HejHopp!

Nu var det ju sådär länge sen igen jag skrev att jag inte riktigt vet vad jag ska börja skriva nu...
 
Vi kan ju börja med att den 25 Mars blev Isaac 5år!!! Stora grabben nu! Och av mormor, morfar, moster och Bosse fick han i födelsedagspresent en ny cykel, utan stödhjul. Snacka om att det var en glad grabb :) Igår var vi ute på eftermiddagen så han fick testa att cykla lite och det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Lite svårt med balansen med 2 gånger lyckades han cykla "själv". Nej, vi släppte honom inte men det kändes i jackan som vi höll i att han faktiskt cyklade själv.
 
Isaac har även varit på sitt första kalas hos en kompis helt själv nu, utan mamma och pappa och det gick ju också hur bra som helst. Min grabb börjar verkligen bli stor nu♥
 
och Liam då? Jo han växer så det knakar nu! Munnen går i ett från det han vaknar till det att han somnar. Det kommer nya meningar varje dag och han är en riktig härmapa. Allt Isaac gör ska han också göra.! Och får han inte som han vill eller om något inte går som han planerat så blir han så arg, han har fått sin mammas temperament ;)
 
Okej, händer annars då? Ja ni, det är inte mycket.. Jag springer ju som vikarie på både Hemtjänsten och som personlig assistent men just för tillfället är det inte mycket jobb tyvärr.
 
Till helgen ska Isaac ha barnkalas och om alla som blivit bjudna kommer så kommer vi ha 11 barn här i lilla lägenheten :) Ska bli skojsigt :)
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback