Klassåterträff

Den 2009-07-26,kl 10:14:46 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Igår efter lite om och men blev det jobb 4 h på pizzerian. De behövde hjälp men och jag ställde upp, men först var vi inte överrens om lönen men tillslut möttes vi på mitten. :) Slutade 21 och då gick jag hem och bytte om sen drog Carro och jag ner till klassåterträffen vi hade me högstadiet, alltså bara 88:orna. Var väll sådär roligt, alla var stupfulla utom jag och Carro. Var hemma vid 23 igen. Idag är det tvättdag, Carro och Ulli skulle även komma idag + att Nicole ska bjuda oss på mat. Får se hur vi hinner med allt idag. Kanske tar tvätten till veckan ist, det är ju ändå inte så mycket.


Stora killen, gud så han växer.


En dag precis innan vi skulle gå ut hittade jag honom här i. :)


En ekorre kom förbi när jag jobbade och snodde en gubbe.

Fredag

Den 2009-07-24,kl 22:38:11 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej.
Nyss hemkommen från Virre nu. Har varit hemma hos henne och snackat lite skit och druckit lite Amarula likör. Mumma vill jag lova. Var tvungen att prova den efter att ha sett reklamen ett antal gånger och tyckte att den verkade så god. Tobias ligger och sover men jag kände att jag inte kunde somna... Imorgon ska han iväg och jobba lite sen på eftermiddagen ska jag jobba. Blev jätte glad när de ringde. :)

That's all for now.!


Undra om allt löser sig ändå. Kan det inte bara få gå lätt? Snälla.! Hoppas att jag har jobbet om 3 månader iaf :) Jag har en känsla av att jag har det, men man ska ju inte säga för mycket.


På tisdag kommer det. Gud så jag längtar. För er nyfikna som inte redan vet, nu får veta när det kommit :D

idag igen

Den 2009-07-23,kl 09:53:35 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!

Är ledig idag igen. Tobias tyckte att det var ganska roligt att sitta och sälja så jag fick vara ledig idag igen. Gårdagen spenderades med Virre, Wille och carro.Senare på kvällen bjöd vi Carro på grillat, även pappa bjöd vi eftersom mamma jobbade eftermiddag. Idag tror jag att det blir en ddag med Virre igen. :)

Ledig

Den 2009-07-21,kl 19:43:41 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Imorgon är jag ledig! Skönt! Tobias jobbar ist för mig imorgon, är han inte för go? :)

Långa dagar

Den 2009-07-16,kl 08:22:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej. Nu när jag jobbar så kommer jag inte skriva något här. Jag är helt slut när jag kommer hem på kvällen. Det blir långa dagar, Åker hemmifrån 08.40 och kommer hem 18.30. men jag ska inte klaga, jag får ju betalt :D

Kaffe!

Den 2009-07-14,kl 07:14:23 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Igår jobbade jag i kga. Satt och sålde jordgubbar från ca 09.30 till 18.00. När jag kom hem var jag helt slut och hade en grym huvudvärk. Jag hade ju glömt att ta med kaffe!!! Jag somnade vi 20.45. Idag är det också jobb samma tider (om ínte jordgubbarna tar slut tidigare dvs. Nej, nu ska jag ta kaffe och en smoke.


Jobb

Den 2009-07-11,kl 08:31:14 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu blir det jobb 9-19 om inte jordgubbarna tar slut tidigare. Kan inte någon komma och köpa alla? ;) hehe. nej då. Det kommer att bli skönt att jobba lite.

Lite bilder..

Den 2009-07-10,kl 18:11:00 | Filed in Isaac | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

I söndags var vi och spelade minigolf.


Isaac tyckte att "Benny" hade druckit tillräckligt så han skulle sätta tillbaka kapsylen. :)


Idag har vi varit ute och lekt i vattenpölar, eller rättare sagt så kanske det var lerpölar. Men Isaac hade roligt och det var det viktigaste.


efter fick det bli ett bad för grabben :D


jag börjar få långt hår nu. dags för en färgning också...

Fredag

Den 2009-07-10,kl 09:06:18 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej.

Jobbet går inte bra alls. De vägrar att hjälpa till att betala 40% av lönen eftersom jag inte varit inskriven och arbetslös i 3 månader. Får se om det kanske kan fixas ändå men jag tror inte det. Suck, är de inte till för att hjälpa en? Måste man verkligen vara arbetslös i 3 månader innan de hjälper en. Det är väll bättre att de blir av med mig? Att jag får ett jobb? Jaja, jag ska inte låte det här förstöra även denna dag. Idag har vi inga planer, vad jag vet iaf. Kommer nog bara att vara hemma och ta det lugnt, mysa. Om inte tobias har några andra planer. Imorgon ska jag sitta utanför Ica och sälja jordgubbar från 9-19. Ni får gärna komma och säga hej. :)

Puss/A

Hoppas

Den 2009-07-07,kl 10:32:27 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nu häger allt på arbetsförmedlingen om jag kommer att få jobbet eller inte. Chefen på pizzerian ska ringa till dem idag och fråga om de går in och betalar 50% av lönen, gör de det så har jag jobbet. Provanställning i 6 månader sen fast jobb troligtvis. Får veta senare idag om jag får det eller inte. Gud så jag hoppas, jag trivdes jätte bra där, alla var jätte trevliga.

Äventyrsgolf

Den 2009-07-06,kl 09:30:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Igår var vi till Lungsund och spelade äventyrsgolf. Rekomenderas verkligen, det var jätte roligt. Och självklart var det jag som vann :) Efter det åkte vi hem till mor och far och var där hela kvällen, iaf tills Isaac ville hem och sova vid 20.30. Klockan 21 ringde jag till Virre och tvingade henne att komma ner på ett glas vin och Yatzy och massa skit snack! Nu snart ska jag till arbetsförmedlingen och prata lite sen till pizzerian och prata. Får se hur det går. Annars har dagen inga planer, blir kanske att åka till mamma på lite kaffe.

Puss/A

åska

Den 2009-07-04,kl 08:30:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Inatt åskade det som aldrig förr. Jag har aldrig vaknat av det tidigare men inatt vaknade jag. Kan det bero på vad som hänt tro? Usch, vad hemskt! Man ska ha respekt för åskan och hålla sig inne, så är det bara. Alla här vaknade utom Isaac och Benny (mattias). Trodde att Isaac skulle vakna, det skakade i hela kroppen när det mullrade och hela rummet lös upp av blixtrarna. idag hade vi planerat att dra ut och paddla kanot men vet inte om vädret tillåter det, får se om vi ger oss ut. Skulle vara jätte roligt. jaja, det märks.

Puss/A

Sova hos mamma

Den 2009-07-03,kl 15:25:36 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Inatt ska jag och Isaac sova hos mamma. Tobias ska iväg och käka och dricka med jobbet så han bli borta hela netten och Mia och Benny (mattias) kommer hit idag så jag vill kunnna vara här (hos mamma) och spela spel m.m. Och eftersom Tobias ska drick idag så kommer vi inte komma hem., men eftersom jag har världens bästa föräldrar så får vi sova kvar här :) Tack :) Nu ropar sis på mig, got to go!  


Det gick bra

Den 2009-07-03,kl 13:31:51 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
tror att det gick bra idag. Nervös som attan var jag i början. Stod och skakade som en gris, men sen gick det över. Men tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid att svara i telen och ta emot beställningar. Men det får gå ändå. På måndag ska jag till ardetsförmedlingen igen och prata lite. Hoppas det går bra. Troligtvis har jag jobb i 6 månader till 1 år. Hoppas!

Provjobba

Den 2009-07-02,kl 19:14:14 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Yes! Imorgon ska jag iväg och provjobba. Idag när vi gick ner till folkets hus för att äta så kom jag hem med ett jobb (troligtvis). Underbart! Jag som aldrig trodde jag skulle få något jobb, eller iaf att det skulle ta sin tid. Men när jag skulle betala maten så frågade han om jag behövde jobb och sen var det klart! Imorgon ska vi in till arbetsförmedlingen så fort den öppnar och skriva in mig, sen 11.15 börjar jag provjobba i ca 2h. Om han är nöjd får jag provanställning i 6 månader. Hoppas! Hoppas! Håll tummarna för mig alla♥

Idag gick Isaac och jag till solvik och badade. Mamma, sis, Mats och Mikael kom och tog sig ett dopp, eller rättare sagt, mamma och sis tog sig ett dopp. De stannade tyvärr inte så länge men Isaac och jag stannade. Busade och härjade och nu är han inte lika "rädd" i vattnet länger. Idag la han sig ner t.o.m. Vi var hemma vid 16.15 ungefär, åt smörgås sen kom Virre m.familj hit på lite kaffe och bus. De drog hem igen 18 då hoppade jag och Isaac in i en sval dusch. Med tanke på att isaac badade lite mycket i sanden som i vattnet tidigare idag. :) 18.40 tvärslocknade han och sover som en stock nu. Snart kommer Tobias hem♥

Puss/A

Suck!

Den 2009-07-02,kl 01:14:28 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nyss hemkommen efter en liten fisketur. Men inte ett enda napp fick vi! Lite tråkigt vill jag lova. Tack sis och Mats att ni var barnvakt! Även om han vaknade och ni fick leka lite mitt i natten :) Love♥