Gäsp

Den 2012-10-30,kl 07:31:41 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Tröttare än tröttast idag! Lillfisen är inne i en period nu då han ska ha välling vid 00 och sen igen vid 04-05. Oftast ska han ha nappen däremellan också. Sen är det också tidiga mornar som gäller. Igår var det 05.50 och idag skulle han upp 05.15. Tog med honom in till mig så fick jag iaf ligga och dra mig till strax efter 06 ( med sparkar lite här och var av en Liam som inte ville ligga stilla) Men nu är vi iaf vakna, barnen ska få kläder på sig snart och efter lite tandborstning så är vi redo för dagis. Skönt ändå att inte behöva stressa, de ska inte vara där förens 9.15. För mig är det jobb idag 12.15 - 21.00 inte alls roligt då jag har en hosta som snart tar dö på mig. Men det är bara att se glad ut, hosta får jag göra mellan samtalen... Längtar till lördag, då blir det halloween fest för barnen med underbara Dessan.

Hemma

Den 2012-10-18,kl 09:50:05 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
 
Igår fick Tobias komma och hämta mig tidigare från jobbet. Mådde hur kasst som helst, huvudet värkte, jag var helt yr och mådde illa + ingen energi alls till att sälja så tyckte att jag likaväl kunde åka hem istället. Jaha ett härligt virus i kroppen, eller nee, väl hemma upptäckte jag att det tydligen var lingonveckan som kommit på besök så mitt måeende kanske berodde på järnbrist? Ska kika här hemma nu och se om vi har några järntabletter kvar hemma. Så idag fick jag bli kvar hemma eftersom jag inte mådde bra när jag vaknade heller + att det var en hemsk natt med Liamski... Vi försöker att få honom att sluta äta välling på natten men det går inge bra alls. Han vaknar om han inte får vällingen och ligger och gnäller m.m inatt gick det 1 - 1½ timme innan jag gav upp och gav honom välling ändå. Suck! Ändå har vi öka hans kvällsvälling nu men det hjälper inte. Vi har också testat att ge honom lite vatten på natten istället för välling men då blir han bara arg... Någon som har bra tips på hur vi kan göra?
 
Imorgon blir det jobbet iaf och på lördag ska vi på kalas för Theo + att jag har cash-race på jobbet 12.00 - 18.00 tror jag att det va.
 

Old!

Den 2012-10-16,kl 21:57:27 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God kväll! :)
 
Ligger här med den bärbara datorn på magen i sängen och kikar igenom gamla inlägg på bloggen. Det känns faktiskt riktigt skönt att ha dem att gå tillbaka till och kika då jag har världens sämsta minne. 
 
Idag har jag varit ledig från jobbet. Jag har kommit fram till det att de måndagar, tisdagar och onsdagar som Tobias jobbar eftermiddag kommer jag att ta ledigt från mitt jobb. Annars blir det 1,5 timmar i bussen dit, jobba 3,75 timmar för att sen sätta sig på bussen igen och stressa hem till dagis. Och det är ju bara 6 dagar på en 8 veckors period.
 
Så idag har vi tvättat, plockat upp vinterjackor, vinterskor, mössor och vantar. Sen har vi packat ner alla vår/sommar ytterplagg och burit ner i källaren. Efter lunch kom mor hit och gjorde mig och barnen sällskap på Tobias jobbar. Det blev bullbak och brödbakning. Tack för hjälpen mor! Sen har jag också hunnit med att dammsuga, damma och vika in den torra tvätten. Så nu är det ett städat och vackert hem min underbara fästman kommer hem till :)
 
Imorgon är det jobb som gäller igen, 12.15 - 21.00! Loveit!
 
Bildregn!!!
 
 
En hel del bilder blev det :) Nu blirre sova. God natt!
 

Hej!

Den 2012-10-09,kl 11:35:04 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Länge sen sist. Här knallar allt på. Jag trivs jätte bra på jobbet och efter två veckor fick jag vara kvar. I fredags när vi fick veta det blev jag hur glad som helst. Nu sitter jag faktiskt här på jobbet och väntar på att vi ska börja. 12.15-21.00 är det som gäller idag. Igår gick det så j*vla bra! Är så stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle klara av detta jobb eftersom när jag kom hit hade jag telefonskräck. men det gick över väldigt fort och jag förvånas av mig själv varje dag när jag börjar diskutera med kunderna och faktiskt lyckas få ett NEJ! till ett JA! Det känns helt underbart. Det som känns lite konstigt och jobbigt är att vara borta från familjen. Det är ju inget jag är van vid. Nu åker jag ju hemifrån 09.25 måndag - onsdag och är hemma igen 22.35. Torsdag åker jag 07.35 och är hemma igen antingen 17.35 eller 19.30 om Tobias måste hämta mig i kristinehamn. Och fredagar 07.35 åker jag och är hemma 17.35 så det blir ju långa dagar men jag har ju iaf helgerna lediga och det känns bra. Så det var lite utdate om mig ska vi ta lite om lillskiten Liam också? Och kanske lite om Isaac med?

Ur Liam ploppar det fram nya ord varje dag! Och han är fortfarande en riktig busonge. En riktig klätterapa vilket vi absolut inte gillar med tanke på att han är så klumpig också. På dagis går det jätte bra nu, och igår när Tobias skulle hämta honom sprang han in och lekte igen och ville inte med hem. Så det känns skönt att han gillar dagis!

och Isaac då.. Vad ska vi skriva om honom. Han är ju fortfarande en helt underbar grabb! Han älskar att gå till dagis och leka med alla sina kompisar. När vi är hemma så stänger han antingen in sig på sitt rum och leker med sina legogubbar, dinosaurier eller så kikar han på barnprogram.

Så det var lite utdate, vet inte riktigt när jag kommer uppdatera igen så ha det bra sålänge!

Kraaaam!