Sköööna gymmet

Den 2009-04-30,kl 15:39:54 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Igår var jag och Ulli till gymmet och körde bröst och triceps, resultatet idag är inte alls lika farligt som jag hade hoppats på, men jag känner av det lite :) Idag inhandlades drickat till lördagens bravader Ulli och jag ska ha riktigt roligt, precis som förr! Vi drog även till solariet idag sen gymmet och körde 45 minuter mage, behövs! Imorgon blir det rygg och baksida lår om jag inte minns helt fel. Kanon det! :D

41,7 grader

Den 2009-04-30,kl 15:28:16 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Shit vilken feber Isaac hade igår kväll och i natt. Klockan 20 åkte vi in med honom till Kristinehamn för han hade 41,3 grader i feber. Men de hittade inget fel på honom så det var bara att åka hem med honom. Men de skickade med oss flytande ipren som tydligen ska vara bättre mot feber än alvedon. Han sa att vi skulle ge 2,5ml. Vi gav Isaac det men febern gick inte ner, ett tag var den uppe i 41,7 grader. Kan ni gissa om jag var orolig. Men vi kylde ner honom med blöta handukar så det gick ner till 40 iaf. Nu på morgonen var han mycket bättre, ingen feber alls men jag antar att den kommer tillbaka frammåt kvällen precis som igår och i förrgår. Vi tror att han har feber p.g.a att det kommer tänder i munnen, massa tänder ser det ut som. Han har heller knappt ätit något på två dagar. Bara vägrar att äta, men som tur är så dricker han lite iaf. Stackars kille, hoppas det blir bättre snart.

Han säger så mycket

Den 2009-04-27,kl 20:17:08 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Det trillar ut massa nya ord ur Isaac's mun varje dag. Det är så roligt att höra. Om man frågar honom var t.e.x spaden är och han inte ser den så sträcker han ut armarna och säger borta. Eller om han har plockat ur all lego ur byttan så tittar han ner i den och säger tom. Eller om han sitter i sin stol och äter så kan han ibland sträcka ut handen över stolen och släppa ner t.e.x smörgåsen och då säger han tappa. Han är bara för go. Tänk om man kunde förklara allt han gör i ord, men det går inte.


Överlycklig!

Den 2009-04-22,kl 20:00:09 | Filed in Angelica | Kommentarer: 4
© Angelica Laine
Det visade sig att det gick att fixa datorn utan att alla bilder försvann. Så gissa om jag är glad. Nu ska vi fixa över alla bilder på skivor. Jippi, så glad!

Luft i magen

Den 2009-04-21,kl 08:36:35 | Filed in Isaac | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
God morgon.
Igår kväll var Isaac inte alls rolig. Han hade antingen ont i magen eller tandvärk, jag gissar på magen. Han somnade först 18.45 för att sen vakna 19.30. Då trodde han att han skulle gå upp igen och jag fick honom inte att somna om förens 22.00. Sen vaknade han igen, eller vaknade gjorde han inte utan han bara skrek och skrek vid 23. Efter att ha skrikit i 45 min, det gick verkligen inte att lugna ner honom, så somnade han om igen. Jag trodde att det skulle bli en jobbig natt med mycket spring så jag lät honom sova kvar inne hos mig för då brukar han vara lugnare när det är såna nätter. Och jag hade rätt, han vaknade bara en gång och ville ha tutten annars sov han jätte bra. Nu på morgonen har han lekt för fullt medans jag har fixat med disken. Nu sover han igen och jag sitter här. Dagen planer gick i kras när jag vaknade och märkte att det inte alls är fint väder som jag ville att det skulle vara idag. Det var meningen att jag och Virre skulle ta med barnen och kaffe och gå ner till dalen och spendera mycket tid där, men det är inte så roligt i detta väder. Ikväll är det träning :)

In the dark.

Den 2009-04-20,kl 19:37:27 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica LaineMin älskade buskille i bilen igår.

Goding i bilen.

Hemma hos mormor och busar. På väg hem därifrån slocknade han i bilen och det gick att ta av honom kläderna i sängen och att byta blöja på honom utan att han vaknade. Han sov bara 1h på förmiddagen igår så jag förstår att han var trött.

Min KÄRLEK och jag.

Ikväll somnade Isaac sittandes i mitt knä. Även idag var hem jätte trött, han sov 1h 40 min vid lunch.

eh eh

Den 2009-04-19,kl 11:07:12 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!

Idag vaknade Isaac 06.45 efter att ha sovit jätte bra under natten. Fick bara gå upp och ge honom tutten en gång. Natten innan hade Tobias honom och då krånglade han jätte mycket. Han fick gå runt och bära på honom i ca 1½ timme. Troligtvis var det en mardröm han vaknat av då stackarn. Men jag har nästan alltid turen att han inte krånglar alls under mina nätter och sover ganska länge. Tobias har dessvärre inte samma tur. Nu på förmiddagen har Isaac verkligen inte velat somna. Han har bara busat runt hela tiden fast han var hur trött som helst. Så tillslut gav jag upp och gav honom lite välling då tvärslocknade han och nu sover han fortfarande. De sa igår på vädret att det inte skulle blåsa idag men jag tycker att det blåser kallt. Men vi drar änså ner till dalen efter lunch idag. Annars har jag inga planer för dagen, har en känsla av att vi blir i dalen hela dagen. Nej, nu ska jag ta kaffe och sätta mig i solen och bara njuta (om det inte blåser för mycket)

Pussss

Varför?

