Tisdag

Den 2014-02-25,kl 10:47:55 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God förmiddag!

Dagen startade 6.30, upp å göra sig ordning för en halv dags jobb. Nu sitter jag här på jobbet och väntar in att klockan ska bli 11.30 så jag kan få lite lunch i magen. Gubben kommer och hämtar mig så tar vi med oss Isaac å tar en dagens. Liam är nämligen på dagis idag. Eftersom vi bara har barnen på dagis 15h i veckan så har Isaac sportlov nu medans Liam som vi fortfarande betalar för får vara där. I vanliga fall brukar vi ha Liam hemma också under loven för det känns så konstigt att bara åka dit med ett barn, men denna gång valde vi att han skulle få vara på dagis för förra veckan blev han ju en stor pojke som har fått börja på stora avdelningen. :) Nej, nu kanske man ska vara lite social med arbetskamraterna ;)

Måndag

Den 2014-02-24,kl 14:52:54 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Idag var vi lediga hela familjen så tillsammans med barnens mormor, morfar och moster gick vi ut i skogen. Där blev det lek och korvgrillning. Man får passa på medans det inte regnar eller snöar. Idag blåste det rejält ute men i skogen var det iallafall ganska vindstilla. :) 
 

A new year

Den 2014-02-24,kl 14:49:20 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Nu fick jag helt plötsligt lust att börja blogga igen, så vi gör ett försök och börjar med en riktig BILDBOMB! 
 
 
Sen jag sist skrev något här har vi flyttat till en större å bättre lägenhet, med uteplats fram & bak. Helt underbart, som ett eget litet hus med 9(!?) rum å kök å 2 toaletter!!
Med en kamin i källaren ♥
I januari åkte vi till katthemmet i Kristinehamn och hämtade en katt. Vi föll för en Nisse på 7 år. En helt underbar katt!
Ca 2 veckor innan jul fick Isaac vattenkoppor, och 2 veckor senare på annandag jul var det Liams tur. Isaac tyckte inte det var så jobbigt med kopporna, Liam däremot led ett par dagar. Det kliade väldans i huvudet på honom... Men nu är det skönt att det är överstökat. 
 
Jag har lämnat det blonda och nu blivit brunhårig igen! :D 
Mina två tokiga grabbar å jag!