Sjukling

Den 2013-05-29,kl 14:45:49 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God middag!

Vet inte vad som flugit på mig idag/igår kväll.. Mådde illa igår när vi skulle sova. Imorse vaknade jag 5.40 och var tvungen att springa på toa. gick och la mig igen sen toan en gång till. De känns inte som magsjukan.. Har lite feber också. Har sovit ända fram till 14 idag men är fortfarande trött. Men nu skickade jag precis iväg T till affären så han fick handla hem lite jordgubbar och melon. känner att jag vill ha något gott att äta på :) Nu hoppas jag verkligen att jag blir frisk till lördag för då ska mor och jag ha 70 års kalas!

Måndag 27/5

Den 2013-05-27,kl 14:32:45 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Hej!
 
Igår förmiddag tog vi cyklarna (cykelkärran måste varit vårt bästa köp!) till mamma. Cyklade förbi affären och köpte med blommor och fika. Satt ute och fikade i det härliga med blåsiga vädret. Barnen älskar att vara ute och leka. 15-20 var det jobb som gällde för min del. Väl hemma blev det några avsnitt av "How I met your mother" på Netflix. Älskar Netflix!
 
7.10 imorse ringde telen, trött som attan var jag men det blev att jobb 7.30-13.30. Pussa T i dörren när vi byttes av, han jobbar nämligen 14-22 idag. Nu blir det slapp resten av dagen tror jag. Min fot gör ont :(
 
 

Leker hos mor

Den 2013-05-26,kl 12:03:54 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine


Lite rakare och står lite längre än sist! Det tar sig!

Workout

Den 2013-05-26,kl 08:38:46 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
När allt känns gött, träningen går kanon. Hade precis börjat med promenader. Lägger på mer vikter på gymmet, då, då minsann får man hälsporre! Inte visste jag att det gjorde så j*vla ont!! Inte ens en promenad till affären känns bra och enda sättet att det ska bli bättre är vila.. Jag vill inte vila! Jag har ju precis kommit igång ordentligt!Fösta promenaden och efter de kommer hälsporren!Ingen skön promenad!En kortis promenad med barnen.

Några bilder från gymmet också:

Morsdag ♡

Den 2013-05-26,kl 08:29:32 | Filed in | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God morgon!

Igår kom mormor och tog med barnen på en promenad, det var mycket viskning och hysshyss och jag fick absolut inte följa med. Imorse fick jag denna fina present på morsdag av barnen ♡Tusen tack!

Är så stolt över min gubbe också, han var iväg på rally igår (han är kartläsare) och de kom på en tredje plats av femton. Så duktiga!
Gårdagen spenderades med min underbara mor, efter att hon och barnen var klara med hemligheten gick vi och köpte glass. När Liam sovit middag tog vi cykeln till Rönningen och kollade på mosters fotbollsmatch. Påväg hem därifrån fick vi se en snok och Isaac vart så glad! Sen vart de myspys resten av dagen.