Uppe med tuppen

Den 2014-03-03,kl 09:30:35 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
God förmiddag!
Ja som rubriken lyder så var jag nog till och med uppe före tuppen idag. Liam gnällde vid 5.10 å ville ha välling så jag gick upp och gjorde det. Tänkte dra iväg till gymmet då också men ångrade mig när jag kände hur öm jag var (är) i kroppen efter gårdagens MMA träning. Efter att ha gett Liam välling tänkte jag lägga mig en stund igen men icke sa nicke! Där på min plats i sängen låg Isaac å sov så gött! Äsch va fan tänkte jag å vände på klacken ut mot köket igen och slog igång kaffe. Vart en lugn och skön morgon nere i källaren framför tvn :) Idag är det jobb som gäller, 7.30-11.30 sen igen 18-21.30. Härligt!! :)


Bjuder på en gammal bild på Liam ♡


Ledig helg

Den 2014-03-02,kl 16:11:08 | Filed in Vardagen | Kommentarer: 0
© Angelica Laine
Fredag:
Startade den första lediga dagen med att vakna 6.45, utvilad å pigg. Ställde mig på crosstrainern å körde 7km. Sen vart de duschen å vidare till kristinehamn. Grabbarna hade tid hos tandläkaren 9.15. Båda grabbarna hade så fina tänder. Vi var lite oroliga innan för Liams tänder eftersom han fortfarande använder nappen. Men sen en tid tillbaka får han bara ha den efter kl 18 och det sa vi till tandläkaren också. Å det var inga problem alls med hans tänder, hon tyckte det var bra att vi gjorde som vi gjorde med nappen för han är ju inte redo att släppa den än och tar man den för tidigt så kan han ta till tummen ist och det är mycket värre än nappen..
Efter tandläkaren stannade vi till hos barnas farmor på en kopp kaffe. Sen hem å fixade lunch å direkt efter lunch drog vi till mor och far min på kaffe och nybakta bullar å kakor. MUMS! Tillbringade några timmar där innan vi alla gick hem till oss och fixade med middag. Bjöd mor å far på middag å hade en trevlig kväll ♡

Lördag:
Vaknade även andra lediga dagen 6.45!? Körde 1mil på crosstrainern denna morgon. Dusch å sen fick det bli en promenad till affären med barna, gubben å mor min. :) Var hemna lagomt till att börja med lunchen å efter lunch ringde Isaacs flickvän som ville att han skulle komma dit å leka. Så vid 12.30 körde vi ner honom dit. Sen vart det inte många knop gjorda hemma, mös med Liamski, kollade på handboll på tv:n och bara tog det lugnt. Lagom till middagen kom Isaac hem å på kvällen vart det lite mys till melodifestivalen.

Söndag:
Äntligen lite sovmorgon till 7.45!! ;) Gick mest runt å var nervös hela förmiddagen. Kl 12 skulle nämligen jag och Dessan prova på MMA! Sjukt roligt, jobbigt så in i piiip å läskigt! Nu efter 2 timmars träning har jag fått mat i magen, nyduschad å fräsch å tvätten i maskinerna så ligger jag här i sängen med ömmande kropp. Men de var det värt, det var så roligt!


Lite bilder från dagens träning med Dessan.
Isaac hos tandläkarenMor å jag kör en fishface!