Liam ♡ Dora

Den 2012-11-24,kl 15:36:22 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica LaineGrabbarna ♥

Den 2012-11-22,kl 18:14:48 | Filed in | Kommentarer: 1
© Angelica Lainevabba

Den 2012-11-21,kl 09:43:59 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!

Gårdagen jobb gick hur bra som helst! Vi miljonlottare var i Kristinehamn och jobbade och för mig gick det skitbra. Och träningen kunde jag vara med på igår, underbart att vara hemma i tid. Skulle varit i Kristinehamn idag också och jobbat men tyvärr blev det att vabba idag. Imorse när jag gick in och väckte Liam så hade det hänt en olycka i form av nr2 i sängen. Trodde direkt på magsjukan, ringde dagis och frågade om de hade magsjukan där och det hade tydligen varit några förra veckan som haft det. Så jag bestämde mig för åtråvärda han fick vara hemma idag då jag inte visste om det var de eller inte. Vid 8 fick gång en flaska välling och jag satt beredd med en hink bredvid, men inget. Härligt! Nu vid mellis fick jag syn på en tand som kommit upp, en till som precis tagit sig igenom tandköttet, en som bara syns genom tandköttet och en till som snart kommer från där han är jätte svullen. Så där har vi förhoppningsvis förklaringen till att han var så lös i magen.

Imorgon är jag ledig och då blir det fika på vårt fina café här i byn (om det det är så att han inte har magsjukan alltså! ) Sen på kvällen blir det handbollsträning.

På fredag jobbar jag halvdag. Tobias kommer in när jag slutat så ska vi käka lunch på stan sen handla julklappar. :-)
Underbar helg

Den 2012-11-18,kl 11:26:54 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Gårdagen spenderades med goa Ulli och Lowa. Vi käkade middag tillsammans, barnen lekte, det dracks kaffe och en massa prat blev det. Måste verkligen göras om fler gånger ♥

Idag på förmiddagen har vi tvättat, snart är det dags för lunch och efter Liam sovit middag drar jag med mig barnen till Dessan och spenderar eftermiddagen där. Eftersom Tobias jobbar eftermiddag denna helg trodde jag att det skulle bli den tristaste helgen på länge men ack så fel jag hade! Nej, nu är det dags för lunch!
Work

Den 2012-11-13,kl 09:09:55 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Härligt det känns att vara frisk igen. Bara lite hosta kvar men det får jag nog stå ut med resten av vintern ;-) Om en stund bär det iväg till jobbet, 12.15 - 21.00 idag. Nu ska jag försöka få lite frukost i magen. Ha en bra dag.
Nov. 08, 2012

Den 2012-11-08,kl 08:53:59 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Usch! Nu vill jag bara bli frisk, är grymt trött på denna hosta, som dessutom bara verkar bli värre och värre... Var iväg och jobbade igår och det var ju ingen hitt vill jag lova. Hostade så mycket att jag tror f*n att jag fått magrutor idag. Och sista passet, efter endel samtal då fick jag ta en paus för jag inte fick någon luft.. Så idag och imorgon blir jag hemma från jobbet och nu hoppas jag verkligen att jag blir frisk till måndag. Jag vill jobba!!

Hostan har nu även smittat av sig på Isaac. Håller tummar och tår för att han inte ska bli sjuk nu...

Liam är iaf helt frisk nu, ingen ögoninflamation eller urinvägsinfektion kvar :)

Liam har sagt sin första 2ords mening här om veckan också! När vi var ute och gick promenad så sa han: Titta bilar! Min lilla grabb börjar bli stor nu ♡


solstrålen ♥♥

Detalj

Den 2012-11-07,kl 10:31:51 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine♡♡♡

Den 2012-11-07,kl 10:31:02 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica LainePenicillin

Den 2012-11-05,kl 21:45:12 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God kväll!
Efter att ha vaknat allt för många gånger av hosta inatt samt vaknat med feber på morgonen så ringde jag VC och fick en tid så de kunde ta lite prover. Det visade sig att jag hade en infektion i kroppen och svullna halsmandlar så jag fick både penicillin och hostmedicin utskrivet. Underbart! Nu snart kanske man blir människa igen och kan träna! Jag saknar träningen och alla mina underbara handbollsbrudar ♡
Idag + imorgon är jag ledig med barnen då Tobias jobbar eftermiddag. På onsdag är det jobb igen som gäller, inte varit där sen i torsdags så saknar ju de härliga arbetskamraterna också! Nej nu ska jag fortsätta hosta och kolla på CSI :-)
Sjukstugan!

Den 2012-11-04,kl 10:00:04 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Ska man aldrig få bli frisk nu eller? Jag har haft en riktigt hemsk hosta i 1, 5 veckor nu, trodde (eller hoppades) att den var påväg över, men icke! Imorse vaknade jag upp med feber, halsont och hostan var värre... Suck! Och så har vi lilla Liam. I onsdags var Tobias med honom till VC och det visade sig att han åkt på ögoninflamation, han fick ögondroppar med penicillin i som skulle ges var 3:e timme vaken tid. Jo men visst, det gick ju inte att ge honom det! Han totalvägrar, så de är ju bara och tvätta ögonen istället med destillerat vatten. Fredag kväll efter Liam somnat och kanske sovit ca 1 timme så började han gallskrika. Det gick inte att lugna ner honom alls, jag tog med honom in till oss och låg med honom på bröstet, då började han ta sig på blöjan. Jag tog av blöjan för att se om det var något knas och då vaknade han till. Gick ner på golvet utan blöja, satte sig på huk och kissade och SKREK! Jaha, urinvägsinfektion tänkte vi då. Mamma kom och såg till Isaac och vi åkte till akuten med Liam i hopp om att få något. Men icke! Läkaren trodde absolut inte att han hade urinvägsinfektion eftersom han inte haft feber. Han tog ingen sticka eller något för att vara på den säkra sidan utan skickade hem oss och så att vi skulle ge honom Alvedon. På lördag kom mamma hit på fm och samma sak hände då, Liam ställde sig helt stilla och sen bara SKREK han. Jag rusade fram och kände på blöjan och visst var den varm. Det gjorde ont när han kissade! Mamma ringde hemtjänsten och frågade om vi kunde få en sticka så vi kunde kolla själva om han hade urinvägsinfektion eller ej. Och självklart visade den att han hade det! Tänk att man själv ska behöva göra läkarens jobb... Tobias och mamma åkte med Liam till Kristinehamn för att få något och höll på att komma hem tomhänta ändå. Läkaren där trodde att han kanske bara hade ett sår i snoppen, WTF!!! Åå man blir så arg på läkare ibland. Efter mycket om och men så fick de iaf med sig något hem för urinvägsinfektionen. Jisses..Igår hade vi ett litet halloween party för barnen. Dessan med sina 3 kom och även Ulli med Lowa. Tack för en trevlig eftermiddag!

kaffe med dopp? ;-)