem. Älskar honom mest av allt! Nu ska jag borsta tänderna sen blir det sängen och vänta på att älsko ska komma innanför dörren.

KÄRLEK

Roberto Cavalli på H&M

Den 2007-11-08,kl 21:57:15 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Som väntat var det hysteri när H&M öppnade idag med sin nya specialkollektion designad av Roberto Cavalli. Här kommer en bild från  Hamngatan i Stockholm.

BAD

Den 2007-11-08,kl 21:33:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image294
Så här nyfiken är Zorro ni jag/vi ligger och badar :)

Nu ska jag värma mig en panpizza *MUMS*

CMAs' Red Carpet Stars

Den 2007-11-08,kl 19:50:33 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

CARRI UNDERWOOD 
CARRI UNDERWOOD 
TAYLOR SWIFT

JEWEL

SARA EVANS

MIRANDA LAMBERT

: )

Den 2007-11-08,kl 17:19:28 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Diska
Stryka och vika om i garderoben
Dammsuga
Äta
Plocka undan saker
Träna

Damn vad ont i ryggen jag har nu : (
 

Okej vad händer nu då?

Den 2007-11-08,kl 13:39:11 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nu Angelica göra älsko förvånad när han kommer hem. Nu ska jag lägga in bra musik i winamp och höja sen ska jag börja storstäda. De ni :)

Nightwish

Den 2007-11-08,kl 13:28:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

tycker att Nightwish är bra mycket bättre nu med den nya sångaren, gillar hennes röst mer. Den är inte lika "opera" aktig.


GOD MORGON

Den 2007-11-08,kl 09:56:29 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image285

Skönt det är att sova på morgonen och bara vakna av sig själv, speciellt nu när jag äntligen kan sova hela nätterna utan att vakna 2-5 ggr för att gå på toa. Det är helt underbart. Har precis ätit lite frukost nu, ska väll snart hoppa in i en dusch. Senare idag blir det träning med tjejerna. De är så duktiga*STOLT*

Ha en underbar dag
 
Puss//Angelica

GOD NATT

Den 2007-11-07,kl 23:01:14 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image284
Så här trött är jag. Nu ska jag hoppa in i en dusch innan älsko kommer hem sen ska vi lägga oss och mysa innan vi slocknar :)

SOV SÖTT ^^,

Tid

Den 2007-11-07,kl 22:56:09 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
tur att det inte tog någon tid att ladda hem the sims då! Fick hem en version  för ett antal timmar sen men dock visade det sig att jag hade laddat ner fel. Eller inte fel och fel utan jag var tvungen att ha en annan innan jag kan använda den jag laddade ner. Så nu sitter jag här och väntar på att den andra ska komma hem . Just för tillfället står det att det är 1 ½ dag kvar. *JIPPIE* Jag som ville spela det idag : ( Ville även få hem Desperate Housewives säsong 1 idag men det får vänta. SUCK. Annars har det inte hänt mycket idag, mor och far var på kaffe. Visste att mor läste bloggen men att far även hade kommentarer gjorde mig förvånad : ) Jag lovar,
JAG HAR DE GOASTE PÄRONEN!!   

Drömma får man väll göra?

Den 2007-11-07,kl 18:12:29 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
SKORGIUSEPPE ZANOTTI. 110 mm klack och skon i lack. 4,576kr.
MARC BY MARC JACOBS. 80 mm klack. 2,910kr.
PANETULIPANI. 90 mm klack. 4,667kr.
STRATEGIA. 100 mm klack. 3,677kr. 
PROENZA SCHOULER. 135 mm klack. 2,079kr.

VÄSKOR


CHLOE' 5,757kr.
New Motorcycle Bag 350kr.
Bananarepublic. 1,564kr


SMYCKEN


Rosa små blommor. 320kr.
Rosa ring. 263kr
Klocka. 325kr.

KLÄDER

Armani Collezioni. 7,973kr
Armani Collezioni. 13,616kr
Bananarepublic. 806kr
Bananarepublic. 1,879kr
Bananarepublic. 1,059kr


Sakerna kommer från luisaviaroma shoppinglust  ArmaniCollezioni bananarepublic  

Softdag

Den 2007-11-07,kl 15:17:09 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra något. Har placerat fåtöljen framför datorn och tagit med mig filten hit så jag kommer troligtvis att tillbringa hela dagen framför datorn. Just för tillfället väntar jag på att vi ska få hem sims. Men det tar tyvärr tid.

LÄNGTAR

Den 2007-11-07,kl 14:15:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image265
Tänk om det kunde se ut såhär imorgon när jag vaknar? Vill ha en kall vinter med MYCKET snö iår.

Längtar till julen *den är snart här*
image266

Natti natt

Den 2007-11-06,kl 23:27:18 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image264

SOV SÖTT!

Pojke eller Flicka

Den 2007-11-06,kl 22:42:29 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
vad tror ni att vi kommer att få? Pojke? Flicka?

Bra

Den 2007-11-06,kl 22:34:43 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Damn vad bra både Ugly Betty och Desperate Housewives var idag då! Satt och grät till Ugly Betty ju. *SNYFT* Dog Edie tro eller kommer Carlos kanske komma in och rädda henne i nästa avsnitt? Det återstår att se, jag vill ju helst inte se henne dö, gillar Edie. Så kan det vara, väntar nu på att älsko ska komma hem så vi kan krypa ner och mysa lite. är så skönt nu när han inte har natt, älskar att somna med honom vid min sida* Han är det bästa som har hänt mig! Han är min familj.. mitt allt!

image263

<3 VI ÄR PERFEKTA FÖR VARANDRA <3

Spagetti

Den 2007-11-06,kl 19:45:50 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag koka platta spagetti och äta det till Ugly Betty sen :) Namnam*

Desperate Housewives

Den 2007-11-06,kl 19:06:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image261
Snart är klockan 21.00 då är det dags för desperate housewives.

Men innan:
image262

JAG SKREK

Den 2007-11-06,kl 16:35:54 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Jag skrek
men du hörde aldrig riktigt vad jag sa
jag såg in i dina ögon
men du såg nog aldrig riktigt vem jag var
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Vi slet
vi slet men inte alls åt samma håll
och jag skrek
jag hörde hur jag skrek
att du har spelat ut din roll
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Ja, jag skrek
men du hörde aldrig riktigt vad jag sa
[Jag Skrek Lyrics on
http://www.lyricsmania.com/]
jag såg in i dina ögon
men du såg nog aldrig riktigt vem jag var
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

Och vi slet
vi slet men inte alls åt samma håll
och jag skrek
jag hörde hur jag skrek
att du har spelat ut din roll
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid vara sån här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli
jag sa kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli

                                                              -Lisa Ekdahl

Angelica Outfit 6November07

Den 2007-11-06,kl 16:04:28 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

image259

? Svarta mjukbyxor, laredoute
? Vit tee, gåva från mamms
? Svart tröja, halens
?
Tofflor, JyskHåret fick åka upp i två tofsar :)

Nepp, nu ska jag diska innan jag drar till träningen!


Dusch <3

Den 2007-11-06,kl 14:18:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska jag hoppa in i en dusch, så slipper jag stressa så sen. Klar med upplägget för träning idag iaf. Skönt det! :)Ha en underbar dag <3

WINAMP

Den 2007-11-06,kl 13:54:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Spelas nu på Angelica's dator:

♦ MIKA                                → Big Girls (You Are Beautiful)
DANNY & THERESE      → If Onely You
HELLOGOODBYE          → Here In Your Arms
AKON                              → Sorry Blame It On Me
MAROON5                      → Wake Up Call
KELLY CLARKSON       → Never Again
SHAYNE WARD             → If That's Ok With You
ALY&AJ                          → Potential Breakup Song
♦ MANGE SCHIDH         → Jag talar ut
LISA EKDAHL'S Album - 1994
→ Öppna upp ditt fönster
→ Jag skrek
→ Kunde jag vrida tiden tillbaka
→ Benen i kors
→ Åh gud
→ Du sålde våra hjärtan
→ Vem vet
→ På jakt efter solen
→ Jag bara vet
→ Det är en nåd
→ Sanningen i vitögat
→ Flyg vilda fågel
→ I tveksamhetens tid
→ Ro och Lisa

GOD MORGON

Den 2007-11-06,kl 12:05:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Eller ska man säga middag? Idag sov jag riktigt länge, älsko kom med kaffe och smörgås på sängen vid åtta, men jag var för trött för att vakna + att jag börjar bli förkyld, IGEN, så jag fick bara i mig smörgåsen sen somnade jag om igen. Vaknade nu för ca 1h sen. Älsko håller på att sätta upp lamporna som kom idag, beställde fönsterlampor från Halens, till köket och vardagsrummet.     
 

God Natt Sömntuta

Den 2007-11-05,kl 23:22:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image256

Nu har älsko kommit hem, så nu ska vi krypa ner i sängen och mysa.

Detta kallar jag KÄRLEK <3

Bygger om : )

Den 2007-11-05,kl 22:32:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Håller på att göra om här i bloggen och har inte riktigt förstått mig på detta än, men förhoppningsvis så lär jag mig snart :) Skulle egentligen behöva diska nu men jag orkar verkligen inte. Mår illa så fort jag ställer mig upp, älsko kommer inte bli glad på mig :( Lovade att diska och damsuga, har inte gjort något. Men vad ska man göra när man mår illa av att röra sig? Hmm, jag vet inte iaf. Hoppas på en bättre dag imorgon med nya tag!

Vem vet...

Den 2007-11-05,kl 17:01:13 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag

Vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag

Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag
vem vet, inte du
vem vet. inte jag
vi vet ingenting nu
vi vet inget idag

-Lisa Ekdahl


Snart kommer mamma hit, pappa ska på möte, syrran ska på möte och älsko jobbar så mor och jag ska beställa pizza idag :) Najs de! Har inte käkat pizza sen jag blev gravid så jag är ganska sugen nu. Så kan det vara.

Jag bara vet!

Den 2007-11-05,kl 16:22:21 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Det kallades hat det jag kände då
men jag var bara rädd kan du någonsin förstå
om du kan förstå och om du kan förlåta
om vi kan förenas för att minnas, glömma allt och gråta
så gråt
gråt så länge du vill
men vet att det onda kommer aldrig hit en gång till
för så är det sagt
och det sades med säkerhet
och det är ingenting jag bara tror, nej, jag bara vet

Jag gjorde dig ont och jag vet det är svårt
nog tog det hårt och jag såg det redan då
ja, jag såg allting klart men jag gick som i trans
förlamad och blind fann jag att inga utvägar fanns
så gråt
gråt så länge du vill
men vet att det onda kommer aldrig hit en gång till
för så är det sagt
och det sades med säkerhet
och det är ingenting jag bara tror, nej, jag bara vet

Jag bara vet
jag bara vet
ja, jag bara vet
ja, jag bara vet
jag bara vet
jag bara vet
jag bara vet

-Lisa Ekdahl

Lindt LINDOR 60%

Den 2007-11-05,kl 14:36:29 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image255

Godaste chokladen!

Bebben i profil

Den 2007-11-05,kl 14:27:06 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image254

Här kommer en bild på bebben i profil.

H&M

Den 2007-11-05,kl 11:02:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
idag kom äntligen BH:n, trosorna, strumpisarna och pennvässare som jag beställt från H&M för ca en månad sen. Idag blir det lugnt, mat snart, jag är såå hungrig! Nu ska jag hänga tvätt. :(

Sängen!

Den 2007-11-04,kl 22:47:26 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Ska bli så skönt att lägga sig i sängen och läsa lite nu. Är helt slut i kroppen, fråga inte varför för det vet jag inte.

Emma, Emma och Camilla ----- Ni är saknade!  Älskar er tjejer!


Natti natt!!

puss / / Angelica 

Mor&Far

Den 2007-11-04,kl 19:29:24 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Sitter nu hemma hos mor och far. Har varit här och käkat lite. Gott var det kan jag lova. :D


Söndag

Den 2007-11-04,kl 10:59:42 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Tänkte börja denna söndag med en lista :)

(PERSONLIGHET) JAG ÄR:
Blyg: Inte så mycket nu, var mer blyg innan graviditeten. Men jag är väldigt tystlåten av mig.
Smart:  Nja, skulle helst svara jag på detta med då skulle jag ljuga.
Långsam: På morgonen när jag är trött.. JA! Annars nej.
Stressad: Tyvärr så är jag det nästan varje dag. 
Tålmodig: Absolut inte, vill jag ha något gjort så ska det helst ha varit igår ; )  
Djup: Neee...
Öppen: Jo, det tror jag nog.
Ärlig: Jaha
Positiv: Nu när jag mår bättre så försöker jag se det mesta mer positivt.  
Ansvarsfull: Japp!

(VÄNSKAP) JAG HAR:
Svikit en kompis: Inte med mening får jag hoppas, men det har säkert hänt.
Förlorat en bästa vän: Tyvärr, men folk förändras och man växer ifrån varandra.
Sovit med en tjejkompis: Jämt när jag var yngre. Ulli sov jämt hos mig, i samma säng.
Pussat en av samma kön: Mycket på fester förr.
Slagit en kompis: Skojbråkat.. Japp! Men på allvar.. NEJ!
En kompis som vet allt: Jag tror det.
Berättat hemligheter: Hamligheter och hemligheter, känner inte att jag har haft några hemligheter på ett tag nu men man gjorde ju mycket bus tillsammans när man var yngre och då fick man ju hemligheter ihop.


(KÄRLEK) JAG HAR:
Blivit sårad: Vem har inte det!?
Haft stadigt förhållande: Japp, och jag har ett nu också. Min älsko!
Krossat någons hjärta: Jag var mycket elak när jag var yngre : (
Gett någon ditt hjärta: Japp
"Playat": Ja tyvärr...
Sagt att jag älskar någon och menat det: Japp
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej, inte vad jag kan komma på.
Varit otrogen: Tyvärr så var jag det mycket när jag var yngre : (

(FAVORITER) FAVORIT:
Låt just nu: Magnus Uggla - Pärlor åt svinen
Pryl: Datorn
Film: Titanic!
Bok: Jurtjyrkogården av Stephan King
Lärare i skolan: Har alltid varit Anneli Nilsson som jag hade som handledare i 8-9! Hon var bäst!
Plats: I min säng!
Frukt: Banan


(ÖVRIGT) JAG HAR:
Sytt: Var riktigt duktig på det när jag gick ur nian, tyvärr så är jag inte så duktig längre.
Opererat mig: Nej
Cyklat omkull: Ja
Sjungit i duschen: Nej, inte sjungit men kanske nynnat någon gång. 
Hoppat bungyjump: Nej
Fobi för något: Mmm, myror
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: japp
Sagt att jag hatar någon: Mmm...

LIVET:
Svart eller vitt: Svart
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: Skriva
Vatten eller coca cola: Beror på humör, just nu Coca cola.  
Nagelbitare: nix
Mobil eller mp3: Mobil, har ingen bra mp3 tyvärr 
Snygg eller charmig: Båda !
Lösgodis eller choklad: choklad!
Frukt eller grönsak: Grönsak
Film eller serie:  Serie
Festa eller softa: Softa
Sommar eller vinter: Vinter
Fredag eller lördag: Båda !
Levande-ljus eller lampa: Lampa
Övervikt eller undernärd: Oj, svårt val.

Pärlor åt svin

Den 2007-11-03,kl 19:35:32 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image253

Nu är jag hemma igen, men det blir nog det enda inlägget idag. Ska snart lägga oss i ett bad och efter det blir det mysa med chips, dipp och godis framför Bingo Lotto. Hoppas på vinst idag! Måste även skriva att våra -96 tjejer var så duktiga idag! De vann båda matcherna. imorgon kommer lite bilder från dagen, orkar inte lägga in dem nu.

Puss/ Angelica


Disney prinsessor!

Den 2007-11-02,kl 09:28:50 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
71798-247

Mormor <3

Den 2007-11-02,kl 09:12:48 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag drar jag och älsko till mormor, ska snart gå och väka honom. Stackarn har jobbat natt nu i tre veckor, så nu är det dags att ställa om sig igen för att ha sex veckor förmiddag/eftermiddag. Stackars pojke. Ska hoppa in på sommarlaget i Karlstad också för att kolla på det köksbord vi tänkt att skaffa oss. 4990;- för ett stort bort + 6 stolar tycker inte jag är dyrt iaf.


Fint va?

Ha en underbar helg!

Puss/ Angelica

Natti!

Den 2007-11-01,kl 19:49:00 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu ska Angelica lägga sig! Är hur trött som helst. Natti natti!

God morgon

Den 2007-11-01,kl 10:33:18 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Sitter nu och pimplar kaffe, har slutat med illamående tabletterna, Lergigan comp, som innehåller mycket koffein så får jag inte i mig kaffe under dagen, MYCKET KAFFE, så får jag migrän och börjar spy. Alltså av migränen och inte av graviditetsillamående. Har hänt två gånger att jag fårr så ont i huvudet att jag kräkts och jag vill helst inte ha så ont igen. Dagens frukost bestod av två smörgåsar med makrill i tomatsås på samt två plommon efteråt och en stor kopp kaffe. Idag kommer Ida på kaffe, och Ulli också tror jag. Ja, och kanske Malin. Får se vilka som dyker upp. På fredag bär det av till mormor och vi bli kvar där till lördag, har skanat min mormor, hon har varit så orolig för mig så det är nog bäst att åka dit så hon får se med egna ögon att jag mår bra. Nepp, nu ska jag kika runt lite. Ha en underbar dag! 

Pusss/ Angelica