Long time no see

 
Hej!
 
Nu var det såhär länge sen igen jag skrev och massor har hänt! För det första så jobbar jag inte kvar som försäljare i Karlstad. Det blev allt för jobbigt med pendlingen och jag fick ingen som helst tid över med familjen, vilket gjorde att jag inte tyckte det var lika roligt längre och presterade inte så bra på jobbet. Så efter julledigheten sa jag upp mig, så nu är jag springvikarier inom äldreomsorgen här i byn och jag har även fått in en fot som springvikarie inom LSS (personligassistent). I torsdags fick jag gå bredvid och det ska jag även göra på torsdag och fredag som kommer nu. Nu hoppas vi bara på att de ringer in mig MYCKET :)
 
Sitter och funderar på vad som hänt mer de senaste dagarna/veckorna men mitt minne är ju sååå kort så lägger in lite bilder ist och skriver lite om dom ;)
 
Lillskrutten sitter med mormor och tittar i Nalle Puh boken, sitter och pekar på åttan och sägen DÅTTA, pekar på nio och säger NIIIOO. Sen kan han även ett, två, tre och tio! Inte dåligt för att vara 1,5år, vart tar tiden vägen de blir stora så fort!
 
Jag älskar att sitta och titta på Liam när han sover! Det ser så mysigt ut.
 
Båda grabbarna har nog saknat att ha mamma hemma. Här sitter båda två på min mage och tittar på barnprogram.
 
En månad var vi helt besatta av Ben&Jerry's! Tror vi handlade glass för ca 350:-... På EN månad..!
 
Min älskade syster och jag på nyår. Lillskrutten orkade inte hålla sig vaken till tolvslaget utan han däckade vid 19.10. Isaac däremot orkade att hålla sig vaken, han tyckte det var roligt att se raketerna men även lite läskigt. Mest nöjd vart han nog över att få tända tomtebloss. :)
 
På nyårskvällen blev det även lite spel. Här har vi spelar "Vuxenpoäng" ett väldigt roligt spel!
 
Isaac och jag på nyår♥
 
Den 1januari var det jobb som gällde. På nyårsafton hade jag en utbakadfläta som jag även sov med under natten. Och eftersom jag började jobba 7.30 så hann jag inte duscha vilket resulterade i ett grymt snyggt svall på jobbet. Kanske skulle permanenta håret? ;)
 
Denna bild tog jag när Liam satt och bet på tån, sa blääää och sen skrattade. :)
 
Liam var en av vinnarna i Dora's stora jultävling!
 
Vi har gjort om helt i vardagsrummet! Ny soffa, ny tv-bänk, möblerat om och nytt vardagsrumsbord som ni ser en skymt av på bilden här. LOVEIT!
 
I torsdags var vi till BVC på 1,5 års kontroll/vaccin med Liam. Han följer sin kurva så fint så. Spruta var dock inte det roligaste.
 
Igår hade jag myskväll med Isaac. Vi kollade på gladiatorerna, dippade morötter och gurka, tände levande ljus och drack mjölk ut vinglasen. Isaac var så nöjd och glad♥
 
Idag vid lunch så satt Liam bara och skrek och var jätte ledsen och skulle absolut inte äta något! Så vi tog ner honom, satte igång Dora sen gick vi tillbaka till köket. När vi ätit klart möts vi av denna syn. Inte undra på om han inte ville äta något om han var såhär trötter! Och på eftermiddagen idag har vi haft besök av Ulli och Lowa. Barnen har lekt, spelat spel och tjafsat lite. Jag och Ulli hann också med lite spel, yatzy och massa snack♥
 
Imorgon kl 14.00 är det hemma match mot Hammarö! Taggad!  

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback