Tisdagen

Den 2012-08-29,kl 07:29:29 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Vart inte riktigt som jag planerade men det var en fullspäckad dag och det gillar jag :) Lämnade ungarna på dagis, drog direkt till gymmet med Mirre där det blev ett skööönt benpass som slutade med skakiga ben. Cyklade hem, dammsög och grejade lite. In i duschen, Björta och Elefant kom förbi på kaffe. Hämtade grabbarna på dagis. Dessan kom förbi med busongarna och det blev massa härj och lek, sen kom också Micha med Elwira och stannade till handbollsträningen började. Så gårdagen var full från morgon till kväll, inga fel alls med det :D
 
Idag är det tvättning nu på morgonen, gå och lämna grabbarna på dagis sen bege mig till gymmet. Tobias jobbar em idag så vi får se vad em har att erbjuda :)

Bra dag igår :)

Den 2012-08-28,kl 06:53:03 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Skulle bara ta en promenad på morgonen igår men hoppade istället in på Salong Hårtussen för att beställa klipptid. Och då fick jag klippa mig direkt. Så nu känns håret underbart! Senare på em hjälpte mor mig med att göra slingor, tusen tack! Det blev kanonbra! Så nu känner jag mig som en ny människa :)

Idag är det dagis för barnen, efter jag lämnat dem drar jag direkt till gymmet efter det blir de städning av hemmet.

Grädde är gott

Den 2012-08-27,kl 14:41:19 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Runda goa kinder

Den 2012-08-27,kl 07:22:15 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine

Gamla bilder

Den 2012-08-27,kl 07:02:14 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
 
Isaac och Mia♥
 
Sommaren 2010, en helt underbar sommar♥
 
Älskade far♥
 
Isaac 2år yngre. Sötonge♥
 
Isaac med moster.
 
Nixzon påväg att äta upp Billy ;)
 
Isaac
 
 

Lördagen

Den 2012-08-26,kl 08:03:13 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Igår startade dagen med först tvättning och sen storhandling. 10 kassar senare var vi hemma och packade upp allt. Tack mamma och pappa att ni tog barnen undertiden :) Efter vi handlat åkte vi till mor och far där vi var resten av dagen och grattade far som fyllde 22 ;) Gick en sväng till hembygdsgården där det var nostalgidag/loppis. Äntligen hittade jag mig en ny väska :)
 
Mor och far har köpt en super snygg/cool cykelkärra.

Inskolningen

Den 2012-08-26,kl 07:56:19 | Filed in Isaac | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
I fredags blev inskolningen med Liam klar. Jag har varit med honom varje dag fram till i torsdags. I tisdags lämnade vi honom i ca 15 minuter för att springa till affären och köpa blöjor och när vi kom tillbaka hade och var han jätte ladsen så jag trodde att detta kommer ju aldrig att fungera. I torsdags var jag med honom en stund och när de sen var ute sa jag hej då till honom. han var kvar själv över lunchen och han hade somnat i frökens knä istället för att äta ;) I fredags lämnade jag honom direkt på morgonen och det hade gått jätte bra hela dagen! han hade ätit bra, sen vid vilan hade fröken sjungit för honom och han somnade själv på madrassen. Jag är så glad att det går bra, hoppas verkligen att det fortsätter såhär. Han är jätte glad på morgonen när jag säger att nu ska vi gå till dagis. Springer med ett leende ut till hallen och väntar på att få på sig skorna :)
 
Isaac hade jag ju bara förra veckan som inskolningsvecka men han behövde bara 1 dag med oss med på dagis innan han kände sig som hemma. Dag nr 2 fick jag inte följa med in utan han skulle in själv och leka. Han trivs jätte bra, har jätte många kompisar att leka med och gillar alla fröknar. I torsdags när jag hämtade honom ville han inte med hem. Jag stod och pratade med fröken en stund sen ropade jag på Isaac att kom nu så går vi hem. Till svar fick jag: "Meeen, du kan väll prata med fröken en stund till!?" Både jag och fröken brast ut i skratt då. Tillslut fick jag ta honom under armen (utan att han krånglade) och bära ut honom från dagis ;) Då kan man snacka om att trivas på dagis.
 
Jag då? Hur tycker jag det nya dagiset är då? Jag trivs superbra med det. Alla fröknar på alla avdelningar är hur gulliga som helst. Det tar bara 2-4 minuter att gå till dagis, lite skillnad från det förra då det tog ca 30-40 minuter att gå. Jag gillar detta dagis samt dess personal skarpt :)
 

Matchen

Den 2012-08-20,kl 07:34:50 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Matchen i lördags mor Borlänge gick mycket bättre än jag trodde den skulle göra. Inte alls så många borttappade bollar som det brukar vara vid start. De flesta passen satt faktiskt, och det är grymt med tanke på att vi inte kännt på en klisterboll under hela sommaren. Att vi förlorade med 11 bollar mot ett div 1 lag är inte heller fy skam. Bra där girls! I försvaret fungareade det nästintill perfekt mellan mig och Carro som 3:or. Och Micha i mål, jisses, grymt bra insats! Nu fortsätter vi så denna säsong tjejer :)
 
 
 
Och vad vore en handbollsmatch om man inte kommer hem med fetaste blåmärket? ;)

Bilder.

Den 2012-08-18,kl 08:45:39 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Liam på dagis. Han trivs och leker för fullt. Men jag har inte lämnat honom någon gång än. Det kommer i slutet av nästa vecka. Håller tummarna för att det ska gå bra :)
 
Busar.
 
Busar med fröken.
 
Leker.
 
Man blir trött av att vara på dagis :)
 
 
igår eftermiddag drog vi in till filipstad till Micha där även Carro m.barn var. Blev en kanoners eftermiddag och vi var inte hemma igen förens vid 19.30. Tack brudar detta får vi göra om snarast!

3 bilder.

Den 2012-08-12,kl 08:33:46 | Filed in Liam | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
 
Bild 1: Blöjmössa.
Bild 2: Gosekaninen får en PUSS♥
Bild 3: Pappa tog på Liam lite för stora byxor ;)

Vintrosa Bechhandbollscup 2012

Den 2012-08-12,kl 08:31:01 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Trots att vi loosade så var det grymt roligt igår. Tack alla underbara damer och herrar. Barnen hade jätte roligt med er alla!
 
 
En nöjd Liam efter att ha sovit i jämt över 2 timmar på förmiddagen. Det tar på krafterna att bli väckt 05.40 ;)
 
Carro busar med Liam.
 
Isaac fann sin favorit.
 
Jossan kämpar med gummibandet.
 
 
Tack igen alla för en kanondag!
 

Fredag!

Den 2012-08-10,kl 08:29:58 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon!

Sitter här och försöker vakna till, ögonen vill knappt vara öppna. Riktigt trött idag! Om ca 1 timme drar vi till Kristinehamn, först lite fika och lek hos Kenny, Jenny och Leo sen blir det storhandling. Ikväll är det tvättning och semifinal i handboll!! Hejja Sverige!

Imorgon drar jag med barnen till Vintrosa på beachhandbollscup. Tobias går ut och jobbar natt inatt så han blir inte med. Blir en tidig morgon då vi ska åka härifrån 06.15. Får se hur de går ;)

Baggtjärn

Den 2012-08-09,kl 14:52:05 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Fick bli en promenad runt baggtjärn idag. Var meningen att vi bara skulle gå till affären men det var ganska skönt ute så det fick bli en promenad också.
 
 
Jag hade inte de bästa promenadskorna på mig direkt.
 
 
Tobias lyckades få syn på en syrsa och Isaac var inte sen med att plocka upp den då :)
 
 
Den ville inte av hans hand sen heller..
 
Bjuder på lite bilder från gardagens lek också:
 
Lego är roligt, speciellt att förstöra tycker Liam.
 
När de härjade som mest la jag mig och tittade på :)
Och tog lite egokort ;)
 
 
Isaac med sin skapelse.

Fina tänder

Den 2012-08-09,kl 09:09:23 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Tandläkarbesöket med Isaac igår gick kanon. Han var så duktig och hade så fina tänder! Tack åter igen far för att du körde dit oss, var skönt att slippa ta bussen. När vi kom hem gick vi till lekparken en sväng sen var det innelek resten av dagen. Nu ska vi käka frukost :)

Onsdag!

Den 2012-08-08,kl 09:44:17 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon!

Igår blev det verkligen en städdag. Hela förmiddagen gick åt till att städa, dammsugning, skurning, dammning, plockade rätt i köket. Passade även på att koka Liams flaskor och nappar. Strax efter Tobias kommit hem kom Thomas, Alma och Klara förbi. Alma och Isaac fann varandra direkt. Stängde in sig på Isaacs rum och lekte sen såg vi inte mycket mer av dem två. När de gått fick mor vara barnvakt till grabbarna medans vi åkte och hämtade en trofast förvaringsmöbel. Nu blir det bara en tripp till Ikea och köpa lådorna så har Liam också en trofast på sitt rum. 19.30 var det handbollsträning till 21.00. Efter de drog jag, Mirre, becka och Jossan till gymmet. Tack för skjutsen hem Jossan! :) Idag jobbar Tobias em så vid 12.30 kommer pappa förbi här och kör mig och barnen till Kristinehamn där Isaac ska till tandläkaren. :)

*Gäsp*

Den 2012-08-07,kl 08:10:04 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon!

Tröttare än tröttast idag tror jag. Var ju tvungen att ligga vaken igår kväll och kolla på handbollen. Annars igår hände det inte mycket, när Tobias kom hem åkte vi och beställde någon slang till bilen, jag hoppade in och pratade lite jobb. Nu håller vi tummarna alla! Sen hem till mor på kaffe och fika. Hem, fixade käk, åt, tvättade, jag hoppade i ett bad med Liam och sen vart det kvällen för grabbarna.

Sitter med första koppen kaffe nu och försöker vakna till. Ska snart ta tag i disken och även dammsuga och troligtvis blir det skurning också. I eftermiddag får vi kaffe och lek-besök.


Semestern slut

Den 2012-08-06,kl 07:19:26 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Att 4 veckor kan gå så fort. Nu är gubben semester slut, det har varit skönt att ha honom hemma men det ska även bli skönt att komma in i vardagen igen. Till veckan har vi även inskolning med båda grabbarna. Ska bli myket spännande, Isaac börjar på ett nytt dagis. Och det ska bli så spännande att se hur Liam beter sig på dagis. Hoppas det blir lika lätt att skola in honom som det var med Isaac, men det tror jag inte att det kommer att vara. men man kan ju alltid hoppas :)

Krulltott

Den 2012-08-05,kl 08:43:10 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Min lockiga lilla grabb. Bara fööör söt!
Sötnöten!
 

Lördag

Den 2012-08-05,kl 08:40:36 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Igår var det lördag och såhär spenderades dagen.
 
Min mor kom förbi på morgonen. Syrran ringde på förmiddagen och frågade om hon och Magnus fick låna Isaac och ta med honom till Trollstigen. Sagt och gjort, vid 12 tiden kom de och hämtade honom. Jag och mor kikade på Top model mataron, Tobias bjöd på lunch, Liam sov. Mamma drog hem, Liam vaknade och vi tog en promenad runt sjön. Stannade till hos mor på en kopp kaffe, men det blev lite längre än planerat. Som det alltid blir eftersom det är så trevligt där! Kikade på handbollen som vi pausat, syrran kom tillbaka med Isaac som hade haft det jätte roligt. Mor och far bjöd på grillat och vi var inte hemma igen förens vid 20.30. Tack för en trevlig dag Mor och Far. Love ya!
 
love the forest!

Fredag=tacos?

Den 2012-08-05,kl 08:34:35 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Fredagen bestod av städning, en massa städning! Rensade barnans leksaker, plockade rätt i garderober, ja allt! På eftermiddagen kom Ulli förbi på en fika. Annars hände det inte mycket under fredagen. På kvällen blev det tacos och jag har köpt en kniv till Isaac som man inte kan skära sig på men ändå skära grönsaker med så han fick vara med och fixa tacosen :)
 

Leklandet i Karlstad.

Den 2012-08-05,kl 08:30:52 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå :)
 
I torsdags drog vi till Leklandet i Karlstad. Vi har bara varit i Örebro tidigare men nu blir det att fortsätta åka till karlstad. Ett mycket trevligt Lekland, lagom stort. Efter Leklandet blev det lite shopping på bergvik innan vi drog till min kusin Mia på lite fika. Sen vart det lite stressat, vi kom hem från karlstad 19.10 och min träning började 19.30. men jag hann ändå i god tid, jag hann till och med natta Liam innan ;)
 

Jobbig dag.

Den 2012-08-01,kl 17:37:30 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Tobias har suttit i kga och sålt jordgubbar hela dagen vilket betyder att jag varit helt själv med barnen idag. Inte alls så roligt med tanke på att Liam varit såå gnällig. Han vaknade 7.30. Bytte blöja, tog på oss kläder sen tog vi en snabb promenix med Maja medans Isaac sov. Vid 8.30 började Liam bli trött och gnällig. Inget var roligt. Efter 1 timmes gnäll alltså vid 9.30 somnade han och sov till 12!? Klädde oss igen och tog en promenad till affären, hem och lagade sen lunch som idag fick bli stuvade makaroner med stekt falukorv. MUMSFILIBABA! Vid 14.30 började gnället igen, vid 16 kom mor, far och min morbror Bosse förbi på en kopp kaffe. Han blev pigg ett litet tag men efter en stund var det bara mamma som gällde. Min mor försökte få honom att somna med han bara skrek och skrek. När han fick komma till mig blev han tyst direkt. Men jag var tvungen att stå upp och gunga på honom ett tag för satte jag mig ner gnällde han direkt igen. Nu sover grabben sen 16.30... Denna kväll kommer nog inte bli alls rolig. Skulle ha dragit till gymmet vid halv åtta med skippar det när Liam är på detta humör för jag vet att det inte är alls roligt att vara ensam med honom när han är såhär. Man vill ha lite avlastning. Nu är iaf gubben på väg hem. När han kommer hem blir det rester till middag.

3 dagars febern

Den 2012-08-01,kl 08:44:41 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå!
 
Var ett tag sen nu, men jag har inte haft lust eller ork till att blogga. Så vad har vi haft för oss då? ja ni. det är inte mycket. Lillskrutten har nämligen haft 3 dagars febern. Började fredag morgon och slutade på måndag. Han har ändå varit go och glad under tiden han hade feber. Värre är det nu efter, nu bara gnäller och gnäller han hela tiden. Han har nog en hel del sömn att ta igen kan jag tänka mig. Imorgon drar vi till lek och buslandet i karlstad. :)