Härligt underbart gympass!

Tack återigen kära far för att du var barnvakt till gossarna så jag tog mig till gymmet. ♥
 
På gymmet blev det idag att träna igenom hela kroppen lite. Vi startade med marklyft och körde 7set på lite olika vikter för att känna på det lite och få in tekniken. Kändes skitbra! Efter marklyften körde vi dropset på triceps, benspark, 21:an bicepscurl, lite smått bänk och avslutade med fällkniven för magen. Kändes verkligen fantastiskt att vara på gymmet idag, hade en grym kontakt med musklerna.
 
 
Sen hem, Mirva kom förbi, käkade middag som bestog av resterna från lunchen till mig och Isaac fick resterna från igår. Snackade massa skit med Mirva, barnen lekte. Alfons och Elisabeth kom förbi och grattade Liam. Sen när de gått och Liam somnat kom min kära mor och var barnvakt så jag kunde gå på handbollsträningen. TACK! Tusen tack. Jag har världens bästa föräldrar♥ Hoppas ni förstår hur mycket vi uppskattar er!
 
Hemma efter träningen fick det bli ett härligt bad, direkt jag kom upp ur badet började Liam krångla. Troligtvis magknip. När jag sitter med Liam i famnen på hans rum så börjar även Isaac gråta från hans rum. Känns lite jobbigt att inte kunna klona sig vid sånna tillfällen. Men Isaac lugnade ner sig av sig själv så har inte en aning om var det var med honom. Tobias går för tillfället och vaggar på Liam nu, det låter som han somnat.
 
Känner att magen kurrar efter något så tar mig någon bit ost med lufttorkad skinka ;) MUMMA :)
 
 
KRAAAM

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback