L,S,M,T

Den 2013-03-20,kl 08:01:43 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Lördag:
Jobb 9-14 på LSS. Var länge sen jag var där men det gick ändå hur bra som helst. :) Sen direkt in i bilen och iväg till Forshaga för match! I slutat av förta halvlek lyckades jag stuka foten! AJ! Så det blev ju inget mer spel för mig under matchen... 
Söndag:
Var meningen att jag skulle jobba 9-20, men med en stukad fot som ömmade utav helvete fick jag fixa någon annan att jobba där.. Trist som attan. På eftermiddagen kom Micha, Mikael och Elvira förbi på kaffe. Ååå gud vilken underbar valpis de har skaffat sig.
Måndag:
På förmiddagen tog jag och barnen en promenad till bollhallen och fikade lite. Och på eftermiddagen sen åkte Tobias och Isaac iväg på bad. Liam var/är så snorig så han fick bli hemma med mig.
Tisdag:
Var meningen att jag skulle jobb på LSS 13.15-20.15 men de ringde från Liams dagis så jag fick gå och hämta honom. Han hade tydligen kräkt en gång vid maten och det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra. Jag vill inte vara den som sprider runt magsjukan. Som tur var visade det sig att det inte var magsjukan utan "bara" att han är slemmig. Men det fick ändå bli VABB igår och resten av veckan..
Onsdag(idag):
 
Dagen har inga som helst planer. Grabbarna fick vara hemma från dagis, jag vaknade upp med taggtråd i halsen och en rinnande näsa. Bara att försöka bli friska igen!
 

Fredag!

Den 2013-03-15,kl 19:50:53 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hallå!Igår var godingen hos frisören och klippte sig. Han vart så snygg i nya frisyren :) Jag passade också på att färga ögonfransarna!Idag har vi varit till stan och handlat lite födelsedagspresenter, mjukisbrallor till Isaac och jag lyckade även få med mig ett par nya Inneskor till handboll. Nice! På eftermiddagen kom Carro förbi på kaffe med sina två godingar. Dagen har varit bättre än bäst! Barnvagnen + spjälsängen har vi fått sålt idag också. Liam sover ju i stooora sängen nu (Isaacs gamla) och det går hur bra som helst.

Imorgon är det jobb 9-14 sen direkt in i bilen och iväg till Forshaga på match. Söndagen kommer bestå av jobb hela dagen lång, 9-20!

SuperNöjd

Den 2013-03-12,kl 22:20:20 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Gooo kväll!
 
Idag vart ju en toppendag! Lämnade barnen på dagis 8.30. Hem en liten sväng innan jag drog till frissan 9.30, både klippning och slingning i mörkt och ljust. Håret känns så fräscht och snyggt nu. Bra gjort där både Mia och Jenkan :) 13.05 vart jag klar och då var det bara at promenera till dagis och hämta grabbarna igen. Tog mig en dans med dammsugaren och dammtrasan innan det var dags att ställa sig och laga middag. Idag blev det kycklingtacos. Bus med grabbarna innan det var läggdags och sen handbollsträning för min del. Inga fel på denna dag inte :)
 
Inte så bra ljus på dessa bilden men jag trivs oerhört bra i denna färg på håret :)
 
 

FRISKA! :)

Den 2013-03-11,kl 22:16:08 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Wiieee,! I fredags EM försvann Isaacs feber, härligt. Idag var det bad igen efter 2 veckor utan. Det var två glada och trötta grabbar som somnade vid 19-tiden. Imorgon är det dagis som gäller, där har det ju inte heller varit på 2 veckor eftersom veckan innan förra vecka var det ju sportlov och sen blev de sjuka. Härligt att vara tillbaka i rutinerna igen. Imorgon är det även dags för kalufsen på mitt huvud att få sig en omgång med både sax och färg, 9.30 sitter jag i stolen hos frisören :)

ha en fortsatt trevlig kväll alla!

/Angelica

Sjukstugan

Den 2013-03-07,kl 08:04:29 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 1
© Angelica Laine
Precis som rubriken, här är det sjukstuga. I fredags vaknade Liam med feber, så typiskt eftersom vi hade planerat att barnen skulle sova hos mormor och morfar för jag skulle ha lagfest här hemma. Tusen tack mor och far för att barnen fick sova hos er även om Liam hade feber. På söndagen var Liams feber borta, jag jobbade på HT delad tur 7.30-10.30 sen 17-21. På kvällen fick Isaac feber och den sitter i änn idag. Bara stiger och stiger. Nu har han även hosta och ont i halsen så mot kommer förbi lite senare och kika i halsen på honom. Ikväll är det handbollsträning som gäller annars är det inte mycket planerat denna vecka. Hoppas Isaac blir frisk snart så vi kan vara ute  det vackra vårvädret.