Oj då

Den 2009-09-30,kl 11:52:08 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Jag som hade tänkt att bli bättre på att uppdatera :/ Förlåt! Men nu sitter jag här igen. Isaac blir allt bättre och bättre med pottan. Han har gjort nr 2 ett antal gånger till sen jag skrev sist. Senast igår morse :) Idag kom det bara kiss när han satt där. Ja ni, jag kommer inte på så mycket att skriva nu tyvärr. Men allt rullar på här hemma. Isaac trivs jätte bra på dagis. Handbollen går super, vi har fått tillbaka några  "nygamla" spelare. Match på lördag i kristinehamn 14.00, känner på mig att vi kommer att vara jätte bra då och kamma hem en vinst! Eller vad tror ni tjejer & pappa? :) Nej nu ska jag slå på kaffe för mor är på väg hit med lilla Nizxon.

Ha en bra dag!

Torsdag

Den 2009-09-17,kl 10:19:17 | Filed in Angelica | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Hej!
Matchen igår gick bra, men vi förlorade. Vi skötte oss bra för att vara 8 spelare och en av dem var född 96. Tack Becka för att du hjälpte oss, du var jätte bra! Idag har jag ont i hela kroppen men det är så det ska vara efter en match. Isaac är på dagis nu och jag sitter och väntar på Carro som skulle titta förbi vid 11.30 (om hon inte lyckas somna i soffan som sist) :) Idag får jag reda på om det blir någon kurs i helgen eller inte. Tydligen hade inte instruktören blivit informerad och han kunde inte denna helg, de letar efter en annan men det ser inte så lovande ut. Vid lunch idag vt jag om kursen blir av eller inte. Jag hoppas att den inte blir någon för då blir det som jag och ulli planerar sen förra årets marken. Vi ska jobba i kafét sen partyyyy!! Hoppas hoppas hoppas. Även Lella skulle hänga med ut tror jag. :) Hoppas verklige inte att det blir någon kurs.

Kramar!!  

BVC

Den 2009-09-16,kl 08:55:40 | Filed in Angelica | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
Idag blev det inget dagis för Isaac. Vi ska iväg till BVC och kolla hans prickar som han har haft sen febern tog slut. Ska vara där 10.00 men vi går ner dit snart så han får leka lite på öppna förskolan innan. Ikväll är det träningsmatch mot degerfors och jag är så taggad. Vill spela nu! Nej, dags att gör sig klar för att gå.

Hej hej!

Tisdag

Den 2009-09-15,kl 12:26:00 | Filed in Angelica | Kommentarer: 2
© Angelica Laine
Hej!
Inatt sov Isaac hela natten utan krångel. Första natten på länge nu och gud så skönt det var att vakna på morgonen utvilad och pigg. Idag vägrade Isaac pottan. jag såg på honom att det var nr2 på G och frågade om han ville på pottan och han sa NEJ. Okej, inget att göra åt den saken. Det är läskigt att bli stor kanske? :) Kanske nästa blir i pottan igen. Nu ligger han och sover och jag gör inget, har super tråkigt. Ikväll ska jag till karlstad och gå domarutbildning. Imorgon har vi träningsmatch i degerfors mot degerfors. Börjar bli lite pirrigt. Till helgen är det storforsmarken, dock kommer jag inte att vara på den något för jag har TS1 utbildning. Ts1 för er nyfikna är en handbollsutbildning för att bli bättre tränare och ledare. Jag och sis ska gå den. Just ja, jag har ju glömt att berätta att jag är damlagets "nya" tränare. Så detta år är det jag och Janne som styr och ställer och självklart får hela laget vara med och bestämma! På söndag har vi vår första seriematch. Hemma i sporthallen mot skåre, kom och kolla och heja på oss! Snart bär det av till gymmet med Jossan.

hej hej!

Nu var det läääääng sen

Den 2009-09-14,kl 11:48:45 | Filed in Isaac | Kommentarer: 4
© Angelica Laine
Hej!

Nu var det otroligt länge sen jag skrev sist. Jag har varken haft tid eller lust att uppdatera. Men nu verkar det som det är påväg tillbaka, hoppas även att det finns några få läsare kvar också :)

Ja ni, jag kommer faktist inte ihåg riktigt vad som hänt sen sist jag skrev men jag ska försöka knapa ihop lite.

Isaac har haft 3 dagars febern igen, stacken'. 40 graders feber som slår ut det febernedsättande. Efter det tod det ett tag för honom att bli sig själv igen. Han fick sova hos mormor så jag och Tobias skull få sova ut efter hans feber, men det fick vi ju inte för självklart ligger jag i 39,5 graders feber den natten + halsont. Nu börjar jag bli bra i halsen, febern var borta i förrgår. 

Idag gjorde Isaac nr 2 på pottan igen, men denna gången var det bättre änn första (om man kan säge så). Nu visste han precis vad han skulle göra och blev inte lika rädd som första gången, men han satt och höll mitt lillfinger hela tiden :) Nu är han på dagis och jag ska snart ställ mig och diska. Idag fick vi en ny ugn! Det var verkligen på tiden. Den gamla var ju inte alls bra. 

Isaac pratar för fullt nu för tiden, han försöker sig även på meningar, korta alltså! :) 


Underbar bild i repris

Lite ord som han säger ofta: 

Min momo
Min mamma
Min pappa
Mammas sko
Pappas sko
Törstig
Mitt rum
Bilar
Rallybil
Traktor
Raggarbil
Taxibil
Buss
Tåg
Nannan (banan)
Lälling (Välling)
tutu (tutte)
Ny blöja
Nala
Zorro
Hjälm
m.m
Munnen går i ett på honom!

Han har även börjat svara ordentiligt om det är något han inte vill göra eller inte vill ha, då säger han Nej.  

okej, det får vara allt för nu, lämna gärna en kommentar så jag ser om det är någon som verkligen läser :)