Älskade barn

Den 2009-05-20,kl 21:17:43 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag när Isaac och Tobias var ute på "gården" medans jag var inne och gjorde mat så stack Isaac sig på rosorna vi har. Och när man sticker sig så börjar det ju oftast blöda, och det gjorde det. Då hade Tobias sagt blod till Isaac så nu förknippar han rosorna med blod. Isaac och jag var ute vid fem idag och då gick han fram till rosorna och pekade på dem och sa blod, inte en gång, inte två gånger, utan massor med gånger under den timmen vi var ute. Och i ca en veckas tid nu (om inte mer) så, så fort vi kommer ut så går han till gräslöken som vi har i rabatten och äter av den. Han vet att allt annat är farligt men att man får äta av gräslöken. Det är min duktiga kille det. Och nu snart får man börja passa sig för vad man säger i närheten av honom för han har börjat snappa upp så mycket. Härmar det mesta man säger. Det går så himla fort!

Nu ska jag lägga mig och läsa Topp Hälsa :)

Shoppat till mig själv! :)

Den 2009-05-20,kl 21:05:42 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Detta får bli min födelsedagspresent från mig till mig :)


Detta kommer i slutet av maj. Men godingarna under kommer inte förens början av Juli :S


Grattis!

Den 2009-05-20,kl 19:30:12 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Grattis till mig :)

Natti!

Den 2009-05-14,kl 22:20:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Nej, nu får det bli kvällen för min del om jag ska vara människa imorgon. Det tar håt på kroppen att ha en Isaac som väcker en mitt i natten i en vecka. Men det är de värt! Idag har vi inte gjort något alls, bara varit hemma och hos mormor och tagit det lugnt. Imorgon 11.00 är det gymmet som gällr, med Jossan och Tobias skulle också med :) Sen till stan och köpa presenter till Ulli och Mamma. Efter det till Ulli på kaffe och gratta henne. Sen efter det till mamma och gratta henne. Och till sist så ska Tobias iväg på bandfest så jag blir ensam.. Suck...

Nej, sova var det!

Härligt pass

Den 2009-05-13,kl 16:32:20 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Bild:google
Nyss hemkommen från ett grymt skönt pass. Kommer nog att ha en skön träningsvärk i brösten imorgon. På fredag får det bli triceps och axlar, eller vad tycker du Jossan? Nu sitter jag här och dricker proteindryck men jordgubbssmak, mums! Imorgon fyller min älskade vän Ulli 20 år. Glöm inte att gratta henne alla! HÄR är hennen bilddagbok för er som inte har hennes nummer :)

Är besatt av denna låt nu:


Erik Hassle - Hurtful

Har den på hjärnan 24-7

Hemma hos min underbara mamma.

Den 2009-05-13,kl 12:10:27 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej. Nu sittar jag här hos mamma, hon diskar och Isaac somnade efter maten. Kan tänka mig att han var trött. Han vaknade 06.15 imorse, vid 08.30 gick vi hit sen har vi varit ute och lekt och busat ända fram till lunch, så han var trött. Handbolls träningen igår var super, vi var ganska mycket folk och det var så kul att Linnéa och My kom igår :) Vi har saknat er! Idag blir det gymmet med Jossan. Biceps, bröst och mage idag om jag inte minns fel. That's nice! Har haft en skön träningsvärk i låren sen i söndags då Ulli och jag var uppe och körde benpass. Det ska kännas när man har tränat.

Vad ska ni hitta på idag då?

Lite bilder :)

Den 2009-05-11,kl 19:07:46 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Världens busigaste?

Den 2009-05-10,kl 21:30:22 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Jag älskar att busa med mitt lilla charmtrôll. Han har det underbaraste skratt jag någonsin hört och han är orehört lätt att få att skratta. Jag har fått det bästa barn man kan önska sig.

Nu under helgen har vi nästan bara packat, och som tur var så var det ju skit väder hela helgen. Idag var Ulli och jag iväg till gymmet, nu ska jag ligga i ordentligt! Inget slarv, även om det betyder att jag måste gå dit ensam. På eftermiddagen drog vi till Isaac's farmor och hade det jätte trevligt. Isaac härjade för fullt. Nu ska jag borsta tänderna sen sova, Tobias jobbar natt denna vecka så jag har en jobbig/trött vecka att se fram emot. Suck.. Men så kan det vara.

Längtar tills vi får börja flytta in i den andra lägenheten den 28:e :)

Bort från Åsen

Den 2009-05-08,kl 10:33:52 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine

Igår fick Tobias reda på att de ska få 20% mindre lön, det betyder att vi måste flytta från denna underbara lägenhet. Men vi hittade en annan igår som vi tror at vi kommer att trivas riktigt bra i. En annan trea i "centrum" :) Så f.o.m den 1 juni bor vi där.


3 dagars febern

Den 2009-05-06,kl 14:30:13 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå! Nu har det blivit ett litet uppehåll i bloggen igen, förlåt! Det var 3 dagars febern Isaac hade, eller vi tror det iaf. Vi läste om det på nätet och tydligen så får barnen väldigt hög feber i 3 dagar, och det hade ju isaac. Sen när feber försvunnit kunde det komma prickar på kroppen och det fick han direkt efter. Jag tycker att det är konstigt att de inte nämde det på akuten att det kunde vara det eftersom det är väldigt vanligt att barn får detta, 90% av alla barn under 2 år får det. Annars har det inte hänt mycket, vi börjar komma iordning i lägenheten också. Vi har bott där i 2½ år men nu börjar det likna något. I förrgår var vi till Ikea och handlade lite så nu börjar jag bli nöjd :)