Den 2009-04-18,kl 22:24:04 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Varför ska man bli så sugen på att shoppa när man inte har några pengar att shoppa för.

Varför ska man bli sugen på att träna eller gå ut och gå när klockan är för mycket?

Varför bestämmar men sig varje kväll för att sluta äta skräpmat, att börja göra situps varje morgon och hoppa hopprep 10 min på morgonen för att sen när morgonen väl kommer så är det bortglömt?

Frågor utan svar.

Nu ska jag sova lika sött som min älskling gör här brevid mig, men jag ska försöka att inte snarka lika mycket ;)

Sov sött alla!

Sucking!

Den 2009-04-18,kl 21:37:34 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!

Nu var det ett tag sen igen, jag har varit inne i en period då jag kännt för att bara ta bort bloggen för jag har har sån torka. Men nu hoppas jag att jag är tillbaka. Jag kan ju börja med att berätta att vår dator krachade i torsdags. Är riktigt depp och nervös att den är förstörd för gott. Vi har nämligen inte brännt ut alla bilder så alla bilder på Isaac skulle försvinna. Jag hoppas att det inte blir så.

Idag har vi varit på gymmet, körde bröst och triceps. Hoppas på en skön träningsvärk imorgon. I onsdags körde vi ben och shit vilka otränade ben jag har! Hade en så grym träningvärk dagarna efter och om jag ska vara ärlig så har jag fortfarande känningar i benen. Men det ska kännas efter man har tränat, Right?

Lite om Isaac då som jag iaf tror att jag inte berättat.
Han har börjat gå på knäna, typ hoppa fram på dem. Han visar när han är törstig på ett sött sätt som jag tyvärr inte kan förklara med ord. Frågar men honom  om han kan spela gitarr så spelar han luft-gitarr. Han älskar att vara ute och leka så minst en gång varje dag går vi ut och leker, även om det bara blir i rabatten här på vår framsida. Även det är uppskattat. Han härmar katterna när det jamar, det har han ju för sig gjort väldigt länge men nu hörs det verkligen att det är katten han härmar.
Han kan säga:
Mamma
Pappa
Mormor
Tak
Bil
Kaka
När han tycker att maten är jätte god säger han: Mmmmm...

Han har även blivit en riktig buskille. När mamma eller pappa eller någon  annan säger Nej så är det ännu roligare att göra så. Och vi har så svårt att hålla oss för skratt när vi säger till honom för vem smälter inte för hans leende?

Ja tror det var allt för nu som jag har att berätta. Imorgon skulle det bli fint väder då ska vi ner till dalen och gunga och leka för fullt. Någon som ska med dit? :)


Tidigare idag var Isaac med ut och hjälpte pappa att byta däck. Duktiga killen! :)

min underbara kille!

Den 2009-04-13,kl 19:43:09 | Filed in Isaac | Kommentarer: 1
© Angelica Laine


Hallå?

Den 2009-04-09,kl 10:15:56 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Vart tog det vackra vårvädret vägen? Idag har vi ju planerat att gå ner till dalen och möta upp Dessan och kanske Lella. Men jag ska iaf ner dit om det inte regnar såklart. Men det är mulet och jag ser inte en skymt av solen (än). Hoppas den kommer efter lunch. Blir inget gym idag heller, känner mig inte helt 100 och Ulli har huvudvärk :S Hoppas de hittar något när vi, Tobias & jag, ska ner till VC senare. Vill bli frisk, nu är jag trött på att vara sjuk och jag vill inte att Isaac ska bli sjuk igen heller. Nu blir det kaffe & rök, sen en dusch!
 
Jag älskar dig Tobias!


Minnen...

Den 2009-04-08,kl 21:53:24 | Filed in Kärlek | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Sorry alla dåliga bilder (kvalitén) men detta är minnen!


Störande

Den 2009-04-08,kl 21:31:14 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine


Sitter och ska beställa hem dessa saker från ellos nu, allt är till Isaac. Ett regnställ, en matta och "korgar" att sätta upp på väggen (som jag ska lägga leksaker i). Men deras sida krånglar så jag tar mig inte till kassan, gissa om det är störande.
Idag har det varit regn hela dagen lång. Isaac har velat gå ut men vi har inga regnkläder till honom så vi har fått varit inne hela dagen. Så jag vill verkligen klicka hem dessa saker nu så att vi kan gå ut även om det regnar. Men imorgon skulle det bli fint väder så då får vi gå ut. Ner till dalen igen och leka, för jag vet att han älskar det. Och då ska jag komma ihåg att ta med kameran. Imorgon ska även Tobias och jag till vårdcentralen och kolla våra halsar, både han och jag har ont och eftersom Isaac precis har ätit antibiotika så vill vi inte att han ska bli smittad igen om vi bär på något så allt går runt och runt. Ska även försöka ta mig till gymmet imorgon, hoppas Ulli förljer med. Vill inte gå själv, är inte alls roligt. Jaja, får se vad som händer.

Ute och leka

Den 2009-04-07,kl 18:53:12 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Gud så jag älskar detta väder. Både igår och idag har vi varit ute i flera timmar. Idag gick vi ut vid 14, runt halva storfors sen ner till dalen och lekte därnere. Isaac har haft så roligt. Vi kom hem igen vid 17.45. Isaac var helt slut då, så det fick bli 1½ smörgås sen lite lek, dusch och tillsist välling och till den tvärslocknade han. Det var samma sak igår, exakt samma tid somnade han då, 18.40. Dagarna innan då vi inte var ute somnade han inte förens 20.30 vilket vi tycker är lite väl sent. Klantig som jag är så har jag inte haft med mig någon kamera någon av dagarna. Imorgon skulle det bli regn med på fredag skulle det iaf bli fint då kan vi ju ha en heldag ute igen :) Vi ska iaf titta på motorcyklarna som åker förbi. 

Shit vad solen har tagit i mitt ansikte :)  

trött?

Den 2009-04-06,kl 19:48:30 | Filed in Isaac | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

...

Den 2009-04-03,kl 15:42:15 | Filed in Isaac | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

Det blev visst inte så att jag la in några bilder igår kväll, vi fick åka till akuten ist med Isaac. Han hade 40 graders feber :S men nu har vi fått antibiotika så snart är han frisk :)


Han var trött han...

Den 2009-04-02,kl 12:01:43 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!

Inatt var ingen rolig natt, Isaac krånglade varje timme och jämt före 03 vaknade han. Febern låg på 38,5 grader så det blev en supp + blöjbyte. Efter det orkade han inte somna om så han fick leka lite ca 10 min. Tobias kom hem från jobbet och hjälpte mig natta Isaac. Tack älskling! Min snälla älskling tog honom även resten av natten + morgonen så jag fick sovmorgon till kvart över åtta. Tobias och Isaac gick upp halv åtta. Det blev Tobias som ringde till vårdcentralen och vet ni vad de sa? Jo att vi skulle avvakta, fan vi har ju gjort det i 5 dagar nu. Jag blir så irriterad!

Idag låg Isaac och jag i soffan och mös och jag försökte få honom att somna men det ville han verkligen inte, bara låg och lekte med mig hela tiden. Sen när jag tittade på klockan så var den tio över elva. Shit måste ju börja med maten tänkte jag. Sagt och gjort, jag tog med Isaac till köket, satte honom i sin stol så han fick titta på medans jag fixade med maten. Han fick tutten och snutten att gosa lite med också och efter tio minuter somnade han sittandes i sin stol, så han var ganska trött ändå. Nu står maten i ugnen och Isaac ligger i sin säng och sover, det får bli en lite senare lunch för honom idag eftersom han somnade så sent så blir det bara en lite längre sovstund idag. Med andra ord, han får sova tills han vaknar själv. Ikväll/eftermiddag ska jag iväg till kga och döma, yea! Har ingen lust men det får gå ändå. Skönt att alla matcher snart är över och att det är sommar. Jag längtar till sommaren!

Bilder på Isaac sovandes i stolen kommer troligtvis upp ikväll. :)

Puss/A

5:e kvällen

Den 2009-04-01,kl 19:58:21 | Filed in Isaac | Kommentarer: 1
© Angelica Laine

Min stackars lilla kille. Nu har han haft feber 5 kvällar/natter på rad. I tre nätter har han varit så dålig att han har vägrat sova i sin säng så han har fått sovit hos mig (Tobias ha jobbat natt). Igår kväll hade han inte så mycket feber och han sov i sin säng och krånglade inte mycket alls under natten. Trodde att det var påväg åt rätt håll då. Under dagen idag har han varit jätte glad och sprallig, vi gick ut idag vid 13, gick in på blomsterbutiken och köpte två blommor, fortsatte ner till Second Hand/ Café där var vi ganska länge, gick runt och kollade länge för de har så mycket saker. Tog oss en kopp kaffe och lite fika. På väg hem hoppade vi in en snabbis på konsum. Vi var inte hemma förens halv fem. Isaac var glad ändå tills vi satte våra fötter innanför dörren, då började han gallskrika och inget dög, kände på honom och han vad brännhet. Då hade han 39,5 grader så han fick flytande alvedon men efter en timma var han fortfarande varm men han hade "bara" 38,4. Så det fick bli en sval och skön dusch, men tyvärr hjälpte det inte så mycket för när han somnade vid halv sju hade han fortfarande 38,4. Hoppas han och jag får sova inatt iaf, i varsina sängar. Jag kan inte sova om han ligger här hos mig, måste ju hålla koll på honom hela tiden så han inte ramlar ur. Jag sover men ändå inte sover, jaja, svårt att förklara. Men visst har det varit härligt väder idag? :)