Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag!

Fredag: Vaknade med en grym träningsvärk i benen efter mitt och Supermans benpass. Härligt! Jobb på HT 7.30-10.30. Min underbara mor var barnvakt till grabbarna den stunden eftersom T jobbade FM. Hem, lagade lunch (som jag även bjöd mor på!) Slöade till "Modig" innan Micha, Mikael och Elvira kom förbi på kaffe. Senare på eftermiddagen kom Superman förbi, vi bjöd på mat, vi tittade på gladiatorerna och sen blev det film.
Lördag: Jobb på HT 7.30-10.30. De drog över på jobbet ca 30 min så väl hemma vart det lite stress. Mor hade som tur var fixat lunchen eftersom hon var barnvakt även då när T jobbade FM. Packade matchväskan och drog iväg till Arvika på match. matchen ska vi inte skriva om här, vi har aldrig någonsin spelat så dåligt som vi gjorde då! Åkte hem sur som en citron med en förlust..
Söndag: Jobb på HT 7.30-10.30. Hem och fixade lunch. Packade matchväskan, klädde barnen och tog en promenad till hallen. Tack underbara mor för att du kom hit och var barnvakt hela helgen♥ Och denna gång blev det VINST! Så j*drans undebart! Arvika som vi förlorade mot på lördagen ligger 10:a (sist) i tabellen och Grums som vi spelade mot på söndagen ligger 5.a, vi ligger 7:a. Så detta var en grymt härlig vinst! 23-16.
 
Måndag: Blev inring på jobb 7.30-14.00 på HT. Väl hemma igen blev det inte mycket gjort, jag var så trött efter denna helg så det blev bara slöning. När barnen somnat fixade jag matschema för två veckor framåt samt inköpslista.
 
Tisdag: En tripp till Maxi på morgonen/förmiddagen. Flygande Jacob till lunch, mor och far kom förbi på en kopp kaffe. Tvätten har blivit vikt & disken är borta. Nu slöar jag lite här men en kopp kaffe innan det är dags för kvällsmat. Imorgon är det jobb igen på HT 16-21. ME like!

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback