Lördag

Den 2008-03-29,kl 08:56:28 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
 Tredje natten och allt har gått jätte bra. Han är urgo. Dock har han varit dålig i magen hela natten, spytt, bajsat och kissat hela natten lång. Men det gör inte mig något, så länge han inte skriker så går det super. Han lät oss t.o.m sova extra länge imorse. Fyra timmar i sträck fick vi sova. Sovmorgon till kvart över sex, inga fel :) Idag blir det att åka till kristinehamn och försöka hitta en ny overall, den han har är flera storlekar förstor han verkligen drunknar i den. Ska även försöka hitta en söt mössa som han kan ha när vi är ute. Ska även förbi älskos mormor och visa upp honom. 

Ha en underbar dag!  

Fosterfett?

Den 2008-03-28,kl 14:29:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Än så länge vad vi vet så är vår son helt frisk. var och kollade massa saker idag, b.la. hörseln och vänster örat var bra men höger visste de inte riktigt, men det kan även vara så att det ligger fostervatten eller fosterfett kvar i örat och att det var därför som det inte gav något utslag. Det får vi hoppas på. Så nu ska vi tillbaka dit om en vecka  och göra om testet på högerörat. Hoppas på att det går bättre då.
Uscha! Nu har smärtan kommit. Ajajaj säger jag bara. Spricka är inte skönt, kan inte ens föreställa mig hur ont Virre lär ha. Hon sprack ju jätte mycket. men jag kan lova, kissa vill man inte göra, inte heller stå eller gå, eller sitta helst. Ligga ner i sängen är nog det bästa men det kan man ju inte göra hela dagen. Men i övrigt mår jag jätte bra, hoppas på att stygnena läker som de ska och att det går fort så jag kan börja röra på mig igen. Gud så jag längtar :D

Pusss/ Angelica

God Morgon

Den 2008-03-28,kl 06:23:45 | Filed in Isaac | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Hallå! Sovit gott? Det har iaf jag, Isaac är helt underbart lätt att ha på nätterna, så tyst och go. Bara sover, äter lite ibland. Oftast frammåt morgonkvisten vaknar han till och blir lite skrikig, då är han bajsnödig men kan inte bajsa. Stackern. Vädrade rumpan på honom idag och klart att han bajsade då :) Gullunge. Nu sitter jag här med Isaac i knär och har precis matat honom. Blir snart duschen för min del, sen bär det av till karlskoga för lite hörseltest m.m. tror även att vi hoppar in på lite affärer och ser om vi hittar något sött till vår prins. Senare idag kommer Alfons och Elisabeth hit (Isaac's farfar och hans fru). Tror även att min mamms och papps skulle komma förbi. Skulle vara så roligt. Var så kul att se mamms min när hon kom in på sjukhuset. Jag tror aldrig att jag sett henne så glad och stolt. Nee, nu blir det duschen. 
image719

Ha en underbar dag! 

Pusss / Angelica och Isaac!  

25/3-08

Den 2008-03-27,kl 20:11:42 | Filed in Isaac | Kommentarer: 5
© Angelica Laine
Ja, den 25 Mars 2008 klockan 04.19 kom han som vi väntat på i nio månader. Johan Isaac Grammer.
image709
Runt klockan 15 på måndagen den 24:e mars började värkara. Då var de oregelbundna så det var bara att vänta på att de skulle komma tätare. Var ute och gick med mamms en gång under dagen och även senare under kvällen. Det var nog det som fick igång allt. Vid halv elva på kvällen var värkarna regelbundna och kom med åtta minuters mellanrum. Vi bestämde oss då för att åka in eftersom vi var lite småskraja båda två. Jämt efter elva satt vi i bilen på väg till karlskoga. Väl i bilen kom värkarna med två till tre minuters mellanrum. När vi kom till bb kollade vi först hur bebisen mådde och hur täta sammandragningarna var. (kommer inte ihåg vad apparaten heter.) Efter det fick jag "nålar" i ryggen. Det tog verkligen bort smärtan från ryggen, skönt som bara den. Allt eftersom värkarna blev starkare fick jag även använda lustgas. Blev helt yr i bollen av det men var ändå så vaken att jag fattade vad som hände. Smärtan av att "trycka" ut honom går inte att beskriva med ord, jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma av smärta. Förlossningen gick jätte bra, Isaac tog sin tumme så fort han kom ut så den har han troligtvis sugit på redan i magen. Efter tummen tog han bröstet och det gör han fortfarande. Än så länge har jag inte haft något problem alls med amningen, det går super.

Idag är han lite över två dagar och har redan varit ute på sin första promenad och han älskade det, sov från det han kom i vagnen tills det att vi var hemma igen, vilket var två timmar. Han är hur go som helst, inte alls skrikig eller liknande. Nu sover och äter han mest.


Han är mammas och pappas lilla älskling! Han är helt underbar.image718

Isaac

Den 2008-03-26,kl 12:53:46 | Filed in Isaac | Kommentarer: 16
© Angelica Laine
Johan Isaac Grammer

image708

Nixzon

Den 2008-03-24,kl 10:10:00 | Filed in | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

image705image704
image706
image707

Denna vovve ÄLSKAR mig :D


3:e dagen över tiden

Den 2008-03-24,kl 09:34:13 | Filed in Angelica | Kommentarer: 3
© Angelica Laine
Uscha! Jag vill ju ha ut bebisen nu. Natten mellan lördag - söndag började värkarna komma men icke regelbundet. Sen har de hållt i sig under hela gårdagen och hela natten. Men fortfarande inte regelbundet. Nu på morgonen har de varit mer regelbundna har fått en värk var tjugonde minut. Nu är det kanske på g alltiså, hoppas. Dock ska värkarna komma oftare och hålla i si lite längre innan vi åker in. Men förhoppningsvis drar det igång ordentligt ikväll. Ska ut och promenera mycket. Igår var vi ute med mamms och vovvarna två gånger, idag får et bli mer, och snabbare promenixer. Nu känns det som det är såå nära. Håll tummarna för att han/hon kommer ikväll.!

Pusss/Angelica

Glad Påsk

Den 2008-03-22,kl 15:05:01 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image702
Dagen började med att älsko och jag vaknade jämt före åtta. Låg och drog oss ett tag innan vi begav oss till affärenoch handlade färskt bröd och tog med til mamms och papps och bjöd dem på frukost. Efter frukosten tog jag och mamms en promenix med vovvarna. Satan vad kallt det blåste ute, kändes som hela ansiktet var stelfruset när vi kom in igen. Efter promenaden drog älsko och jag hem igen, jag sov och älsko städade lite. Nu sitter jag/vi här hos mamms igen och väntar på att äta påskmat. Ska bli gott. Annars är det inte mycket planerat inför dagen/kvällen. örhoppningsvis blir det BB, men tror ju inte det. Ursäkta tjatet men jag vill verkligen ha ut bebisen nu. Kan ni fatta hur nyfiken jag är på vårat barn? Det går inte att beskriva. Men han/hon kommer när han/hon känner sig redo, snart snart snart...?

Ha en underbar påsk!

Sov gott

Den 2008-03-21,kl 23:39:32 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
nee, nu är det dags att försöka sova. Det är svårt att somna, fattar inte varför. Jag är ju trött, borde det inte vara lätt då? Hmm..

Sov underbart alla <3

Pusss

Bebis.. Hallå?

Den 2008-03-21,kl 23:06:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Jag vill att "den" ska komma nu. Längtar så mycket efter "den", finns inga ord som kan förklara min längtan. Endast andra som varit gravida kan nog förstå just denna längtan. Att få sin bebis, som du har gått och bärt på i 9 månader, mer eller mindre, att få honom/henne på bröstet. Det kan ju inte finnas någon härligare känsla, inte vad jag kan tänka mig iaf. 

Nu kan han/hon komma vilken dag som helst och jag blir bara mer och mer nervös inför förlossningen. Men jag planerar att bara använda lustgas eftersom all annan smärtlindring kan dra ut på förlossningstiden. Jag vill få det överstökat fort, då tar jag nog lite mer smärta en kortare tid. Fast om barnmorskan råder mig till annat är det klart att jag är öppen för förslag. 

Gud så jag/vi längtar. Förlåt om jag tjatar men det är ju såå nära nu, fast ändå känns det som att det kan vara såå länge kvar. Det kan ju faktiskt vara 2 veckor och 6 darar kvar. Det är det längsta man får gå gravid sen sätter de igång dig. Ååå, kan inte vattnet bara gå ikväll? Snälla! Jag vill veta om det blir en han eller hon. Jag vill veta hur han/hon ser ut. Tror att han/hon kommer att vara jätte lik sin pappa. Hoppas iaf att han/hon får sin pappas ögon, de är bara för vackra.

Nej ni...

Den 2008-03-21,kl 17:32:44 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Än så länge har det inte kommit någon bebis tyvärr. Känns inte som om "den" kommer att komma än på ett tag, men hoppas kan man ju alltid göra. Vill ju helst av allt att den kommer ikväll, men känns inte som det. Kommer nog att få vänta ett antal dagar till. Tack för kommentarerna alla :)

Gårdagen var jobbig. Som sagt så ringde ju min kära morfar och väckte mig klockan åtta. Senare under förmiddagen begav jag mig till mamms och papps. Sen vid två slutade älsko och vi åkte till staden. Blev en Big Tasty på Donkan innan vi begav oss till MAXI och handlade lite mat. Sen blev det även COOP där det också blev mat köp. Köerna var inte roliga kan jag lova. Efter COOP åkte vi hem til älskos mamma och tog en kopp kaffe och pratade lite. Var trevligt, dock var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så vi blev tyvärr inte kvar så länge. När vi kom hem åkte vi direkt till min mamms och papps på en kopp kaffe och hämtade en mobil som de köpt till bebisen. Sen drog vi hm eftersom jag fortfarande var super trött. Älsko satte upp mobilen (bild kommer när jag är hemma) medans jag duschade. Sen blev det att vi beställde mat, mycket got och mätt kan jag lova att jag blev. Hela kvällen låg vi bara och myste i sängen framför tv:n, tills vi somnade. 

Idag vaknade vi jämt före åtta. Vi skulle upp och ge ett påskägg till Viran (älskos brorsbarn) eftersom de skulle åka til Göteborg under helgen och vi ville såklart att hon skulle ha ett påskägg från oss. Hon blev så glad. Efter att vi lämnat påskägget blev det frukost sen la jag mig och såg på tv, älsko spelade lite gitarr sen kom han också och kollade tv men mig. Efter ett tag somnade jag, som vanligt. Kan lova att det tar på krafterna att vara höggravid. Uscha! Vakande igen vid halv tolv och då begav vi oss till mamms och här har vi varit sen dess. Nu har vi precis käkat mat, lax, sås och potatis. Mumma! Blir väll att vi är här ett tag till. Har inte planerat något annat för kvällen. tar varje dag som den kommer, vet ju aldrig när bebisen har planerat att ploppa ut. Helst snart.! Vill inget annat än att ha "den" liggandes på bröstet. Det kommer att bli så underbart. Nej, nu ska jag gå och vara social, kanska ta lite mer mat? hehe, är hungrig heeela tiden nu.

Ha det underbart. Håll tummarna för att vattnet går ikväll :) hehe!


Pussss/ Angelica


Angelica 15-16år..

Den 2008-03-20,kl 13:14:36 | Filed in | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
image701
Denna midja kan jag ta tillbaka tack!!

Vila?

Den 2008-03-20,kl 12:50:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
Har precis kommit hem från mamms och papps nu. har varit där lite under förmiddagen, tog en lite promenix med mamms. Nu väntar jag på att älsko ska komma hem. Börjar bli lite trött så undrar om jag ska lägga mig och vila 1h eller så. har ju inte en aning om när han slutar, det har inte han heller. Men jag hoppas på att han slutar snart, vill ju till staden och handla, älskar att gå i affärer (även om det vara är MAXI, COOP och Lidel vi ska till). Undra om jag får den där väskan från MAXI av älsko idag. Jag vill ha, kärlek vid första ögonkastet. Nee, kika runt lite nu. Sen blir det kanske sängen. Det märks. 

Puss//Angelica 

God morgon

Den 2008-03-20,kl 09:34:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

image700
Har ni sovit gott? Det har jag iaf, när jag väl somnade. Blev inte att jag gick upp imorse när älsko gick upp. För en gångs skull var jag jätte trött och inte alls hungrig så jag fortsatte att sova. Vaknade ist klockan åtta av at telefonen ringde. Jag som för en gångs skull kunde sova. Jävla telefon, sen var det inget viktigt heller utan det var morfar som ringde och berättade att han hade gett ett nummer till mamma och att han skulle åka bort. Och varför skulle jag vilja veta det klockan åtta på morgonen? Jadu, han har sina ideér han. Försökte somna om men icke. Nu ska jag bara ta det lugnt tills älsko kommer hem och vi bger oss till staden.

Ha en bra torsdag alla!

Pusss/Angelica


Hur svårt kan det va'?

Den 2008-03-20,kl 00:14:06 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
.. Jag fattar inte. Ska det vara så himla svårt att somna på natten? på dagen går det hur bra som helst att sova men inte på natten. Det är lite konstigt. På natten ligger jag bara och vrider och vänder på mig, medans på dagen slocknar jag på direkten. Nu ligger redan älsko och sover sen 2h, jag har försökt men icke.

Det gick jätte bra hos barnmorskan idag, hon är så snäll och trevlig. Hjälpsam framför allt. Vi fick låna med oss en film hem över helgen, om förlossning och efter förlossningen tror jag att det var. Blir nog kanske så att vi kollar på den antingen imorgon eller på fredag. Efter vi varit hos BM åkte vi hem till mamms och gick ut på en promenix med henne och vovvarna, en lite "längre" promenad för min del. Så nu har jag ont i fötterna. Har inte tagit det lugnt alls idag. Vaknade vid tolv, duschade, bäddade rent i sängen, plockade undan saker från golvet, diskade, dammsög, tvättade och inte en gång satte jag mig ner. Så till Top Model fick älsko massera mina fötter lite, det gjorde jämt lite ont. Fick även samtal från 3 idag och jag får förlänga mitt abonemang och den nya telen kommer till veckan. Gissa om jag var super glad! Imorgon blir det att gå upp halv sju med älsko, käka frukost och betala räkningar. Sen blir det Vakna med the voice tills jag somnar igen. När älsko kommer hem från jobbet åker vi först till apoteket, sen till staden och hälsar på älskos mamms. Blir även att vi hoppsar in på MAXI en snabbis. Blir ingen storhandling denna månad eftersom vi inte vet när bebisen hade planderat att komma. Jag hoppas på imorgon kväll. Skulle vara helt perfa! Senare på kvällen ska vi unna oss "skräp" mat. Både älsko och jag är så sugna på en kebebtallrik med mild och vitlökssås. Mumma! Blir även lite hockey tittande. Allt för min älskling. Nej, nu måste jag sova. 

Sov gott alla!  

Drömmer mig bort

Den 2008-03-19,kl 13:24:10 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image699
Såhär går jag mer än gärna klädd i sommar. Gud så vackert! Klänningen är ju verkligen en hit! Me love!

♥ Väska från ellos
♥ Solglasögon från H&M
♥ Skor från Halens
♥ Klänning från Sid & Sally 

Nu ska jag hoppa in i en dusch. :)

God Morgon

Den 2008-03-19,kl 08:29:57 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort inatt. Vaknade bara en gång under natten, jätte skönt. Dock hade jag lite svårt att somna om men tillslut gick det. Vaknade halv sju när älskos klocka ringde, klv upp och gjorde frukost och tog med till sovrummet, slog igång tv:n och kollade på Vakna med the voice. Nu sitter jag här och ska snart spela lite sims sen blir det sängen en stud till innnan älsko kommer och hämtar mig jämt före fyra, då drar vi till barnmorskan. Annars blir det en lugn onsdag. Kanske drar till mamms på en kopp kaffe, troligtvis blir det så :)

Ha en underbar onsdag!

Pussss//Angelica

Kvällen

Den 2008-03-18,kl 21:47:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Ja, dagen har känts otroligt lång och seg. Det har inte alls varit roligt idag, kanske är det vädrets fel? Har snöat hela dagen lång. Nästan iaf, och jag som vill ha vår. Hoppas på en bättre dag imorgon så vi kan ta oss en promenix, jag hatar nämligen att vara ute och gå i snöoväder. Imorgon ska vi även till barnmorskan. Nej, nu är det natten för min del. Är jätte trött, hoppas på att få sova lite mer inatt än vad jag gjorde natten tills idag. 

Sov gott alla!  

Virre

Den 2008-03-18,kl 17:44:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Halloj!
Har precis suttit och pratat med Virre nu, 50 hela minutrar snackade vi och det känns så skönt. Snackade om allt och ingeting. är fortfarande avis för att hon har fått sin lilla William. Jag vill ju ha ut min bebis jag med.

Jag lyckades somna förut, sov fårn halv eleva till älsko kom hem vid halv tre. Dock var jag vaken lite då och då vaje gång jag vred på mig. Blev att jag förljde med till Tomas ändå, var ju tvungen att se lilla Alma. Hon är bara för go den tjejen. Nu är älsko på träning, jag ska snart börja med maten. vet inte vad jag ska göra för något men det blir väll någon gryta av något slag. Älsko fixade även så att vi båsa kan kolla på tv ikväll så jag missar inte Gossip Girl. Han är bäst min älskling!

Puss! Angelica!

¤-¤

Den 2008-03-18,kl 09:40:32 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Okej, jag orkar verkligen inte städa. Så fort posten har kommit går jag och lägger mig igen. Jag måste få SOVA!! Måste även tillägga att bilddagboken suger! Den krånglar bara precis hela tiden. Går ju inte att kolla på bilder nu!? Blir fel på sidan hela tiden, sucka!  


Städa?

Den 2008-03-18,kl 09:01:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Jag kan verkligen inte somna om, har försökt men det går bara inte. Är jätte jobbigt för kroppen är helt slut. Fattar inte hur Virre klarade av att inte sova så länge som hon gjorde. Starkt gjort. Nu blir det städning och hoppas på att det tröttar ut mig mer. Jag vill ju sova, jag älskar att sova.   


Hela natten låång

Den 2008-03-18,kl 06:58:19 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

God morgon! Nja, inte för min del. Är super trött, känns som om jag inte sovit en blund inatt. har haft sammandragningar och förvärkar hela natten. Gick upp klockan 5 när älskos klocka ringde, gjorde frukost och tog med till sängen och åt, kollade på tv och hoppades på att somna om men icke. Jag hoppas på att få lite sömn senare under dagen, annars blir min kropp konstig. Känns skönt ändå att jag hade sammandragningar och förvärkar precis hela natten, då gör sig ju bebisen klar för utgång :) Snart så smäller det, förhoppningsvis. Idag ska jag inte göra något. Var meningen att älsko och jag skulle på kaffe hos Tomas men jag står nog över. Får så ont i ryggen av att sitta länge. Det får bli att han åker dit ensam. Missar även Gossip Girl ikväll :( Har lovat älsko att han ska få se på att Färjestad matcher som sänds och det är väll klart att det ska gå en ikväll. Uscha! Ser ut att bli fint väder idag iaf, solen skiner jätte mycket redan. Får nog bli en promenix senare. 

Ha en underbar tisdag! 

Pusss//Angelica   

Vart tog det vackra vårvädret vägen?

Den 2008-03-17,kl 11:46:31 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

Igår var det jätte fint ute, solen sken när älsko och jag tog oss vår promenad. Imorse när jag gick upp var det snö på backen. Och nu är det ännu mer snö på backen. Mitt fina påskris som jag fixade igår är helt förstört! jag vill inte ha mer snö! Jag vill ha vår och sommar, värme! Ge mig värme. Inatt sov jag inte alls bra tyvärr. Var tvungen att byta sida hela natten för att det gjorde ont i höften att ligga åt samma håll för länge. Och varje gång jag försökte vända på mig gjorde det ont i mage+rygg. Uscha! Men snart at den tunga magen borta :) Det kanske bara är 4 dagar kvar. Wiieeee, hoppas verkligen det. Nervösa? Ja, det kan jag lova att vi är men vi eller iaf jag vet att det kommer att bli sååå bra. Som jag har sagt tidigare så kommer älsko att bli världens bästa pappa! idag kom även mina amningsbhar, bra! Har väntat på dem ett tag nu och de passade också som tur var. Nej, kika runt, duscha, kolla tv och vänta på att älsko kommer hem. Sen blir det promenad (om det inte snöar!!)

Snälla, ta bort snön!!!!  

Ha en underbar dag!

Pussss// Angelica


Helgen

Den 2008-03-16,kl 18:41:49 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
Nee ni, ingen bebis än. Helgen har jag spenderat såhär.
 
Fredag: ja ni vet, jag skrev ju faktiskt ett inlägg då :) Städade, Ida var här och senare under kvällen myste jag och älsko framför filmen National Treasure innan vi somnade.
image698
Lördag: Vaknade vid åtta, gjorde frukost och tog med till sovrummet och åt. älsko och jag började komma film. Jag somnade efter halva och vaknade när den var slut. Som tur var hade jag sett den innan. Vi åkte hem till mamms och tog en liten promenix med Nixzon och Zara eftersom mamms och papps inte var hemma. Efter det drog vi hem igen och kollade återigen på tv och som vanligt somnade jag. Vid fyra heade mamms kommit hem så vi åkte och plockade upp henne och begav oss till Nykroppa för att kolla på ett skötbord som en kollega till mamms hade och ville bli av med. Nu står det här hemma i vårt badrum, rent och fint efter ha fått spendera ett antal år nere i en källare. Kan lova att vi skrubbade det som attan med klorin. Efter Nykroppa åkte vi hem till mamms och tog en kopp kaffe innan vi drog med henne hem och började med mat. Var meningen att papps skulle bli sen och att mamms skulle bli själv nästan hela kvällen men så blev det inte. Ist för tre till middag blir vi fem, tur att maten räckte. För de som undrar var det lasange vi åt, älsko hade gjort det såå bra! Vi förkokade plattorna innan vi kastade in det i ugnen. Till lasangen hade jag även kokat morötter i dillvatten. Super gott! Mamms och papps åkte hem jämt före åtta för att kolla melodifestivalen hemma. Sjalv dukade jag upp med påskmust och godis till mig, älsko, Ulli och Malin. var kul att se er igen tjejer.! Ni är bara för goa. Okej, melodifestivalen då? Jag tycker att det var en bra låt som vann. Inge fel alls på låten, dock var det massa bra bidrag med iår så jag hade jätte svårt att välja ut en favorit. Det enda jag visst var att jag inte villa att Frida skulle åka ner och vara bidrag för Sverige. Malin åkte hem efter melodifestivalen eftersom hon skulle upp och jobba tidigt. Ulli sov kvar. 
image697
Söndag(Idag): Vaknade halv åtta, väckte älsko och vi gick ut och åt frukost. Var vaken ett tag men sen blev jag så trött att jag gick och lade mig igen. Inte så ovanligt. Är super trött hela dagarna, men speciellt på förmiddagen/middagen. Jätte trött verkligen, börjar skaka inne i kroppen och må illa om jag inte får sova en liten stund 30 min brukar räcka. Vaknade vid 11 igen och vi värmde oss lite resten från veckan till lunch. Sen diskade jag och efter det rengjorde jag skötbordet. Shit vad jobbigt det var. Pust! Men nu är det gjort iaf. Ulli gick vid ett för att åka iväg till kil för att spela match. Älsko och jag städade klart skötbordet sen tog vi en promenix ut i skogen och hämtade påskris och klädde det såå fint! Så nu har vi påskris utanför dörren här hemma. Ser så mysigt ut. När vi kom hem blev det lite kortspel innan vi lade oss i ett bad och gosade. Efter badet gjorde vi mat, kyckling+pastasallad. Jammie säger jag bara, fast jag tog bort kycklingen. Efter maten tog vi oss en liten promenix igen och efter det, ja här sitte jag nu. Vet inte rikitgt vad jag/vi ska göra. Kanske spela lite kort igen? Senare blir det film iaf.

Hoppas ni har har en bra helg!

Puss!

Fika

Den 2008-03-14,kl 18:45:03 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Hej!
 har er dag varit lika bra som min? Hoppas det iaf. Vaknade klockan åtta, gick upp och gjorde frukost åt mig och älsko och tog med in i sovrummet, kollade på Vakna med the voice. Vid halv tio gick älsko upp men jag började känna mig dåligt och illamående så för min del blir det att somna om igen. Klockan tolv vaknade jag igen och innan jag hann resa mig upp kom en förvärk. Jippi, bli lika glad varje gång. Denna höll i sig längre än den andra jag haft. När jag väl tog mig upp såg jag att älsko stod och diskade och kom på att vi skulle ju ha storstädat idag. Skit också, men lite städning blev det iaf. När han diskat klart bäddade vi rent i sängen, bäddade även bebisens säng idag. Jag la mig i sängen och läste amningsboken medans älsko dammsimage696ög. När han var klar med det så var det bara att stryka och vika tvätt. Så nu har vi det någolunda vackert i hemmet. Skulle ha varit skönt om det hade varit riktigt vårväder ute så att man kunde ha ställt upp dörren och vädrat ur lägenheten och putsat förnster och fixat allt, men nu hade vi inte sådan tur så det får bli en annan dag. när vi var klara gjorde älsko sen lunch som bestog av krögarpytt. Sen blev det en dusch. Väl inne i duschen kom jag på at gud så gott och trevligt det skulle vara med en tigerkaka att äta på till kaffet med Ida sen, så när jag kom ut ur duschen slängde jag ihop en och det var precis så att den hann svalna innan Ida kom. Var jätte roligt att prata med henne, allt är så avspänt och vi har alltid något att prata om. Idag pratade vi om allt, att barnmorskor måste ha det värsta jobbet som finns, varför samhället är så fel uppbyggt och såklart det största ämnet idag var såklart bebisen i magen. Älsko och jag fick en bok av henne, hon är bara för gullig Ida. Ena sidan av boken är till för mamman och heter "Mitt första år som mamma" och andra sidan av boken är till för pappan och heter "Mitt första år som pappa". Boken är som en barnbok fast inriktad på mamman och pappan ist för barnet. T.e.x tankar och känslor hos mamma och pappa innan bebisen kom. verkligen en jätte fin present som jag är jätte glad över. 
Nu snart ska jag börja med maten, kyckling, ris och currysås blir det idag. Älsko skulle vara hemma till åtta. Nu kika runt lite.. 

just ja, tror ni Karl-Petter är kvar efter kvällens avsnitt?

Stövletter

Den 2008-03-13,kl 23:06:19 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image694
Finns inga ord... Så fina! Också från laredoute
329:- som hittat.
image695
Dessa var inte heller helt fel. 649:-

Bomulls jacka

Den 2008-03-13,kl 23:03:42 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image693
Denna skönhet skulle jag mer än gärna ha på mig under våren. Riktigt läcker. 459:- hos laredoute

Trötter

Den 2008-03-13,kl 19:36:11 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu efter träningen är jag riktigt trötter. Var med och passade och kan lova att det var jobbigt efter att inte ha rört på sig på hur länge som helst, men det känns verkligen som jag gör vad som helst nu för att få ut bebisen. Jag längtar efter henne/honom.

Helgen

Den 2008-03-13,kl 16:07:49 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Helgens planer: 

Fredag:
♦Stor vårstädning
♦Kolla på skötbord
♦Kaffe med Ida
♦Let's Dance (hos mamms och papps?) 

Lördag:
♦Kolla på melodifestival - finalen med Malin och Ulli

Söndag:
♦Inget planerat :) Slapp dag som vanligt!

Hej hopp!

Den 2008-03-13,kl 15:25:15 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Allt är som vanligt, bebisen vill inte ut än. :( Blev inte någon promenad imorse heller som planerat, varken älsko eller jag orkade. Däremot gjorde jag situps, jobbigt! Nu har jag precis vaknat efter 1½ timmes lunchsovande. Ska snart hoppa in i en dusch och göra mig klar för att dra till hallen. Papps kommer och hämtar mig jämt före fem. har saknat tjejerna så :) Nix, duschen var det!

Pusss!


Suckar djupt!

Den 2008-03-12,kl 22:49:14 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Jag blir så trött. I lördags ringde vi ju och sa att vi ville förlänga mitt abonemang hos tre han sa att det var okej och att han fixade det och skickar hem telefonen som jag ville ha. Men icke! Nu har det blivit något tjofs så de vet inte ens om jag får förlänga mitt abonemang!? Skit roligt.! Men om en vecka får jag svar, hoppas allt ordnar sig. Blir så himla less på allt! Sova kan jag inte heller göra. Ligger och tänker för mycket, på allt och ingenting. Tror att mina nerver spökar som aldrig förr, är nog super nervös inför förlossningen. Tack Virre, det var helt underbart att prata med dig tidigare! Imorgon ska älsko och jag gå upp åtta och ta oss en promenad sen blir det situps! Nu ska ungen ut! Några tips någon?

God morgon!

Den 2008-03-12,kl 08:18:43 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Josefin Crafoord
Sovit gott? Det har jag gjort, när jag tillslut somnade. Varken jag eller älsko kunde somna igår kväll. Vi släckte lampan men låg bara och vred på oss. Tror att vi somnade vi två kanske. Idag började älsko jobba åtta så klockan sju var jag vaken och gjorde frukost och tog med in i sovrummet och slog igång tv:n. Har fastnat för the voice show på kanal 5. Tycker att Josefin är störtskön. Älsko slutar jobba fyra idag, efter fem någon gång dra vi till mamms och tar en kopp kaffe och ett parti UNO. Senare ikväll Men in trees och Top Model. Nu ska jag kika runt sen sova en stund till.

Just ja! Fick tips av Virre igår vad hon hade gjort för att få vattnet att gå. Hon hade gjort "situps" i 7 min på dagen och senare på kvällen hade vattnet gått. Hoppas att det funkar lika bra för mig. Måste kika runt på nätet vad som ka göras för att "påskynda" det hela. Ååå, fick även en bild på hennes lilla William igår, hur söt som helst! 1 dag gamal. Virre om du ser detta, kom ihåg att slå en pling när du har tid så ringer jag upp!

ha en undernar onsdag! <3

*Hoppas telefonen kommer idag!*


Påskägg

Den 2008-03-11,kl 11:01:04 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Nu ska jag sätta mig och måla påskägg. Sen blir det lunch och 1h sovande. Efter det duschen så att jag känner mig fräsh när älsko kommer hem. Saknar honom redan, mitt allt! Skulle inte ha klarat mig dessa nio månader utan honom, han har vairt det bästa stöd som jag kunnat tänka mig. Även min käraste mor har varit helt underbar! Hon vet precis vad jag går igenom, jag har fått samma symptom som on hade när hon väntade mig. Tack för att du finns MAMMA! Jag älskar dig! Du är min bästa vän och kommer alltid att vara det!    

Nicole

Den 2008-03-11,kl 10:31:38 | Filed in | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

image691
Det ser verkligen helt underbart ut! Kom nu bebis <3


Älsko's favvo

Den 2008-03-11,kl 10:10:39 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Detta vill älsko att bebisen ska ha, klart att jag inte säger nej. Det är ju hans bebis också, och det är ju ganska sött ändå!

1. Body 199:-
2. Klänning 269:-
3. Underbar kjol (finns äve i grön,rosa,röd) 199:-
4. Napp 59:-
5. Napp MOM&DAD 59:-
6. Skötväska 379:-
7. T-shirt 199:-

Finns även massa söta strumpor

Denna skötväska skulle jag kunna ha. 379kr
image687

Sista veckan/veckorna

Den 2008-03-11,kl 09:51:49 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Den sista veckan nu eller ja, kanske till och med de sista veckorna nu har det varit riktigt jobbigt att vara gravid. Jag är känslig mot precis allt. Trött och allmänt irriterad. Jag klagar på precis alla och så fort något inte går som jag vill så blir jag arg. Man skulle kunna säga att jag är som ett litet monster nu. Nu de senaste dagarna har varit hemska. Virre, min bästaste barndomsvän fick sin lilla son. Det var beräknat dan före mig med hon fick honom tidigare. Ett stort grattis till henne och Dennis. Dock är jag såå j*vla avis, jag vill också ha ut våran bebis, kunna ligga och krama och pussa på honom/henne. Tänker på det varje dag och jämt när jag tänker på det så blir jag deprimerad. Usch, det har inte alls varit helt underbart att vara gravid som alla säger. Jag har inte njutit något alls, har försökt men det går bara inte. Så för min del får vi se om och när nästa barn bli, inte än på ett tag iaf. Det skulle vara helt underbart om han/hon ville komma ut runt påsk som beräknat. Bebisen har ju lagt sig till rätta, med huvudet nedåt och verkligen tryckt ner huvudet, men barnmorskan sa att bebisen kan ligga så i flera veckor innan "den" vill ut. Under hela graviditeten har jag mått bra, d.v.s om man räknar bort de första tre månaderna då jag var suuper dålig. Men annars har allt varit bra, md kroppen och alla värden. Vikten har ökat bra, magen har växt enligt "tabellen" (ligger på 34 cm nu), järnet har varit prima utan att jag varit tvungen att ta tabletter. Blodtrycket har också varit perfa! Bebisens hjärta har klappat som det ska. Så fyfiskt har allt varit super, men psykiskt har det inte vairt roligt. Alla hormoner i kroppen är inte roliga att hanskas med, de är som små demoner och de vill inte försvinna heller. När man väl börjat tänka så går det inte att sluta. Under hela graviditeten har jag känt mig tjock och älcklig och bara helt världelös. Det ska bli så skönt när hon/han är ute. Det har varit ett test detta men nu är jag redo för dig att komma ut!   

Ny dag, nya tag

Den 2008-03-11,kl 09:15:37 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

God morgon alla! Har ni sovit gott? Det har jag iaf. Svettas som en gris nu för tiden (på nätterna) men det hör väll till antar jag. Men annars så sver jag hyffsat bra nu för tiden, är inte uppe på toa alls lika ofta längre, eller så kanske jag inte märkr att jag är uppe. hehe. Vaknade klockan åtta idag, gjorde frukost och tog med till sovrummet och kollade the voice show och ja, här sitter jag nu och fördriver tiden. Älsko började jobba klockan nio idag och slutar fem. Mitt schema idag är som vanligt tomt, det enda jag har planerat är att sova efter lunch eftersom min kropp inte orkar vara vaken, börjar redan känna mig skakis. Om jag orkar så ska jag även fixa mina naglar idag. Gossip Girl ikväll <3

Ha en underbar dag! 

Puss!   

ny tele!

Den 2008-03-10,kl 22:28:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image679
Imorgon eller på onsdag kommer min nya tele! :) är suuper glad!
CSI var bra idag, eller det är jämt bra. Nu sitter jag här igen, med huvudvärk. Har inga tabletter kvar, suck. Ska försöka hålla mig vaken 1h till så kan jag somna tillsammans med älsko.

Sov underbart alla!

Premiär!

Den 2008-03-10,kl 19:37:42 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

The Starter Wife.
jag tror att den serien kan vara bra :) Ska kolla imorgon! :) Nu beger jag mig till tv:n!

vecka 38 + 2 dagar

Den 2008-03-10,kl 18:58:55 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Vid varje Mvc-besök görs de vanliga rutinkontrollerna av ditt blodvärde, blodtryck, barnets hjärtfrekvens, position och tillväxt. En del kvinnor upplever att de känner sig nedstämda mot slutet av graviditeten. Orsakerna kan vara en mängd olika saker: oro inför förlossningen, trötthet på grund av sömnbrist och längtan efter att graviditeten ska vara över. Försök att få tid för dig själv och tala med din barnmorska på MVC. Mot slutet av graviditeten undersöker barnmorskan hur barnet ligger och för omföderskor vars barn inte fixerat sig, är det inte ovanligt att det sker först när värkarna börjat. Många kvinnor upplever en surrande känsla i slidan när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten och ev. obehag när man sätter sig för snabbt på en hård stol.

Barnet är ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten ungefär 3,2 kg. Barnet vikt ökar snabbt. Det kan växa med upp till 28 g om dagen. Barnet rör sig mindre nu. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart, klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck eller mekonium. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.

Vid det här laget kan din barnmorska förmodligen säga på ett ungefär hur stort barnet är. Men glöm inte att det bara är en uppskattning. Exakt hur stort barnet är kan ingen säga innan det föds. Nu börjar moderkakan åldras och dess uppdrag att förse ditt barn med näring är snart avslutat. Då den blir sämre på att överföra näringsämnen så kan det finnas blodklumpar och förkalkade fläckar på dess utsida.

Vill ni ha ett foto på bebisen i magen är det dags att passa på nu. Ett sådant foto är alltid roligt att ha i bebisens fotoalbum.


Blomma

Den 2008-03-10,kl 18:40:35 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image678
Nu har mamms och papps precis varit här på en kopp kaffe. Fick en Premula av dem, de tyckte att jag behövde uppmuntras lite. :) Tack, den var jätte vacker! Ni är underbara. Jag älskar er mamma och pappa!  

hemma spa

Den 2008-03-10,kl 17:58:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hemma-spa med hjälp av skafferiet Ibland kan dyra skönhetsprodukter vara överflödiga. Ta dig en titt i köket och badrumsskåpet och fixa en billig spa-kväll redan idag.

1. Kroppskur av avocado
Skala avocadon och ta bort den stora kärnan i mitten. Kör grönsaken sedan i mixern i några sekunder tills den blivit krämig och klumpfri. Smörj in kroppen med avocadokrämen, låt verka i 20 minuter och skölj sedan noggrant av. Din hud kommer blir riktigt mjuk och återfuktad.

2. Äggmask
Knäck ett ägg i en skål och separera gulan från vitan. Vispa äggvitan hårt, precis som när man ska göra marränger. Applicera sedan smeten på ansiktet och slappna av i fem minuter innan du tvättar bort masken. Proteinet i äggvitan kommer att låsa in fukt i din hud, vilket gör masken perfekt för alla hudtyper.

3. Högglans med vinäger
Blanda en del vinäger med fyra delar kolsyrat vatten och häll det sedan över ditt hår. Lämna blandningen i håret i 15-20 minuter och tvätta sedan med schampo. Ditt hår kommer att glänsa som aldrig förr.

4. Lugna med grönt te
Om huden i ditt ansikte känns irriterad eller lite uppsvullen, låt en påse med grönt té ligga i varmt vatten ett par minuter. Sedan tepåsen svalnat baddar du ansiktet med detn. Den den höga halten antioxidanter i grönt te har en lugnande effekt på irrterad hud.

5. Tandkräm mot finnar
En gammal favorit som de flesta troligtvis redan testat. Applicera en liten klick tandkräm på finnen och låt verka i drygt 20 minter. Detta absorberar överflödig oljia runt finnen så att huden inte blir ännu mer tilltäppt. Se till att tvätta av noggrant.

6. Balsam i stället för raklödder
Är ditt raklödder slut? Ingen panik. Smörj in benen och armhålorna med balsam i stället. Detta kommer inte bara att mujka upp håren och därmed resultera i en lättare rakning, dina ben kommer också att kännas härligt lena efteråt.
taget härifrån

Ägg masken ska jag köra på idag.(orkar inte) har provat den förr men det var läänge sen nu. och mitt raklödder är JÄMT slut och jag kommer aldrig ihåg att köpa nytt så balsam har jag kört på ett tag och det funkar precis lika bra. Just för tillfället sitter jag och väntar på att mamms och papps ska komma förbi på kaffe. Ha det*

Länge sedan

Den 2008-03-10,kl 16:35:58 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu var det länge sen jag gjorde inte lista :)

(x) Jag har gjort graviditetstest.
(\) Jag tänker innan jag gör saker. (ibland)
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
(x) Jag går efter utseendet på tjejer/killar.
( ) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
(x) Jag sover med lampan tänd. (när älsko har natt)
(\) Jag snarkar.
(\) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
( ) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
( ) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor. HAHAHA
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.  
( ) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
(\) Jag är bortskämd.
( ) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
( ) Jag har tatuering/ar.
( ) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(x) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
(x) Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
( ) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( )Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
( ) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
( ) Jag har krockat.    
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
(x) Jag har träffat min själsfrände.
(x) Jag har en hobby.
(x) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(X) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor.
(x) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
( ) Jag har skållat mig.
(\) Jag har bra självförtroende.
(\) Jag tycker att jag ser bra ut.
(X) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
( ) Jag vill plastikoperera mig.
( ) Jag är teknisk.
(x)Jag talar dialekt. 
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
( ) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
( ) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
( ) Jag har ofta huvudvärk.
(x) Jag spyr när jag har magsjuka.
(x) Jag är lättpåverkad.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(x) Jag trivs hemma.
( ) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
( ) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
(x) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
( ) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(x) Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
( ) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful.
( ) Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
(x) Jag har haft sex mer än 20 gånger. (I hela livet ja)
( ) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
( ) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag är förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(\) Jag tänker gifta mig.
( ) Jag säger/har sagt "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
(x) Jag har kört bil.
( ) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
( ) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
( ) Jag vet hur man startar en bil.
( ) Jag kan skida.
( ) Jag kan skrinna.
(x) Jag är bra på kubb.

Hygien:
(x) Jag målar naglarna.
(\) Jag har snusat/snusar. provat
(x) Jag har rökt/röker.
(x) Jag tränar.
( ) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar mig på armarna.

Kärring VS gubbe

Den 2008-03-10,kl 16:24:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Här i bloggen var folk otroligt dåliga på att kommentera vad ni trodde att det skulle bli men på bdb var det desto fler som kommenterade. Tänkte iaf lägga ut ställningen än så länge.

Påskkärring: 7st röster

Påskgubbe: 11st röster

Chokladbollar

Den 2008-03-10,kl 14:54:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Gud vad skönt det var att bada! Dock kunde jag inte njuta så myckt, är på så dåligt humör idag. Avis på V är jag också! Jag vill också klämma ut min bebis! Helst igår!  men om det blir som jag tror så kommer jag att gå över tiden, ja skulle inte förvåna mig om jag går över ca två veckor. Usch! Vill ha våran bebis här nu! Nu ska jag bara chokladbollar sen diska. Efter det ska jag måla ägg.

Pusss!

Bloggtorka

Den 2008-03-10,kl 13:36:33 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå!
Har haft lite bloggtorka under helgen, inte haft lust att sitta vid datorn alls. Men nu när älsko dragit till jobbet finns det inte mycket annat att göra här hemma än att sitta här. Helgen har varit lugn, älsko och jag har mest varit hemma och bara myst. Varit på kaffe hos mamms och spelat lite UNO annars inte mycket. Syrran hade ju som sagt köpt "present" till oss och bebisen. En gul jätte söt filt till bebisen och jag och älsko fick ja, varken hon eller vi vet vad det var men doftgrejs sv något slag, men tyvärr kunde vi inte ha kvar det för det doftade för starkt :(


Nu tänker jag inte infinna mig i det längre! Jag tänker ta tjuren vi hornen. Någon måste säga något nu och jag mår inte alls bra och det vet jag fler som inte gör. Det påverkar oss alla mer än vad du tror. Jag mår ärligt talat piss! vaknade inatt vid två och gick på toa sen kunde jag inte somna om, p.g.a att jag låg och tänkte på det. Och jag blev bara argare och argare på mig själv för att jag inte satt stop för det tidirgare. Men nu, nu får det vara nog. Jag älskar dig för mycket för att se dig så. Jag vill inte må såhär längre.


Nu ska jag kika igenom bloggar och bdb sen hoppar jag ner i ett bad och bara njuter med tidningar.

Ha en underbar måndag!

Pusss!

Helt otroligt

Den 2008-03-07,kl 22:48:57 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

Jag fattar inte. Karl-Petter måste ha en massa människor här som älskar honom. Enligt mig så skulle han ha åkt ut för ca 3 omgångar sedan, för han har inte direkt varit en bra dansare. Men han har klarat sig, helt offatbart. Mig gör det inget att han är kvar till slutet, jag fullkomligt älskar hans humor och dialekt. Dock tycker jag inte att han ska vinna utan vinsten ska enligt mig gå till Tony eller Tina.

Fredag

Den 2008-03-07,kl 16:34:49 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Hallå!
 Blev inte riktigt som älsko och jag hade tänkt oss. Han kom hem vid halv sju ungefär, fixade frukost och kom in med åt mig. Vi låg i sängen och åt och kollade tv, vi somnade och vaknade vid 13.00. Oj då, inte som vi planerat. paketet från ellos kom även idag :D Tror allt passar, perfa! har precis varit hemma hos mamms på kaffe och UNO. Syrran berättade att hon köpt en present till älsko mig och bebben, hon är bara för go. Hon hade glömt den så vi skulle få den imorgon. Gullunge.
Gårkvällen var förresten hemsk! hade sååå mycket förvärkar och sammandragningar. Ajajajaj, säger jag bara. Men mer promenader, cykling och sex så är snart ungen ute. Sperma är suuper för att få igång kroppen!

Nu är älsko på träning och jag ska snart sätta mig och måla påskbrev, det är så avslappnande! Sen vid 19.30 ska jag börja med maten, köttfärssås och spegatti. 20.00 är det Let's Dance som gäller! Kommer Karl-Petter fortfarande att få vara kvar? Ikväll ska jag iaf rösta på honom. :)

Puss!


RIP

Den 2008-03-06,kl 22:24:39 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
image675
Hej hopp!
Dagen har varit bra, eller ja.. Vid halv fyra åkte jag och älsko till sis och tog en kopp kaffe. Hon hade kompisar där så det blev inget UNO. Jämt före fem kom mamms hem från jobbet och vi fick bege oss och kolla om deras katt Casper blivit påkörd (En granne sa till mamms att det låg en vit katt längs vägen) så vi åkte och kollade och visst var det stackars Casper. Han som alltid var så försiktig och aktade sig för bilar. Nu är jag ännu gladare att vi har innekatter. Skulle aldrig klara att se Nala eller Zorro påkörda. Usch! Efter vi plockat upp Casper åkte älsko och jag hem och gjorde varma mackor. Efter "maten" kollade vi film och mitt i filmen kom mamms och papps med Memma och grädde. GOTT!! Blev lite kaffe drickande sen när de åkt hem blev det film igen. Dock var den inte bra så klockan åtta kollade vi på Du är vad du äter ist. Annars har vi inte gjort mycket idag, kollat tv och badat nu på kvällen. Nu har älsko dragit till jobbet och jag sitter här. Imorgon när han slutar ska han inte sova något förens på kvällen, pucko som han är, så jag sa till han att väcka mig när han kommer hem imorgon vid halv sju så kan vi ju vaa vakna tillsammans iaf :)

Sov underbart! <3

pusss!

Mandelkubb är som en tampong!

Den 2008-03-06,kl 12:15:04 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Björn Gustavsson

God Middag!

Den 2008-03-06,kl 12:02:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Som vanligt så har jag sovit liiite för länge idag. Nala väckte mig vid tio men jag ville verkligen inte gå upp då eftersom jag fortfarande var trött, så istället stängde jag ut katterna ur sovrummet och somnade om igen för att sedan vakna 11.30 och inte vara alls piggare. Eftersom detta är sista veckan älsko har natt så ska det även vara sista veckan som jag sover bort halva dagarna, från och med att nattskiften är över är det vi som går upp i tid.! Idag ska vi till sis när älsko vaknat, spela lite UNO och kolla på sakerna hon köpt till bebisen. Hon är för go! Annars blir det nog städning här hemma, behövs! Dammsugning iaf, och diskning. Men diska får älsko göra, får för ont i ryggen när jag står still. Vädret är vackert också, 15grader visade termometern i solen. Cykeln får det bli till sis sen. 
Dagens låt:
 

 Pussycat dolls- Tainted love

"Tuffa män röker inte"

Den 2008-03-05,kl 23:05:47 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

Idag kom DA (Dagens Arbete) med posten och denna gång åkte den inte direkt i soporna utan jag fick för mig att läsa den. Det har aldrig hänt förr. Men gud vad många bra artiklar det fanns att läsa. Detta kommer att bli en tidning som inte hamnar i soporna på direkten. Eftersom jag tror att det är mång som gör samma sak som jag gjort innan, alltså slänger den på direkten så måste jag skriva ner en av alla krönikor som jag helt fastnade för. Och V ta inte åt dig! Har inte alls något om vårt tjafs att göra, jag tyckte bara att det var så j*vla bra skrivet. Jag är 100% säker att jag aldrig kommer att utsätta min kropp för nikotin igen. Det är bara så onödigt.
Denna krönika är skriven av Björn Ranelid 
"Världens främsta lustmördare har ännu inte dömts till en enda dag i fängelse eller bot på en svensk krona. Tvärtom hyllas och omhuldas denna våldsverkare överallt på jorden. Miljoner människor betalar pengar varje sekund på dygnet för att få avnjuta mördarens gifter och dofter.
Det är svårt att sluta röka, men ännu mer smärtsamt att dö av lungcancer, emfysem eller KOL. Mina barn får inte lov att röka, ty jag älskar dem. Tuffa män röker inte. Innom loppet av tre veckor miste jag två vänner som hade rökt sig till döds. Båda hade drabbats av lungcancer och dödsorsaken var helt klarlagd. De rökte nästan in i sina sista andetag. Många människor som rökt mer än trettio år kommer att drabbas av antingen KOL, emfysem, hjärtinfarkt eller lungcancer innom en snar framtid. Jag tillåter numera aldrig att någon röker i min närhet. Omsorg och kärlek ska råda, men inte hån och förakt. En kvinna som sminkar sig och sköter sitt hår saboterar detta på fem eldröda sekunder genom att dra några bloss på cigaretten. Vad sägs om en kyss med nikotinångor i andedräkten? Alla rökare får utan undantag skador på hjärtan och lungor och försämrade luktsinnen och fysiska konditioner.

Åtskilliga havande kvinnor ser till att de bjuder sina foster och barn på bland annat arsenik och bly redan när de små varelserna ligger i livmodern. Gifterna verkar även när de blivande mödrarna sover och vilar från lustmördaren. Förbjud all import och allt bruk av tobak i Sverige! Det är en skam utan motstycke att den svenska staten  håvar in blodspengar varje sekund på dygnet för att sedan genom landstinget slösa bort dem på att behandla människor som drabbats av hundratals olika sjukdomar som direkt eller i någon form kan relateras till rökning.

Det är sinnessjukt att amerikanska tobaksföretag kan köpa sig fria från ansvar genom att betala miljader dollar till forskning och skatt. Tobaken är idag den största och främsta orsaken till en mångfald sjukdomar. De rika länderna säljer sina sämsta och mest farliga tobaksprodukter till de fattigaste länderna. Det brottet mot mänskligheten kan aldrig försvaras, förlåtas eller mildras. Den havande kvinnan och barnet har gemensamt blodomlopp. Näringen tillförs fostret genom navelsträngen. Barnets lungblåsor utvecklas inte ordentligt, förrän de är cirka två år. Mänsklighetens framtid finns hos varje barn som föds på jorden. Likväl ser miljoner havande kvinnor till så att den första gåvan till de små liven blir otaliga gifter. Röken blandas med bröstmjölken. Fler kvinnor i Sverige dör idag av lungcancer än av bröstcancer. Sverige är det enda landet i Europa i vilket fler kvinnor än män röker. Männens säd tar skada av tobaksrök. 

Jag har sett och talat med  människor på hospis och kurorter som varit dödligt märkta av lungcancer. De har skurit ner från fyrtio cigaretter om dagen och tänt sin femte eller tionde, ty de har svårt att andas utan syrgas. några har stått med droppflaskor och rökt. De har väntat på cellgiftsbehandlingen och sugit på lustmördarens vapen. Alla foster och barn, utan undantag, tar någon form av skada om mödrarna röker under graviditeten. Anlag för allergier och astmatiska sjukdomar syns inte på utsidan av barnen. Olika hjärnskador kan inte direkt avläsas. Barn till rökande mödrar föds kortare än barn till mödrar som inte röker. 

En kvinna som inte kan låta bli att röka under nio månaders graviditet har ingen rätt att säga att hon ensam bestämmer över sitt liv, ty hon är två personer och hon hade inte kunnat bli gravid utan mannens säd. Således har två vuxna individer ansvar för den tredje varelsen." 

Tyckte det var så himla bra skrivet allt! Nu ska jag kika på andras bloggar sen ska jag hoppa i badet :)

Sov underbart sen! <3 pusss!


Nyponsoppa

Den 2008-03-05,kl 10:27:45 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon.
Idag vaknade jag ganska tidigt, Zorro kom in i sovrummet och började gosa med mig och jag blev faktiskt pigg på direkten. Annars så brukar jag börja sura och spruta vatten på dem när de väcker mig på morgonen, men icke idag.  Snart ska jag hoppa in i en dusch, sen blir det diska och efter det lite påskpyssel. Jag älskar att pyssla men blir oftast inte nöjd med vad jag gör så det åker oftast i soptunnan på direkten. hehe. Vid halv två ska jag väcka älsko, halv tre ska vi vara hos BM och idag är det cykelväder. Solen skiner men tror ändå att det är lite småkallt. Annars idag blir det nog lugnt, Men in trees kl 20.00 och efter det 21.00 Top Model. Jag gillar verkligen onsdagar! nepp, dricka upp nyponsoppan sen duschen!

ha en underbar dag <3

pusss!

Påskkärring or Påskgubbe?

Den 2008-03-04,kl 22:49:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 6
© Angelica Laine

Jag tycker verkligen inte om när älsko har natt, det blir så ensamt när han går. Vill ju att han ska ligga i sängen och hålla om mig när vi jag ska somna. Men nu är det iaf sista natt veckan han har. Älsko är bara för go, har är LIVRÄDD att inte höra telefonen när/om jag ringer och det är dags att åka in. Han är bara för go. Jag älskar honom så himla mycket att det inte går att beskriva med ord. Han (och bebisen) är mitt allt! och katterna förstås. Tänk om bebisen blir allergisk? Vad ska jag göra då? Jag verkligen älskar mina katter, de är som mina bebisar. Nej, nu får jag sluta tänka så.
image674

Vad tror ni att det blir? Skulle vara roligt om alla som läser kunde komma med en kommentar :)  
Är så sugen på att påskpyssla nu, det gjorde man ju alltid förr när man var yngre i skolan och så. Tänkte fixa och trixa med lite pyssel. Jag vet, tidigt än men ändå. Vi kanske inte kommer att vara hemma till påsk, då får jag ta påsken lite tidigare. :) Imorgon ska jag göra kycklingar som sedan ska hängas i påskriset. Men påskriset hämtar jag inte än, det får älsko göra till veckan. Mamma, ni vet hur mycket jag älskar att måla så om ni vill får ni gärna överraska mig med påskbrev som jag kan pyssla med. Hehe. 


Gossip girl

Den 2008-03-04,kl 21:02:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Jag verkligen älskar det programet! Så bra!

Svar till mamms: Japp, hade en till. Dock inte lika bekväm och inte rosa :( Snyft*

Beställning.

Den 2008-03-04,kl 16:52:47 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu kunde jag inte hålla mig längre så det fick bli en beställning från ellos.
Det blev:
♥En termoneter att ha med i badet.
♥Ett par rosa ballerinas
♥Ett silver diadem
♥Hipsters 5-pack
♥Gråa strumpiisar
♥Svarta strumpor
♥En Tee
♥En PUMA jumper
Det var till mig de, sen var jag tvungen att beställa lite åt älsko också. 
♣En svart V-ringad t-shirt
♣En vit V-ringad t-shirt
♣En vit jumper
♣3-pack PUMA sockor

Ååå, det ska bli såå skönt när våren kommer.
Nu har precis Tomas och Alma varit här, Alma är bara för go. Så lik sin mamma. Älsko ska snart till affären sen när han kommer hem ska jag börja med mat. Idag blir det kyckling och pasta sallad. Hoppas att det kommer att smaka. :) Senare ikväll blir det Gossip Girl framför tv:n i SOVRUMMET!! är så glad att vi fått tv:n nu, den är suuper!

Tv:n

Den 2008-03-04,kl 14:11:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Idag kom tv:n, jippie! Klockan tio i nio imorse ringde budfirman och då var de i filipstad på väg hit. Jämt efter nio stod tv:n här i hallen. Medans älsko fixade med att sätta upp tv:n så diskade jag. jag hann även stryka och vika tvätt. Vid halv tolv gjorde vi lunch, fiskpinnar, mos och spenat. Mycket gott kan jag lova. Efter maten gick vi och lade oss och glodde en film, inte super bra tyvärr men den gick att kolla på. Som jag skrivit innan så fick vi med 50dvd filmer men bara skitfilmer troligtvis. När vi låg och kollade filmen så råkade jag svälja percing kulan :( Fyy! idag värkr ryggen som bara den, bara för att jag stått och diskat och strukit. Men det måste göras det också. Nu ska jag glo på tv.    

Blå Metallic

Den 2008-03-03,kl 22:57:32 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Hallå! Har eran dag varit lika bra som min? Det hoppas jag på! Väckte älsko jämt efter två, han blir alltid likaglad när jag kommer med smörgåsar och kaffe. Vid tre tiden tog vi cyklarna till affären, guud så skönt det var att cykla. Nu måste bara mamms hitta den nya slangen för jag är sååå trött på smygpunkan som det är på framhjulet. Måste pumpa cykeln varja gång den ska användas och pumpen suuuger! Dagen idag har varit härlig, solen har varit framme och allt har varit prima. Har inte haft alls ont i ryggen idag heller, och inte varit allt för trött. :) Efter vi varit på affären la jag mig i soffan och läste Aftonbladet och Sofie's mode. tycker faktiskt att den tidningen är bra, Sofie's mode alltså. Senare ringde mamms och de kom förbi på kaffe. Älsko och jag hade inte en aning om vad vi skulle käka så när mamms sa att de skulle käka korv med bröd så bjöd jag in oss och guud så gott det var. Efter maten drog jag och älsko hem igen och la oss i ett bad och myste, synd bara att badkaret är så litet. hehe. Sen blev det CSI NY. Jag älskar alla CSI program. Tyvärr har jag sett dagens CSI som börjar kl 23.25. N ska jag kika runt lite,sen ska jag måla naglarna, troligtvis i blå metallic.


Dags att vakna?

Den 2008-03-03,kl 14:17:43 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Ja, nu tycker jag att det är dags att väcka älsko. Ska göra några smörgåsar och fixa kaffe och ta med in och väcka honom. Sen får det bli en promenix till affären. Så får det bli, eller om jag tar cykeln? hmm, har inte bestämt mig.
 
Pusss!

ellos.se

Den 2008-03-03,kl 12:28:01 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
image673
Dessa två klänningar kommer jag troligtvis att beställa från ellos. Ser ut att vara helt underbara att ta promenader i, i sommar. :) Billiga var de ju också.

God morgon/middag

Den 2008-03-03,kl 11:59:21 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Nu har jag sovit bort halva dagen..ingen... Jag är tvärt emot Virre, hon kan inte sova men jag kan sova hela dagarna och då menar jag verkligen hela dagarna.
Filmen igår var jätte bra, så mysig film, så gullig. Idag hoppas jag verkligen att tv:n kommer med alla dvd:er så jag har något att göra när älsko dragit till jobbet.

Att göra denna vecka:
Onsdag är det barnmorskan kl 14.30
Till helgen är det barnmässan i Karlstad vilken jag vill åka på. Men måste övertala älsko först.


Alvin And The Chipmunks

Den 2008-03-02,kl 22:04:58 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

God kväll :)
Älsko är på jobbet och jag är suuper trött men jag vet att om jag går och lägger mig så blir jag jätte pigg. Det är så min kropp fungerar nu tyvärr. Imorgon kommer tv:n förhoppningsvis. Ska bli så skönt att kunna ligga i sovrummet och glo på tv.  Vi skulle även få med 50 dvd filmer. inge fel. Då har jag något att göra under dagarna. Ny ska jag gå och lägga mig och kolla på Alvin and the chipmunksm, älsko lånade den av bror hans, får se om den är något att ha :)

Sov underbart! <3
Inte hemma än :(

Den 2008-03-02,kl 16:18:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu har jag plockat, dammsugat bäddat rent och ingen älsko har kommit hem än :( Disken struntar jag i, orkar verkligen inte. Nu ska jag spela tills älsko dyker upp..

MysSöndag

Den 2008-03-02,kl 15:08:33 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå! Inatt sov jag riktigt skönt. Dock är inte humöret bättre, mår fortfarande skit. Varför ska man bli deppig för? Jag skyller på de j*vla hormonerna. hehe. Men jag är oftast deppig då jag är hemma och inte har något att göra så jag försöker att hålla mig sysselsatt hela dagarna, men då återstår ju kvällarna. De är värst, ack vad jag ligger och tänker.

Idag har vi varit hemma hos mamms och papps och kollat en film, The Worlds Fastest Indian, den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Nu har jag precis kommit hem och lagt ut räkor på tining. Katterna blev galna när de kände doften. De har börjat äta precis all mat nu tror jag, allt som jag äter vill de smaka på. Igår åt Nala sparris med mig? Konstiga katter jag har. Russin är de heelt galna i, dock är det inte så bra för magen så de får bara lite ibland. Nu innan älsko kommer hem ska jag bädda rent i sängen och dammsuga. Ska även diska om ryggen tillåter efter att jag bäddat sängen, men det tvivlar jag på.

Ha en super mysig söndag! <3

Looove!

Perrelli

Den 2008-03-01,kl 22:46:59 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Hejsan!
dagen har inte varit den bästa idag heller. Andra dagen på rad som jag känt mig hängig och deppig. Idag gick vi upp vid åtta efter en mycket dålig natt. Jag mådde super dåligt och gick och lade mig under förmiddagen och sov i några timmar. Sen vid 14.00 åkte vi med mamms och papps till Karlstad och käkade först på Buger King (Donkan är godare) sen kollade vi handboll. En jämn match, men Hellton vann. När vi kom hem stannade vi hos mamms på en kopp kaffe och kollade handboll på tv:n (ja, vi är en handbolls älskande family) dock inte så rolig match. Efter det drog jag och älsko hem och kollade melodifestivalen och enligt mig var det rätt bidrag som tog sig vidare. Charlotte Perrelli är bara för vacker, den kroppen ska jag ha när jag klämt ut bebisen. ååå, vad jag längtar efter att få träna och att få tillbaka min gamla kropp. Vill inte vara tjock längre! För mig är det inte så charmigt som alla säger och jag tror absolut inte att jag kommer att sakna magen sen när den är borta. Skrev ju tidigare idag att jag inte haft några förvärkar eller något och bara för att jag skrev det så fick jag en idag. Ganska komiskt va? Var tvungen att fråga mamms hur det kändes att ha förvärkar och hon beskrev det precis som jag hade kännt det. Kan det inte bara starta snart? jag vill ju dela bebisen med älsko nu, jag har haft "den" ensam allderles för länge. Älsko kommer att bli världens bästa pappa. Nepp, nu snart blir det badning (har suuuper ont i ryggen) och läsning av min porrbok :)


Vecka 37

Den 2008-03-01,kl 10:23:12 | Filed in Isaac | Kommentarer: 4
© Angelica Laine
Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Nu kan det vara bra att börja planera BB-väskan, saker som är bra att ha med till BB. Det är alltid skönt att ha den färdigpackad så har man en mindre sak att oroa sig för när det är dags att åka in!


Med magen och mig är det bra. Trött som bara den i kroppen men annars prima. Har inte haft några förvärkar alls och inte många sammandragninga heller. Ryggen ömmar mer och mer för varje dag och inatt var den hemsk. Magen och tuttarna har blivit tyngre och just nu vill jag bara att den lilla bebisen ska komma ut. På onsdag ska vi till barnmorskan igen, till vårna vanliga. Väskan eller ja, det råkade faktiskt bli två väskor är packade och klara för att åka. Har allt utom ammningsBH, har beställt två men de har inte kommit än, skulle komma i början av mars så förhoppningsvis kommer de till veckan.

Lördag

Den 2008-03-01,kl 10:10:02 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon!
Natten har inte varit alls bra, har sovit jätte dåligt, haft ont i magen och ryggen som attan. Inte alls roligt. Trött är jag nu också, hade svårt att somna igår kväll och sen vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på älsko när han spelar gitarr och sjunger. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite och kanske somna en timme eller två. Senare idag åker vi iväg till Karlstad med mamms och papps pch kollar på handboll. Annars händer det inte mycket, älsko och jag tar en myskväll framför melodifestivalen. Hörrs kanske senare* 

Puss!