Första maj

Snart har ännu en vecka gått, jisses vad fort dagarna flyger förbi. Denna vecka har bestått av jobb, jobb å jobb, därför har det varit tyst på bloggen. 
Fredagen firade vi in helgen med kinamat! 

Lördagen drog jag å gubben till Nora å fixade en display till bilen som var trasig. Grabbarna fick vara hos mormor och morfar medan vi var iväg, sen vart det lunch, kaffe, fika och biljardspel där också. 
Vi var iväg till hembygdsgården och kollade brasan men tyvärr var brasan misslyckad iår igen.. Som tur är så bryr sig inte barnen om det utan de är där för att leka och härja. Efter brasan blev Dessan och Robin med oss hem å spelade spel. Helt hysteriskt, vilket sjukt roligt spel. Tack för en rolig kväll! 
Idag har det däremot inte varit en så härlig dag. För lite sömn, vaknade med hosta och känner mig lite tät i bröstet. På förmiddagen var vi iväg och pratade lite om maten vi ska ha på bröllopet så nu är det klart också. Under eftermiddagen har jag haft feber från och till, bara lite men kroppen har varit helt utslagen. Sov några timmar i soffan men det kändes inte bättre. Vet inte om det är förkylning eller ibs som sår it kroppen idag, magen har verkligen inte känts okej. Hoppas det går över under natten så jag kan jobba imorgon.! 

0 Kommentarer:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback