Veckan som gått!

God morgon!
 
Lite update om veckan som gått.
 
Tisdag: Efter att jag lämnat barnen på dagis blev det direkt till gymmet för ett triceps/rygg-pas, sen hem och fick i mig lite sen frukost/ tidig lunch och hann även pusta ut lite i soffan innan Björta kom förbi på kaffe och Yatzy. På kvällen sen vart det även handbollsträning. 
Onsdag: Samma där, efter att jag lämnat barnen på dagis drog jag direkt till gymmet och då fick det bli ett grymt benpass. Jag var helt skakis i benen när jag gick därifrån. Sen tror jag inte det hände så mycket mer roligt under onsdagen...
Torsdag: Upp med tuppen för att gå bredvid på jobbet. 06.15-13.30. Gick hur bra som helst, var med i skolan och jag hade glömt hur roligt det var med träslöjd ;) Blev ingen handbollsträning på torsdagen för min del då jag lyckades få en grym huvudvärk som vägrade släppa så istället fick det bli tidigt i säng!
Fredag: Upp med tuppen igen för att gå berdvid! 06.15 - 13.30. Tobias kom och hämtade mig efter jobbet och vi drog iväg en snabbis till mor innan det var dags för kalas hos Petra och Jocke. Vid 16 tiden ringde de från Äldreomsorgen och frågade om jag kunde komma och jobba och visst tackar man ja till det! Så det vart jobb igen 16-21! Väl hemma igen så blev det ett bad med gubben innan jag tvärdäckade i sängen.
Lördag: 07.20 ringde telefonen och väckte mig, och det var hemtjänsten som ringde och frågade om jag kunde komma och jobba. Det var bara att kasta på sig kläder och springa iväg, man tackar inte nej till jobb! Så det vart jobb 07.30-11.00 Snabbt hem och kasta i mig lite lunch innan det bar av till Hammarö för match. Åkte dit med inställningen att nu j*vlar håller vi ner siffrorna (vi spelade mot dem helgen innan och förlorade med 13bollar). Hela första halvleken ledde vi och i halvtid stod det 9-10 till oss! Tyvärr så tappade vi det i slutet av matchen och matchen slutade med 4 bollars förlust med ack vilken bra match. Jag är så stolt över oss brudar!
Söndag: Igår hade vi finbesök av Dessan och Ozzylinn, som vanligt blev det lek och massa skratt. Även mor, far och morbror Bosse var förbi på en kopp kaffe igår. Annars var söndagen lugn.
 
Lite bilder från veckan som gått:
Sen frukost/tidig lunch i tisdags. MUMS!
 
Liam skulle ha på sig hjälmen till dagis!
 
Egopic.
 
Två snygga rivsår efter lördagens handbollsmatch.
 
Lördagsmys med popcorn.
 
Söndagsfin!
 
 
 
 

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback